wanderer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 tahliye karari verilmis, cikmislar. ab nin bi bahanesi (hatta onemli bahanelerinden biri) daha kalkti ortadan. (acildi mi diye bakindim ama goremedim)[signature][hline]templars of steel
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 onlar da saibeli tiplerdi. politik zorunluluktan oturu saliniyorlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Bahane demek yanlış olur. Zaten haksız yere içerideydiler. Doğru olanı yaptılar.
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 valla haklisi haksizi, veya cezanin agirligi degilligi tartisilir ama burda degil tabii o ayri[signature][hline]templars of steel
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Zaten fikrimi söyledim. Biri çıkıp nasıl haksız falan ne diyosun sen derse zaten cevaplamam..
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 saka maka turkiye araliga kadar ab nin dayattigi bir cok seye "he" demis olacak. muzakere tarihi verilmezse cok ilginc seyler olabilir. tayyip erdoganin tarih verilmezse ne olur dediklerinde bi lafi vardi: (ve bence soyledigi ender guzel laflardan biri) "no'lcak, kopenhag kriterlerinin adini ankara kriterleri yapariz, kendi yolumuzda devam ederiz". su dedigini yapsak adam gibi, daha cok sevinicem abye girmekten.[signature][hline]templars of steel
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 adaleti bile ab ye uyarladık nasıl oluyorsa o.. ayarlanabilir birşey olduğunu bilmiyordum[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 deplilerle ilgili bişi demiyorum da, bu adalete doğrudan müdahele aşırı canımı sıktı.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya herkes isine geleni yapıo bosverin siyasal partiler kanunu da ab nin degistirilmesini istedigi kanunlardan ama kimsenin kılını kıpırdattığı yok .. partiler ici denetim imkansız gibi, parti ici iktidarın elinde parti ici 'demokrasi'. parti liderleri de hallerinden memnun oturuolar ..
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Rahan, 09 Haziran 2004 18:56 tarihinde demiş ki: bu adalete doğrudan müdahele aşırı canımı sıktı. kesinlikle ayni duyguyu yasiyorum.[signature][hline]templars of steel
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bir açıdan bakınca da istedikleri gibi müdahale edebilirler zira abi bizi alın diye yalvarıp duran biziz. O zaman adamalrda haklı olarak şunu şunu yaparsan seni alırız diye şartlarını sıralarlar bundan doğal ne olabilir. İster yaparsın ister yapmazsın paşa keyfin bilir derler adama zira girmek istiyorsan onların kurallarına uyacaksın. Ha sen çok iyi durumdasındır o zaman onlar senin girmen için kapını çalarlar o durumda da sen şu kuşullarım var, onları yerine getirirseniz sizin topluluğa girerim dersin. Olay bu kadar basit...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
edi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aman derim, konu sakata gitmesin, dikkat.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ayrıca yaptırdıkları şeylre neden hep ''hee hee'' demek olarak bakilio ki hiç mi iyi şeyler yaptırılmio.tabi kendi çıkarlarını düşünüo AB ama türkiyede kaç yıldır yapılamayn bi çok şey için çalışmalar başlatilio uğraşilio.iyi yanlarınıda görmek lazım biraz.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 böyle giderse ab ye girecez diye her şeyi değiştirecez onlar da almıyacaklar .ıçıp kalacaz ortada..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ...Kürt devletini koruyacağıma yemin ederim... 1994 Devletimiz hayırlı olsun. (2004 Irakda federe kürt devleti kurulduktan sonda) buyrunuz milletvekilleri artık daha serbest vurgun yapabilir devletimiz aleyhine konuşabilir hatta ve hatta ulu önderimize küfür bile edebilirler.. neden? çünkü artık önlerinde leyla zana gibi bir örnekleri var ve her türlü davadan yakalarını kurtarabilirler... bir insan kendi götünü kurtarmak için bu kladar mı şerefsiz bu kadar mı adi olaiblir.. bu kadar mı vatanı satmaya meyilli olabilir sorarım size? ama müstahaktır bu adamlara oy verenlere "enflasyonu tek haneye düşürdüler canım hem ab ye gireceğiz affferin tayyibe" diyenelri ben yarın göreceğim bir kürt devleti kurulduğunda... hadi bakalım serv ile parçalayamadılar "AB ye alacağız" diyerek parçalayacaklar bana giren çıkan yok nasılsa ben istanbuldayım benim oturduğıum yeri işgal kuvvetleri ya da yunanistan ele geçirecek zaten iç anadolu da da islam cumhuriyeti kuarralar karadenize bir rum devleti, kuzey doğu ermenilere güney doğu kürtlere canları çekmiştir, güne6y sahillerini de italyanlara verelim bari onlar istemişti... afferim AKP hükümeti böyle devam edin yedi cihan bir araya geldi de bizi parçalayamadıda içimize AKP trojeni attı öyle parçalayacaklar... tarih tekerrürden ibarettir bu yazıyı okuyanlar cumhuriyet tarihimizi de okusunlar artık adnan menderes dönemine gelince okuduklarınız tanıdık gelecektir muhakkak ama tek bir fark var. acaba içinde ordunun olmadığı bir senaryoda neler oalcak?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. sakin sakin sakin küfürsüz / BonePART Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. [Bu mesaj BonePART tarafından 10 Haziran 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bence bu senaryoda da ordu olacak ama neyse...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Rahan, 09 Haziran 2004 18:56 tarihinde demiş ki: bu adalete doğrudan müdahele aşırı canımı sıktı. anlamadığım konu, avrupada pkk gibi tehditler yok. mışıl mışıl uyuyorlar, bazen terörist saldırılar olunca uyanıyorlar, herkesi ayağa kaldırıp tekrar uyuyorlar.. ama bizim sürekli uğraştığımız terörizm var. Amerika gibi zevk olsun diye alakasız yerlere sataşmaktan bahsetmiyorum, kendi içimizde olan şeylerden bahsediyorum. "Devlet Güvenlik Mahkemelerini kaldırın, bizde yok öyle birşey" dediler, biz de "hee" dedik kaldırdık.. Onlarda DGM yok olabilir, Ama PKK da yok onlarda.. said: BabacumMostors, 09 Haziran 2004 19:15 tarihinde demiş ki: ... bir insan kendi götünü kurtarmak için bu kladar mı şerefsiz bu kadar mı adi olaiblir.. bu kadar mı vatanı satmaya meyilli olabilir sorarım size? ... vaay be babacum'u bile sinirlendirmişler :)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dgmleri 80 darbesini yapanlar adam asmak icin koydu. nasi oldu da milli deger gibi sahipleniverdin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sonunda kurtuldular oradan zaten haksız yere oradaydılar[signature][hline]the mAD maXimus
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sen çık mecliste kürtçe yemin et sonra kader kurbanı ol... oldu canım... bi yürü git derler adama onların oradan çıkmaması gerekiyordu nereye haksız yere duruyorlar adamlar resmen bölücü ve ne herze yedikleri ortada zaten bir de kalkıp bu insanları masum kılıfına sokmayın[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 +1923 yok yok +1881[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 babacum senin gibi dusunuyorum aynen. ulan tayyip yakiyorsun bizi.[signature][hline]templars of steel
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yaptıklarıda sadece kürtçe yemin etmekten ibaret değil pkk ya yardım ve yataklık yaptıkları alenen ortaya çıkmış. Hala adamın biri çıkıp zaten haksız olarak içerdeydiler diyebiliyor! içlerinden birinin soyadı sakık bilmem şemdil sakık (pkk'nın 2. adamıydı bir zamanlar) ile bir bağlantı kurabildinizmi. öz kardeş oluyolar kendileri!!![signature][hline] V ò d à n | ICQ
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Adamın biri diye demeni kınıyorum. Ayrıca dediğim gibi çok ince noktalar ve çok ince noktalarda aynı düşüncede olanlar bile ayrı düşebilir. Ben olduğunca tarafsız ve optimist yaklaşmaya çalışıyorum olaylara. Benim yapım budur zaten.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Brook Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: BabacumMostors, 09 Haziran 2004 19:56 tarihinde demiş ki: sen çık mecliste kürtçe yemin et sonra kader kurbanı ol... oldu canım... bi yürü git derler adama onların oradan çıkmaması gerekiyordu nereye haksız yere duruyorlar adamlar resmen bölücü ve ne herze yedikleri ortada zaten bir de kalkıp bu insanları masum kılıfına sokmayın +1 Vay Türkiyem vayy..
Öne çıkan mesajlar