Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destroy Cartoon Tekrardan...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 05 Haziran 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
bilgisayara kaydetmeyi ilk bulanlardanım sanırım:)

abaküsü de sen keşfetmiştin di mi?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Mesaj tarihi:
ash çok iyi konuşuyo
salarım üstüne pikaçuyu
imam efendi benim pokumanlarım var ahuhau
hala gülüyorum o kadar yıldan sonra
bi tane daha vardı o kadar komik değildi ama
bir eleman elini burnundan hiç çıkarmıyodu
bi de kel hüseyin mi ne vardı
[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

[Bu mesaj Forseti tarafından 05 Haziran 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla bunların yanına bi de fistik.com iyi gitmez mi? bence gider :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
karate kamil vardı fıstık ta ehehu[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
Onu aramıştım uzun zaman
bir tane flash vardı
kaçak yarışması vardı onun flashı
görevleride 20 tane magnum ye half life cd si al fln vardı
onu nasıl bulabilirim ya
1 kilo hıyar satan manavdan 1 kilo hıyar al fln diyodu[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
ahagha
o sıralama kısmında aşağı çekiyordu ya aniden pause edip tektek okumuştum
adamlar üşenmeyin yüzlerce şey yazmıştı:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
fistik.com daki animasyonları yapan org hocamdı:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 05 Haziran 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
fistik.com daki animasyonları yapan org hocamdı:)

anaa org mu?
ben ders almadım ama her türlü alırım seni ;) seni..techno,classic,pop,arabesk,türkü,rock,twist,oyun havası ne olsa çalarım :)
*!gaza gelir* :Pp[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Mesaj tarihi:
Abi cevdeti nası begenmezsınız ya ben koptum gozumden ya$ geldi. Sufer olmus ya acaip guıldum bagıra bagıra ahah.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
pokeimam ve mukus leo'ya herkes bayılmıştı da ben hiç sevememiştim.
cevdet ile sayko kemal vs imam
daha çok hoşuma gitmişti.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Mesaj tarihi:
mukus leo biboka benzemiyo abi o hiç güzel değil bence...
pokeimamda hiç komik deil bence... küçükken gülmüştüm de kafa skmekten başka pek bi işe yaramıyo kanımca...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
said:
UltraPsycho, 06 Haziran 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
fistik.com daki animasyonları yapan org hocamdı:)

anaa org mu?
ben ders almadım ama her türlü alırım seni ;) seni..techno,classic,pop,arabesk,türkü,rock,twist,oyun havası ne olsa çalarım :)
*!gaza gelir* :Pp

Valla unuttum bu aralar bayadır çalmıyorum ama notadan direk çalmaya devam edebiliyorum sanırıım[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
iyi geliştirmişler kendilerini cevdetteki anim güzel baya..
ama flashberk in eline su dökemez bu tayfa :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Mesaj tarihi:
hüseyin rulaz[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Mesaj tarihi:
http://www.secretspy.net/flashs/Onur_Kek-Sayko_Matrix.htm

Alın size saykosu matrixi. Aramanın gücüne inanan paticik halkı :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
Bu sayko onur ile imam'ı 2000 ağustosunda şirkette izlemiştik toplantı salonunda. Patronlar dahiliyetinde 10 kadar kişi yarılmıştık o zaman.
Pikaçuda da bayağı bir gülmüştük.

Sonrası çok sarmadı zaten.

Zamanında iyi eğlendirmişti bu devirde şu sayko imam ve pikaçu tekrar tekrar okutulmalı okullarda :-)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
Hanı EviL olan diyo ya "Benım Yegane Amacım mılletın azına Zıcmak Nhahah"
sorada Groaaarh yapıyo adam kacıyo bıtıyorum orda :)[signature][hline] The Truth is out There

• Yeni Oluştur...