Sage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Sage said: Yarını düşündükçe midem kötü oluyor 3 saattir durmadan öksüyorum boğazım düğümlendi galiba veya kocaman bişi yemek ve nefes borum arasında kaldı nefes alırken zorlanıyorum. Ya da işte yarının stresi. Herşey düzelebilcek mi? The shape of things to come... Dün sadece 2 saat uyumama rağmen şimdi uyuyamıyorum ve böyle artık boğulcak gibi hissediyorum düşünmek istemiyorum gözümü kapayıp açtığımda saatin 13:45 olmasını istiyorum sadece. Sonra yaşanacakları bilmiyorum tabi.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 evde sucuk tost kaşarı ve tost ekmeği ve tost makinası 4lüsü var hazır ve nazır ama üşeniyorum yapmaya yoksa benimde canım çekti...gerçi içecek yok ama çay yapabilirim ki çok iş uğraşamam
Bella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 böyle tereyağlı falan of yanında da buZzZzzzzzZ gibi kola. ay çatlicam ehauheauh
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abi kar yagiyo ya, ekimin ortasindayiz daha ya uhuhuhuhu aralikta nolucaz allah bilir
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 saat 2 daha introduction yazdım, uyku yok bu gece belli oldu.
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ya icimde cok dar bi his var gunluk atamiyorum. canim sikkin ama neye henuz cozemedim. boyle son sigarami iciyorum simdi yatmaya gidicem sonra sabah 10da ders, allahsiz kofteler.
suvras Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 dory sen 8 senedir hala üniversite ve üniversiteye hazırlık sürecini bitiremedin mi
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 uçuyom. yanaklarım ağrıdı gülmekten. of baya iyiydi ha.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 saat 3bucuk cok yavaş gidiyo nalet paper, acayip hon atasım geldi napsam ki
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sabahi gormeden yatamaz oldum lan Dengem bozuldu.
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Is yeri cok stressli yine pazartesi sendromu.
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 aşkımdan 5 saatlik uykuyla duruyorum günlük. yoksa gayet uyurdum şimdi, dersim 5te sdfsd. saçma sapan rüyalar silsilesine bi yenisini ekledim: bi arkadaşım babamla çok samimi olmuş, hatta onun da bi arkadaşı babamdan hoşlanmaya başlamış arkadaşımla buluşup bu işe el atıyoruz buluşmadan önce sinemaya girmiş hoşlandığı kızı görmüş gelirken kb den mısır alır mısın etkileyici bi giriş yapmak istiyorum diyo dkjfhgd sonra fazla hello kitty oynamışım sanırım parise gidiyorum uçaktayken hep havada hello kitty flamaları falan var sonra paris-istanbul 10 dk sürüyo sonra sevdiceğim gelip beni alıyo madcow sayesinde güne muhsinle başlamak: priceless
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 6 gün sonra; selam günlük. özledim ^_^
suvras Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 dory said: lisedeyim bap, yetemedik gecmeye. anlaşılan 8 sene tahminimde tam isabet olmuş
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sokarım böyle aşkın ızdırabına. yeter ak
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 pogodi said: madcow sayesinde güne muhsinle başlamak: priceless Ben de cevahirdeydim neden aramadın? Günlük çok yorgunum, bu başımdaki işlerden kurtulduğum gün çok mutlu bir insan olacakmışım gibi geliyor.
suvras Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 günlüğe not özel mesaj dan küfretmek tehidit etmek bi "bayana" yakışmaz 8 sene olmuşsa suçlusu ben miyim... mahkemeye verir gazını alırım adam gibi söylüyorum...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 günlük, beynim patlicak gibi şu anda, yapmam gerekenleri toplayamıyorum. neden böyle bir anda über yoğunlaştık yine anlayamadım. daha ödev yapmam lazım sabaha; ama ben patiye gelmiş günlük yazıyorum. aferin bana. gerçi panik yaptım şu anda ehue, sakinleşsem belki araştırma yapmaya başlayabilirim. evet, sakin, sakin. görüşrüük.
Öne çıkan mesajlar