Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 E3 2008'de duyurulan bir oyundu Darksiders. Devil May Cry ve God Of War ayarında bir oyun. Cennet ve Cehennemin dünya üzerindeki savaşlarında Four Horsemen Of Apocalypse'ten War olarak katılcakmışız. Anladığım kadarıyla hem Cennetle hem Cehennemle savaşıcaz. Yeni Cinematic çıkarmışlar bu arada: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-hero-darksiders/52418 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 E3 2009'da da yer almıştı, sandbox bir şehir vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Arthas ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ne Arthası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 selam, cakma arthas icin geldim saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Firemourne hungers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Fire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Arthas ın fire spec lisi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 LOLZ DK'da FIRE diye spec yok ki??!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 BI SONRAKI EXPANSION ODA OLUR ADSFASDFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 dün akşam bitirdim oyunu,gerçekten beklediğimden çok daha iyi bi oyun olmuş.play magazine filan 10 üzerinden 10 vermiş,ben de kesinlikle hakettiğini düşünüyorum. (hoş ben 9.5 vermiştim oyuna ama :p) zelda'nın bulmacalı dungeonları,god of war'un combatı,birazcık prince of persia akrobasisi ve joe madureira'nın müthiş hayal gücü birleşince ortaya muazzam bi oyun çıkmış.senaryo filan da çok güzel. ikinci oyunun da çıkacağı garanti,çünkü oyun biraz to be continued tadında bitiyor.inşallah çok gecikmez devamı. kesinlikle herkes gözünü kırpmadan alsın bu oyunu. (tu) ha bir de bayağı bi uzun oyun,benim 18 saat gameplayim var,açıkçası 7-8 saatten fazla sürmez diyordum ama bulmacalar filan epey oyalıyor. (black throne kısmındaki bulmacalar oyalamaktan ziyade ağlatıyor) edit: eklemeler,düzeltmeler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 anubisath sende bir karar ver hacı daha 2 gün önce bana darksiders bel bağlama diyordun , hoş ben hala oynamadım ama : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi yazdım ama orda sadece başını oynadığımda sığ bi oyun gibi geldi,ilerleyince güzelleşiyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 geçti abi benim hevesim kırıldı bi kere bana bir tane darksiders alıcan artık kaçarı yok : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ahasdhafasd >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ilk bossu oldurdum, ikinci boss icin yoldayim ama oyun biraz tekrara bagladi gibi sanki. insallah duzeliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bende tiamati oldurdum, ondan sonra ara verdim. unutmadan ekliyim, oyunda yeni ozellik silah filan kazandikca, onceki bolgelerdeki gizli loclarin kilitli kisimlarina giris mumkun (item augmentation vs, chest acmaca kisaca). bu arada xbox live da dante's inferno nun demosu cikmis onuda ekliyim dedim. son olarak oyle abarti biseyi yok, klasik hack and slash devil may cry tadinda, bazi puzzle lar baya zaman aliyor, birde maplerdeki abest seyleri yapinca chest cikiyor, mesela graveyard bolumundaki tum mezar taslarini kirinca, tiamatin oldugu katedraldeki bi odadaki butun mesaleleri yakinca (life drain augmentation filan cikti silahlar icin) bu acidan hos olmus. ilk boss fight basta cok zor geldi 3. denemeden sonra paternlere alisinca rahatca oluyor boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 combat sistemi cok yavan olsa da ben cok begendim oyunu. sonu to be continued tadinda olsa da tatmin etti beni baya. son ozellikle watcheri boyle yerlerde surundurup, kafayi avucunun iciyle ezmesi super bi haz verdi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 @disappear aynen,bi de diğer atlıların da inmesini görünce tüylerim dikenlendi abi bnm resmen,gaz oldum acaip :D acaba 2. oyunda diğer atlılarla da oynayabilcez mi çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 summer slackte iyi gider diye sipariş ettim bakalım. oynayınca yazarım bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 beyler oyun çok iyi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 no shit, sherlock :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DualShock3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Dandiğe benziyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 valla herkes cok güzel diyo bende oynicam birazdan bakalım kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 samael e gelene kadar bayma, sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar