Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Düzenli ve iyi beslenilince uykusuzluk ve çok çalışma koymuyor, stresi de vurmuyor o kadar. Üstüne vitamin hapı vesaire ile destek te yaparsan daha da sağlam duruyorsun hiç bir şey olmadan. Helal olsun valla sevindim ben de =) kardeşine de acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Tebrikler Tim, çalışan insan kazanır her daim. Kendinden çok vermişsin, karşılığını maddi manevi almaya başlamışsın, devamı gelir umarım :). Kardeşe de allah kolaylık versin, herkesin işi zor, sen sağlıklısın ve parayı kazanman gerekli, onunsa görevi iyileşmek ve sana bakarak daha da güçlenmek. Acil şifalar dilerim kardeşim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 acil şifalar dilerim. gerçekten çok çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 acil şifalar versin allah. düzelir ii olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yengeye söyle, yemek yapsın tebrikler, geçmişler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 bedel ödemek insanı insan yapan şey. geçmiş olsun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 vallahi tebrik ederim. böle bi durumda en güzel MAAŞALLAH denir :) daha iyi olur inşallah işlerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 helal olsun tim=) en kısa zamanda kardeşinin de güzel haberlerini alalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 geçmiş olsun, umarım kısa sürede iyileşir kardeşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Gkgokhan said: Ne tanırım seni, ne bilirim. Ama büyük adammışsın. Hemde çok büyük. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Selam, Son mesajlari daha yeni goruyorum, kusuruma bakmayin acip kacmis gibi oldu. Sagolun varolun cidden. Yorumlariniz daha da bir moral oldu benim icin. Yalniz bu arada bu kadar yorgunlugun gazabindan kurtulamadim. Sabah 3 gibi rahatsizlandim (sabahin 3'unde ayakta isin ne di mi? ). 3 gun boyunca da zorunlu yatak istirahatim var. Biraz tatil gibi olacak gerci =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 abi sen güzel bi adamsın. bunu bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Harbi helal olsun, umarım herşey istediğin gibi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar