iyi geliştirmişler kendilerini cevdetteki anim güzel baya..
ama flashberk in eline su dökemez bu tayfa :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
hüseyin rulaz[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Alın size saykosu matrixi. Aramanın gücüne inanan paticik halkı :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Bu sayko onur ile imam'ı 2000 ağustosunda şirkette izlemiştik toplantı salonunda. Patronlar dahiliyetinde 10 kadar kişi yarılmıştık o zaman.
Pikaçuda da bayağı bir gülmüştük.
Sonrası çok sarmadı zaten.
Zamanında iyi eğlendirmişti bu devirde şu sayko imam ve pikaçu tekrar tekrar okutulmalı okullarda :-)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Ya cevdet de hibino çok güsel bide çorbanın içine zçarken morona dönüşmesi :D[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFmDestroyCartoonDark TranquillityRotting-Christ
Hanı EviL olan diyo ya "Benım Yegane Amacım mılletın azına Zıcmak Nhahah"
sorada Groaaarh yapıyo adam kacıyo bıtıyorum orda :)[signature][hline] The Truth is out There
Öne çıkan mesajlar
StRencher
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Malkavian
Eternal
ama flashberk in eline su dökemez bu tayfa :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Giovanni
Sage
Alın size saykosu matrixi. Aramanın gücüne inanan paticik halkı :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
mexinth
Pikaçuda da bayağı bir gülmüştük.
Sonrası çok sarmadı zaten.
Zamanında iyi eğlendirmişti bu devirde şu sayko imam ve pikaçu tekrar tekrar okutulmalı okullarda :-)[signature][hline]sonunda yeniledim.
mexinth
BlaCk
Ferrero
Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum
PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
BlaCk
sorada Groaaarh yapıyo adam kacıyo bıtıyorum orda :)[signature][hline] The Truth is out There