Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Arkadaşlarım falan duygusuz odun kütük diye dalga geçer. Gerçi hala biraz öyleyim de yani hoşlanma falan olmazdı illa bi kusur falan bulurdum sanki ben mükemmelmişim gibi. bu sefer bir kız hoşuma gitti çok tatlı dsfds selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 oo hadi bakalım. hadi hadi. hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 o zaman bi tahmin yapayım.bu beğenmemelerin ardında bi güvensizlik korku falan mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 eğer varsa..V-pills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 evet olabilir aslında. hmm ama yok hoşlanıp hoşlanıp çekindiğimden değil, hakkaten bi kıza karşı güçlü hisler beslemiyodum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Dartanian said: eğer varsa..V-pills enden 7 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 inşallah bi sonraki topic "yıllar sonra bi kızdan hoşlandım, o da bana kazık attı" olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bundan önce şöyle oldu aslında" yıllar sonra bir kız benden hoşlandı, meğer o da fake atmış." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Saeros said: inşallah bi sonraki topic "yıllar sonra bi kızdan hoşlandım, o da bana kazık attı" olmaz :p kişisel modundan gizli itiraflar sfhsdkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hadi bakalım,ama sadece sen hoslandığınla kalma karsı tarafada anlat ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hoşlanıyorum demiyorum sadece hoşuma gitti accık işte sfdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hacı her hosuma giden için topak acsaydm (:D sartlar elveriyosa kacırma aga,bak sonra üzülürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Saeros said: inşallah bi sonraki topic "yıllar sonra bi kızdan hoşlandım, o da bana kazık attı" olmaz :p ''yillar önce bi kizla tanistim, iste simdi onu nigahima aliyorum!'' da olabilir ama... =P hayat be üstad, kim bilebilirh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 vivavale said: hacı her hosuma giden için topak acsaydm (:D sartlar elveriyosa kacırma aga,bak sonra üzülürsün :Dvalla sık başıma gelen bi olay değil yoksa açmam hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Saeros said: inşallah bi sonraki topic "yıllar sonra bi kızdan hoşlandım, o da bana kazık attı" olmaz :p peki ya "bayburtta kurtaj icin doktor bilen ?" tarzı bir topic olursa............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Lancelion said: Saeros said: inşallah bi sonraki topic "yıllar sonra bi kızdan hoşlandım, o da bana kazık attı" olmaz :p peki ya "bayburtta kurtaj icin doktor bilen ?" tarzı bir topic olursa............inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 VAZGEÇ AŞIK OLMA!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Longshanks said: Lancelion said: Saeros said: inşallah bi sonraki topic "yıllar sonra bi kızdan hoşlandım, o da bana kazık attı" olmaz :p peki ya "bayburtta kurtaj icin doktor bilen ?" tarzı bir topic olursa............inşallah Ahahaha çok romantikmişsin be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 işin esprisi o ya, hakkaten masum duygular besliyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 takılıyorum zaten. vallahi zaman kaybetmeden harekete geç, herhangi birşeyine takılmadan. o da seni beğeniyorsa ne âlâ, beğenmiyorsa kusurunu bulur üstüne gidersin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Longshanks said: hoşlanıyorum demiyorum sadece hoşuma gitti accık işte sfdds o accıkları biliriz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 vallahi ya bakmayın geyik yaptığıma içimi temiz ve saf duygular kapladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Lancelion said: Saeros said: inşallah bi sonraki topic "yıllar sonra bi kızdan hoşlandım, o da bana kazık attı" olmaz :p peki ya "bayburtta kurtaj icin doktor bilen ?" tarzı bir topic olursa............ ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Peki kızın haberi varmı agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 galiba ben seni seviyorum de. cüneyt arkın gibi cool abiyi oyna. yıkılmayan adam ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar