Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yav said: waffle yiyin her yerde olan bişi waffle mi bu sıcakta. ıyy kışın bile çeyreğini yiyemiyorum ben çok ağır bişey. ama fondü cidden cok hafif 5 tane böle ye ağırlık yapmaz. erimiş çikolata var içinde hem muhallebi değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Anelor said: vaniLLe said: Anelor said: iyi olmus siz orda cok post kasiyodunuz gibime geliyodu sdf yeni gelenleri killi bagrimiza basmak ne zamandan beri post kasmak oldu? ha? valla biz geldigimizde bizi bagrina basan olmadi bi eksikliginide gormedik adamına göre muamele basan olsada olmasada bişi farketmiyo demekki sana göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Llama said: anam sokucan muzu çıkarıcan az gelcek bi daha sokcan azı çoğu mu var, dilimlenmiş muzu sokmuyor musun? bandır işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Fondü erimiş peynirle süper bşi. Çikolatalısını kahve dünyasında yedim o da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kermit said: Anelor said: vaniLLe said: Anelor said: iyi olmus siz orda cok post kasiyodunuz gibime geliyodu sdf yeni gelenleri killi bagrimiza basmak ne zamandan beri post kasmak oldu? ha? valla biz geldigimizde bizi bagrina basan olmadi bi eksikliginide gormedik adamına göre muamele basan olsada olmasada bişi farketmiyo demekki sana göre =) dostum derdin benimlemi kizlara mi yalakalik yapiyosun? uuu ne dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 canin saolsun anasini satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar