Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 günlük bugün dana gibi uyudum kütüphanede sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sesim travesti gibi çıkıyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ne lan bu gunluk cok baydim, gunluk kicimda ciban cikti falan??? Esek kadar adamlar gunluk diye hayali arkadas edindiler kendilerine, laf anlatiyolar gunluk'e pipisine konusan cocuk gibi. Sizi kiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 günlük kafayı yiyecem ya çevremdeki yapmacık insanlar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 gunluk yataktan cikasim yok gun itibariyle. yasam enerjim tamamen tukendi. sacma sapan yiyceklerle ogun gecistirdim hep, oysa guzel bi yemek yaparim diye dusunmustum. canim hic bisiy yapmak istemiyo ve sikintidan patlamak uzereyim, sabahtan beri supernatural izliorum. artik kusucam. simdi degisiklik namina how i met your mother izliyim dedim, HOW SUPER KEWL IS THAAAT? babamla yine telefonda kavga ettik, bu adam beni kanser edicek artik eminim. dus yakamdan diyorum ciddiye almiyo, daha efektif cumlelerim olmali. su aralar hersey ustuste geliyo, cok darlaniyorum, ev arkadasi bulmak lazim bi yandan, cozum hic tanimadigim bi insan ve o bile kesin degil. tanimadigim insanlardan korkuyorum bi de oyle bi durum var, bobreklerimi calip kacarsa mesela? tamam dori sakin, odama asma kilit alirim sorun cozulur dfg. keske hersey duzelse birden, ne guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Günlük girl next door. ulan ya donla ayakkabıların üstüne çiğköfteci çırağı gibi basarak çöp atmaya giderken ya sarhoş olup Ü diye gezerken ya yamırcık gibi ıslanmışken çıkıyo karşıma. Çok yağmur var pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 günlük, lütfen 2. dönem her gün 8.40 dersim olmasın, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yarın yine okul var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hala dertliyim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 insanoğlu ne garip yaw.. normal zamanda ışıkları kapatır evde mum yakar. ne işineyse artık. elektrik gidince mum yakarız, bu sefer elektrik gitti diye büyük tantana yapar! ne oluyor yahu! evde yoğun bakım ünitesine bağlı hasta mı var? ya da bir şey söyler ama o şey bir anlam ifade etmemektedir. dur örnekleyelim.. öğlen hava sıcak, lodos esiyor ya.. kurulan cümle şudur "uff çok sıcak, ağır geldi bu!" üstündeki mont gibi şeyden bahsediyor. yüzünüze doğru bakması cevap beklediği anlamında olduğundan "e çıkart öyleyse" dersiniz. ve olay kopuyor burada.. saçmalıyoruz; -ama ellerim çok dolu. (eşyaların yani yükün %90ı bende bu arada) +e yere bırak poşetleri. öyle çıkart -ama çok terledim ve rüzgar var. (sanırım rüzgarın hasta edeceğinden korkuyor. mantıklı bir düşünce. ya da beni kızılderili büyücü sanıyor ve havayı biraz daha soğuk ama rüzgarsız yapabileceğime inanıyor) +ok. o zaman üstünde kalsın -ama çok sıcak! işte genelde böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorum! ne yapıyım yani.. bir başkası.. ve bu erkek. sohbet etmeye yanaşır. hani olur ya pek hoşlanmadığınız ama tanıdığınız biridir. arkadaş olarak bile saymanız zordur ama. 100arkadaş listesinde adını göremezsiniz. soyadını bile bilmezsiniz. sadece tanıdık işte. neyse sohbet etmeye yanaşır.. -hayırdır dasaaa, ne yapıyorsun? diye başlar konuşmaya. siz de casual bir "hiiç noolsun işte. bıdıbıdı vardı onu hallettim" gibi üstü kapalı bir cümle kurarsınız. bıdıbıdı o sıradaki işinizi temsil eediyor tabii. ama eleman biraz daha ilgilidir, nedense.. konuşmadan yırtıp gitmenizi engelleyecek soruyu da sorar.. -a öyle mi.. nasıl yaptın? şimdi öldürücü darbe gelicek. "işte ne olsun fikibok ile halletim. neyse kaçayım ben." diye cevap verirsiniz. eleman ısrarcı bir şekilde ne yaptığınızı sormaktadır. ama nedense tam siz anlatıcakken birden ilgisiz bir hale bürünür.. yaw mal! ne soruyon o zaman o kadar soruyu. bıraksaydın da kaçsaydım ben en başından. işte böle. insanovlu garip bi canlı lan. her gün bir başka mucize.. bugünün insanovlu dosyasını kırmızı ışıkta bekleyen gencin önünden geçen taksinin şöförü ile bitirmek istiyorum. arabaya iki kız yolcu alınca kendini adeta bi Playa olarak gören taksici abimiz, ışıkta bekleyen gencin önünde yavaşladı.. müziğin sesini de iyice açıp oturduğu yerden aptal bi dans figürü kombosu çekip devam etti.. eleman coolmuş gene öle baktı sadece. insanovlu taksicimiz kızlara hava atmış sayılır mı? kızlar şişko bir taksiciden ne kadar hoşlanır? kızlar vampir ise o şişkodan 5litre kan çıkar mı? bunlar cevap bulamayan sorular.. şimdilik.. her insan ayrı ayrı manyak lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Günlük çok geç olmş oha iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ********************************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ikinci öğretimim. fakat yarın sabah 10-12 dersim var. hayır sonraki ders 17'de. 5 saat ya 5 saat. napacam lan 5 saat okulda. bide 4 saat sonra uyanacağımı düşününce tam bir karnaval havası esiyor. müthişmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 abi bu ne! http://www.hurriyet.com.tr/_np/7821/9027821.jpg naaptınız olm! http://img35.imageshack.us/img35/5789/esdx027.jpg fo' shizzle ma nizzle, ma nigga gold digga! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ooo atam bling bling olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 fo sure! http://www.americaremembers.com/products/ROYHTR/RR-Pistol-Left.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 fo sure olmaz, fo sho olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 adam zenci bile değil ama yahu.. isteği dışında zencileştirmeye çalışmışlar. ondan olmamış bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 goldmembaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Is arkadasimi 10 yerinden tecavuz ederek oldurecegim yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 En sevdiğim şeylerden biri yağmur olmasına rağmen, kımıl kımıl bir karın ağrısının sizi esir aldığı anda yağmura yakalanmak hiç hoş olmuyor. Zaten çalışmakta olan sindirim sistemine katalizör görevi görüyor mübarek. Derse gitmek istemiyorum bari nedenini bulamayıp pişmanlık hissetseydim yahu. kıssadan hisse: yağmur berekettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hayatım acayip troll geçiyo. neyse bu akşam için güzel planlarım var günlük bu ara hep bi planlar içindeyim. acayip romantik bi insan oldum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 gunluk gozlugu evde unutmusuz yav. bulanik bulanik her sey, gecmez bu gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 @Saeros abi nasıl gözlük evde unutulur. ben kullandığım sıra tuvalete bile gözlüksüz gitmiyodum. o derece bi bağ olmuştu aramızda düşün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 uyku sersemligi filan, oldu biseyler iste eueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar