|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Günlük uyku gelmiyo, sabahta kalkamıyorum. Karar ver lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bugün birini çok özledimi derinden hissettim günlük. neyse bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Bazı anlar hayatımdaki herkesi silmek istiyorum. Çok kısa sürüyor ama çok yoğun oluyor bu istek. Sonra farkediyorum ki ben hem fazla iyimser hem de peygamber sabırlıyım. Hiç gerek yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Günlük sıçışlardayım, ki zaten buraya yazıyor olmam da ayrı bir kanıtı, nasıl yetiştiricem bu kadar işi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 günaydın günlük neler yapmaktasın ? olum ben erkenden kalktım çünkü sevdiceğin kardeşi mesaj attı ki aynen şöyle yazıyor '' enişte, ablam sabah kahvaltıya gelcek sana ama sakın benden duyduğunu söyleme aramızda kalsın sen erkenden uyan evi topla '' ahah ne kadar şanslıyım dimi lan ? olum çok dağınık biri değilim ama kadın milleti işte bık bık yani. neyse ben de hiç bilmiyormuş gibi çay suyu filan koydum kaynıyor. ben tanırım abi şimdi simit sarayına filan uğrar ne kadar simit varsa alır gelir. ben de kahvaltılık ne varsa yığdım masaya. hani hiç bilmiyormuş gibi aaaaa ben de tam kahvaltıya oturuyordum olayları yaşıcaz ahaha neyse günlük yatağı ve odayı toplamalı. günün gelişmelerini yazarım daha sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Günaydın günlük, 6 saatlik uyku serüveninden sonra yine uyandım bu saatte. uyanmaz olaydım ya. soğutuyorlar insanı erken kalkmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 günaydın günlük; çok garip bigün bugün. yeni yeri sevmedim sevemedim. güneş görmüyo bi kere burası insanın içi kararıyo. zaten uykum var daha çok uykumu getirdi. 14-15 senelik en yakın arkadaşımı abimden kıskanan salak bi sevgilisi var abimin. bizim eve geldiğinde abim konuşmıcakmış onunla selam verip odasına geçicekmiş. yok ben böyle kızların akıl sağlığını çok merak ediyorum. gerizekalı. ve ve evet bomba olan eski ilişkisini kıskanması. 1 yıl önce bitmiş bi ilişkiyi kıskanıp kızın facebook'una bakıyomuş hergün. tesadüf abimle aynı videoyu paylaşmışlar diye yırtınıyodu dün gece hey allam. dün biraz konuşalım dedim de yok imkansız. ben bunaldım konuşurken. bana, sen çok modern düşünüyosun böyle davranırsan kaybedersin dedi. valla akıl sağlığımı kaybetceğime karşımdaki kişiyi kaybediyim. ıyy salak ya sinir etti sabah sabah. bıktım resmen ikisinden de. kıskanç hayatı zindan eden dırdırcı kızlardan nefret ediyorum. gerçi bu mesajımda sanki erkek tarafıyım gibi olmuş ama neyse. nefret ediyorum nefret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oha okurken kin doldum resmen. ben de nefret ediyorum günlük, beni de yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 is yerindeki bütün izinler gecici bir süreligne kaldirildi. Dünyaca ünlü bir firmayla ortakliga girdik. Arkadas gelecek ziyaretime bir hafta simdi evde bön bön oturacak zavalli. Bu yüzden ayni büroda karsimda oturan yahudiyle kavga ettim öküz gibi birbirize bagirdik. Hic kimse izin alamiyor ortam acayip gerildi 3-5 gün böyle gider sanirim yada ben bu moruga kafa göz dalarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 beklediğim gibi uyanamadım beynim çatlıyo tekrar uyumaya çalışıcam belki beynimdeki ağrı geçer belki uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 finansbank artı kargo beni şaşırttı kredi kartım gerçekten de 10 gün içinde geldi onaylandıktan sonra telefonun çalışından anlamıştım zaten bu mutlu haberi asd zua komşu çocuğu evin önüne attı sonra da kıyafetlerini attı yazık kapının önünde giyiniyo çocuk formasını sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 uyandım, saate baktım. geciktiğimi farkettim ve bilgisayar başına geçtim. devamsızlık artmakta sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bugün gelsin ya süphaneke pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 az sonra ögle yemegi parada kalmadi magi konservede yemek var onu acip yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sabah arkasından koşup yetiştiğim otobüs 10 dakika sonra yolda kaldı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Günlük hava bok gibi vaFur seferleri iptal edilmiş.Çok rüzgar var Manisa tarafı iyice kapalı gözüküyo.İlk hava şartları kötüyken okula gidişim bakalım hayırlısı neyse o olsun.Servis yolda kalmaz umarım hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Negzel gidiyo herşey la şeytan kulağına kurşn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 kulaklarım zonkluyo, beynim kulaklarımdan çıkacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sacimi boyadim gunluk black boyz comin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Çok güzel başladı gün her şey ters gitti lan yine 15 dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dory said: sacimi boyadim gunluk black boyz comin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 günlük, naber lan ? olum ben de yeni geldim eve. sevdicek bizdeydi ben de yazdığım gibi AAAAAAAAAAAAAAAA SEN mi geldin hayatım bu ne güzel süpriz filan diye ŞOK oldum ama biliyordum geleceğini sdf. neyse işte oturduk kahvaltı yaptık sonra braz tv izledik ondan sonra ben ıhlamur kaynattım. bir güzel ıhlamur içtik lan sorma çok keyifliydi o ara dönen muhabbet. neyse işte ondan sonra çıktık dışarıya. parka gittik arabaya da kilim koymuştum sonra kilime yamuldum ben, sevdiceğin dizler de bir rahat geldi. orada uyuya kalmışım lan sdf bizimki de uyandırmaya kıyamamış. ama çok rahat uyudum lan temiz hava, sevdicek filan gayet iyi geçti. bir de bonus olarak sandviç filan yapmış bir de onları yedik karnım davul gibi şişti. ama yeniyor be. onun elinin değmesi yetiyor günlük tadına tat katıyor.. öyle işte günlük bugün güzel geçti. yarın da buluşuyoruz lan bana kalsa evine bırakmam da kaynana var. NEYSE. Okul bittikten sonra direkt askere sonrası evlilik zaten. Başımız bağlı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 üsküdardan eve 1 saatte geldim günlük. egsozdan boğuluyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oglen uyandim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bugün az yoruldum mutluyum günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar