iyi geliştirmişler kendilerini cevdetteki anim güzel baya..
ama flashberk in eline su dökemez bu tayfa :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
hüseyin rulaz[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Alın size saykosu matrixi. Aramanın gücüne inanan paticik halkı :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Bu sayko onur ile imam'ı 2000 ağustosunda şirkette izlemiştik toplantı salonunda. Patronlar dahiliyetinde 10 kadar kişi yarılmıştık o zaman.
Pikaçuda da bayağı bir gülmüştük.
Sonrası çok sarmadı zaten.
Zamanında iyi eğlendirmişti bu devirde şu sayko imam ve pikaçu tekrar tekrar okutulmalı okullarda :-)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Ya cevdet de hibino çok güsel bide çorbanın içine zçarken morona dönüşmesi :D[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFmDestroyCartoonDark TranquillityRotting-Christ
Hanı EviL olan diyo ya "Benım Yegane Amacım mılletın azına Zıcmak Nhahah"
sorada Groaaarh yapıyo adam kacıyo bıtıyorum orda :)[signature][hline] The Truth is out There
Öne çıkan mesajlar
StRencher
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş
Malkavian
Sosyal ağlarda paylaş
Eternal
ama flashberk in eline su dökemez bu tayfa :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Sosyal ağlarda paylaş
Giovanni
Sosyal ağlarda paylaş
Sage
Alın size saykosu matrixi. Aramanın gücüne inanan paticik halkı :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş
mexinth
Pikaçuda da bayağı bir gülmüştük.
Sonrası çok sarmadı zaten.
Zamanında iyi eğlendirmişti bu devirde şu sayko imam ve pikaçu tekrar tekrar okutulmalı okullarda :-)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş
mexinth
Sosyal ağlarda paylaş
BlaCk
Sosyal ağlarda paylaş
Ferrero
Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum
PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş
BlaCk
sorada Groaaarh yapıyo adam kacıyo bıtıyorum orda :)[signature][hline] The Truth is out There
Sosyal ağlarda paylaş