Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

herhangi bi bilgisayar oyunu oynamadan geçirdiğim 2. günümdeyim sevgili günük.
aylar yıllar önce takip etmeye başladığım webcomiclerin ilk sayılarına bakıyorum, daha önce beş kere okuduğum kitabı tekrar okumaya başladım filan, televizyonda zapzup yapıyorum, dötü devirip uyuyorum vs

olm çok sıkıldım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

3 olsun 4 olsun onlari da sayicaksin.
zaman gecmek bilmicek.
macrolarini ozliceksin
cafe worldunu ozliceksin, pastalarini, makarna yapmayi.
raidleri ozliceksn, wipelar bile burnunda tutucek.
kimse sana kolay olucagini soylemedi yavuz.
zor olucak evlat, ama basaricaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

3 olsun 4 olsun onlari da sayicaksin.
zaman gecmek bilmicek.
macrolarini ozliceksin
cafe worldunu ozliceksin, pastalarini, makarna yapmayi.
raidleri ozliceksn, wipelar bile burnunda tutucek.
kimse sana kolay olucagini soylemedi yavuz.
zor olucak evlat, ama basaricaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bugün meyve dersi için dardanosa gittik. direk mevye ağaçlarına daldım ne varsa hepsinden yedim. ayrıca ömrümde yediğim en güzel narı da burda yedim sanırsam.
vitamin almış olmanın sevinciyle eve geldim baktım çiçekler var. vazoya koymak lazım tabi. vazo da olmadığından arjantin bardağa koydum^^ değişik duruyolar dsf.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ikinci öğretimim. fakat yarın sabah 10-12 dersim var. hayır sonraki ders 17'de. 5 saat ya 5 saat. napacam lan 5 saat okulda. bide 4 saat sonra uyanacağımı düşününce tam bir karnaval havası esiyor. müthişmiş!

bunu yazdıktan sonra sabah 5'te yattım. 8buçuk gibi kalktım. traş mraş giyinme çıkma dokuz oldu. okula yol 1 saat zaten. gittim girdim saat 10da fizik dersine. 2 saat kol gibin. dersin son 10 dakikasında hocanın suratına bakarken uyuyodum. çıktım sonra dersten 12de. 1'de evdeydim. sonrasını hatırlamıyorum. uyandım saat dörde 10 var. aynen ayakkabılarımı giydim okula gittim. derse girdim. çıktım. geldim.

öff
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...