Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darksiders

Bone

Öne çıkan mesajlar

E3 2008'de duyurulan bir oyundu Darksiders.
Devil May Cry ve God Of War ayarında bir oyun.
Cennet ve Cehennemin dünya üzerindeki savaşlarında Four Horsemen Of Apocalypse'ten War olarak katılcakmışız. Anladığım kadarıyla hem Cennetle hem Cehennemle savaşıcaz.

Yeni Cinematic çıkarmışlar bu arada:
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-hero-darksiders/52418
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
dün akşam bitirdim oyunu,gerçekten beklediğimden çok daha iyi bi oyun olmuş.play magazine filan 10 üzerinden 10 vermiş,ben de kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. (hoş ben 9.5 vermiştim oyuna ama :p)

zelda'nın bulmacalı dungeonları,god of war'un combatı,birazcık prince of persia akrobasisi ve joe madureira'nın müthiş hayal gücü birleşince ortaya muazzam bi oyun çıkmış.senaryo filan da çok güzel. ikinci oyunun da çıkacağı garanti,çünkü oyun biraz to be continued tadında bitiyor.inşallah çok gecikmez devamı. kesinlikle herkes gözünü kırpmadan alsın bu oyunu. (tu)

ha bir de bayağı bi uzun oyun,benim 18 saat gameplayim var,açıkçası 7-8 saatten fazla sürmez diyordum ama bulmacalar filan epey oyalıyor. (black throne kısmındaki bulmacalar oyalamaktan ziyade ağlatıyor)

edit: eklemeler,düzeltmeler filan
Sosyal ağlarda paylaş

bende tiamati oldurdum, ondan sonra ara verdim.
unutmadan ekliyim, oyunda yeni ozellik silah filan kazandikca, onceki bolgelerdeki gizli loclarin kilitli kisimlarina giris mumkun (item augmentation vs, chest acmaca kisaca). bu arada xbox live da dante's inferno nun demosu cikmis onuda ekliyim dedim.

son olarak oyle abarti biseyi yok, klasik hack and slash devil may cry tadinda, bazi puzzle lar baya zaman aliyor, birde maplerdeki abest seyleri yapinca chest cikiyor, mesela graveyard bolumundaki tum mezar taslarini kirinca, tiamatin oldugu katedraldeki bi odadaki butun mesaleleri yakinca (life drain augmentation filan cikti silahlar icin) bu acidan hos olmus. ilk boss fight basta cok zor geldi 3. denemeden sonra paternlere alisinca rahatca oluyor boss.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...