Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okan Üniversitesi

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Selam
istediğim bölüm (gastronomi) sadece 2 üniversitede var bu ülkede.
1)Yeditepe
2)Okan

yeditepeye kasıyorum an itibariyle,çizim olsun mülakat uraşıyorum.

lakin okan ünide %50-75 arası bir burs olanağı sundu bana,kesin oran henüz belli dğeil ama burs 7 yıl kalıcı,not ortalamasından fln bağımsız.

yeditepeden burs alıp alamayacağım muallak,ama şu ana kadar olan üni hakkında ne okuduysam negatif oldu

burda tecrübesi olan benle paylaşssın
tecrübesi olmayan arkadaşlarda okulun ismiyle dalga geçsin fln
diye bir topic açayım dedim.
şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

abii

kusra bakmasın okan öğrencileri ve adayları ancak,

ben sınava hazırlanırken kabus olarak bu üniversteye girdiğimi görmüştüm. karanlık bir binaya giriyordum 2-3 tane eğitim görevlisi vardı derste maç muabbeti yapıp hahahihi diye gülüyorlardı.

çok kötü uyanmıştım.

böyle bir anımdı anlatmış olayım :S
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin psikoloji, tarih vs. tarzı bişey istediğini sanıyodum, sanki merveyle öyle bişey mi konuştuk tam da hatırlamıyorum aslında. yeditepe'nin daha iyi olduğunu duydum gastronomi konusunda. ama tabi burs vs. de önemli bi faktör. bilemedim. boşu boşuna da mesaj atmış oldum sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

ben senin psikoloji, tarih vs. tarzı bişey istediğini sanıyodum,

Herif hukuk fakültesini bıraktı tarihçi olacak diye sevindim, adam geldi aşçı olacam dedi.
Gerçi çok güzel seçim olmuş, şimdiki aklım olsa gastronomi okurdum kesinlikle de ne bileyim.
Abi adı çok komik yeditepeye kas bence. Ölümüne dalga geçerim yani haberin olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya, gideni vardır öğrencisi adayı vardır falan kusra bakmasın.

Ama nedense bu "Okan Üniversitesi" diyince bana hep bi gülme geliyo.

Yani nasıl diyim, belki çok iyi hocaları/bölümleri falan vardır bilemeyecem, kaç puanla öğrenci alıyor ya da mezunlarının ne gibi olanakları oluyor falan fikrim yok, küçümseme değil yani yaptığım.

Tamamen isme dayalı olarak ama bir gülme geliyor.

Okan Üniversitesi nedir yaw? Bir de eşi Aydın Üniversitesi (hani Aydın'da olsa normal ama İstanbul'da bu da) var, hadi o aydının kelime anlamından kurtarıyor genç aydınlar yetiştiriyoruz falan geyiğine (gerçi çok zorlama oldu yine, daha çok kuşum aydın geliyor akla :P) ama Okan Üni, Hamdi Üniversitesi falan gibi böyle özel isim koyunca çok komik geliyor bana. Hani ilerisi için problem bile yaratabilecek kadar hem de, çünkü hiçbir ciddiyet falan kalmıyor ki "bu ne ya" diyip geçebilir gayet işveren.

Semih Cumhuriyeti benzetmesini de yapacaktım ama hazır yapılmışı var yukarıda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...