bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ahaha hesap sorar gibi olmuş muhabbet. çizdir bence direk ve kesin çözüm. ömür boyu unut gözlüklerini evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 2 saat uyudum. sabah servisi beklerken yaslandıım torosun arka kaportasında uyuyakalmışım.. ayakta evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 çalışıyoz beraber =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sigarayı bırakışımında 3. günü bugün lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 offf patlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 uyuyakaldım kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 herhangi bi bilgisayar oyunu oynamadan geçirdiğim 2. günümdeyim sevgili günük. aylar yıllar önce takip etmeye başladığım webcomiclerin ilk sayılarına bakıyorum, daha önce beş kere okuduğum kitabı tekrar okumaya başladım filan, televizyonda zapzup yapıyorum, dötü devirip uyuyorum vs olm çok sıkıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bugün atarsa 195 günlük. Yanımdaki arkadaş da 36 diyo.Sanki o 460 derken ben vardımda konuşuyo işte. Edit: O değilde askeriye de wow dota oynıyıcağım hiç aklıma gelmezdi. lowww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Saeros said: herhangi bi bilgisayar oyunu oynamadan geçirdiğim 2. günümdeyim sevgili günük. tiryaki gibi gun sayiyo adam lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dün 1 bugün 2 lan işte, nesini sayıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 3 olsun 4 olsun onlari da sayicaksin. zaman gecmek bilmicek. macrolarini ozliceksin cafe worldunu ozliceksin, pastalarini, makarna yapmayi. raidleri ozliceksn, wipelar bile burnunda tutucek. kimse sana kolay olucagini soylemedi yavuz. zor olucak evlat, ama basaricaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 3 olsun 4 olsun onlari da sayicaksin. zaman gecmek bilmicek. macrolarini ozliceksin cafe worldunu ozliceksin, pastalarini, makarna yapmayi. raidleri ozliceksn, wipelar bile burnunda tutucek. kimse sana kolay olucagini soylemedi yavuz. zor olucak evlat, ama basaricaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 aslında yarından sonra dönüyorum ama, yine de destek için sağol tuğba fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben sandim ki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 günlük yolda gelirken geçen sene bu zamanları düşündüm sonra bugünü düşündüm ve şükrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 43 gün kaldı denetlemeyide atlattık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 günlük bugün meyve dersi için dardanosa gittik. direk mevye ağaçlarına daldım ne varsa hepsinden yedim. ayrıca ömrümde yediğim en güzel narı da burda yedim sanırsam. vitamin almış olmanın sevinciyle eve geldim baktım çiçekler var. vazoya koymak lazım tabi. vazo da olmadığından arjantin bardağa koydum^^ değişik duruyolar dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 olm bu gün varya.. öle bi irenç gündü ki.. nerdeyse istifa ediodum okadar. .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Vingthor said: ikinci öğretimim. fakat yarın sabah 10-12 dersim var. hayır sonraki ders 17'de. 5 saat ya 5 saat. napacam lan 5 saat okulda. bide 4 saat sonra uyanacağımı düşününce tam bir karnaval havası esiyor. müthişmiş! bunu yazdıktan sonra sabah 5'te yattım. 8buçuk gibi kalktım. traş mraş giyinme çıkma dokuz oldu. okula yol 1 saat zaten. gittim girdim saat 10da fizik dersine. 2 saat kol gibin. dersin son 10 dakikasında hocanın suratına bakarken uyuyodum. çıktım sonra dersten 12de. 1'de evdeydim. sonrasını hatırlamıyorum. uyandım saat dörde 10 var. aynen ayakkabılarımı giydim okula gittim. derse girdim. çıktım. geldim. öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ne kitapmış kardeşim şu "elif şafak-aşk" bütün ders boyunca kızlar anlat anlat bitiremedi yok mevlana ona yok öbürü mevlanaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 evde kaç kişi var bilmyiorum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Günlük şehir dışına açıldım ordan da normal olmayan birini buldum saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sanirim kusabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 herşey bana ters geliyo bu gün galiba. yıprandım çok fena halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bir arkadas 3lü sex teklif etti ne diyim günlük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar