Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 DestroyCartoon 3 hafta önce tekrar açıldı. Eski Imam animasyonları malesef kaldırılmış. Büyük ihtimalle şikayetler üzerine kaldırmıştır. Bütün animasyonlarını internetten buldum buraya yazıyorum. İyi Seyirler. (ÇOK KOMİK) http://www.mymizah.com/swf/imam.html En Mükemmeli... http://www.mymizah.com/swf/pokeimam.html Pokemonlar adına... http://www.destroycartoon.com/fatalsk8.htm İlk yaptığı animasyon... http://www.destroycartoon.com/dayi.htm Buda baya iyi... http://www.destroycartoon.com/atr.htm Memurların hayatı... http://www.destroycartoon.com/cevdet.htm Yeni yapılan Animasyon...[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ [Bu mesaj Ferrero tarafından 05 Haziran 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Pokeimam daki Ash in pigaçhüüü diye ağlaması KOPARIYO BENİ ZHUAHUhua[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hüseyin muazzam yaaaaaa _yedik onu biz...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bide SaykoMatrix vardı onu bulamadım. Bulan varsa yazsın bide onu izleyek. -HEy adamım yoaw hoperlerlerimü batladdin yavvvvvv[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 cevdet öncekilere göre hayalkırıklığı[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 cevdeti izledim sadece ama sevmedim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ama bence cevdetin içinde geçen muhabbetler çok komik zuahah Ay bu resmeeen boqqqqq... bir Bislih yabmalıyımmm :) yani bence buda fena diil.[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 cevdet bence de hiç güzel olmamış belki sonunda bir şeyler çıkar falan dedim ama o da olmadı[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben sonunu bilem beklemedim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 cevdet digerlerine göre komik degil[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben cevdet'i izlemiştim daha önceden.. he heytt.. sağolasın güzel oldu tekrar izliyim hepsini baştan.. atraksiyon memurları'nın mp3'ü vardı.. flash animasyonu komik gelmedi bana.. ama mp3 mixi tek kelimeyle süper.. kelimeleri iyi remixlemişler, şarkı da cuk diye oturuyor bence.. mp3 bende hala var, ama biri link bulsa da koysa iyi olur, neme lazım kaybolur maybolur bendeki :D[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 download nası yaparız bunları hdd ye[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yaw bunlar boş animasyonlar www.newgrounds.com varken..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sağ tuş - > kaynağı görüntüle çıkan notepad penceresinde gibi bir seçenek olcak.. http://www.destroycartoon.com/czkflks/cevdet.swf gibi o flashin linkini bulacaksın embed src'den sonra.. yukarda bahsettiğim link haline getirip, linki kopyala, getright'ta "enter new url to download" olcak. orda paste et, sonra downloada başla not: slat zaten newsground ayrı bir dünya.. klasman dışı. Amazon ile Avaturk'ü yarıştırmak gibi birşey olur.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Haziran 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Bıshop, 05 Haziran 2004 18:04 tarihinde demiş ki: download nası yaparız bunları hdd ye linklere sağ tıkla hedefi farklı kaydet[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 deli sevindim görünce. imam falan izlenmiyomu ?[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 AAHAHHAHAHA HAHAHA abi dünyanın en çok güldüğüm şeylerinden biri heralde şu atraksiyon memurları ya koptum haueaheuahahaha[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bu arada cevdet yeni değil en az 1 yıllık[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 cevdet çok uzu nolmuş o kadar komik değil bide[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bence cevdette moron ile optimist gayet komik :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Kapandığında üzülmüştüm iyi oldu ya söylediğin sağol hepsini tekrardan izliyorum sağol.[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Cevdet süper abi ya siz ne diyosunuz ya. :) VAlla bu adamı tebrik etmek istiyorum burdan. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 egzorsizt ve moron çok hoş olmuş.. ayrıca sizi FlashBerke alıyım :-)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Predator-, 05 Haziran 2004 21:22 tarihinde demiş ki: deli sevindim görünce. imam falan izlenmiyomu ? Linkleri yazdım.[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bilgisayara kaydetmeyi ilk bulanlardanım sanırım:) Önce animasyon tamamen yüklenir ve izlenir sonra pencere kapatılmadan find dan *.swf tarihede 1 gün içindekiler yazılır sonra çıkan sonuçlar kaydedilir bi yere explorer ile açılır (baya flash arşivi vardı bende)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar