Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara yasağından izlenimler

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

artik pasif icici diye bir terim kalmayacak en azindan, o güzel.
ha tabi evlerinde icenlerden bahsetmiyorum.

yani su terim basli baslina yetiyor zaten, olayin boyutunu anlamak icin daha fazlasina gerek yok.

ben de iciyorum ama insanlarin arasinda icemiyorum asla, acaba rahatsiz olur mu, duman ona gider mi diye düsünmekten. su durumda azcik tolerans gösterebilmek yeterli zaten.

yani sonucta disarda sigara icmeyi hitler almanyasinda yahudilere yapilan muameleyle kiyaslamaya gerek yok.

sigara icmeyen insanlar da o dumani iclerine cekmek zorunda kaliyorlardi, siz de disarda icmek zorunda kaliyorsunuz simdi. kimsenin kimseye zarari olmuyor, ne güzel.

ha keyif sigarami rahat rahat barlarda cafelerde icemeyecegim diyorsaniz, illa icerde keyif yapmak zorunda degilsiniz. bagimli olan bir insan icin sigarayi nerede ictiginin cok önemi yok.

azcik empati yapilabilirse, icmeyenlerin ne hissettigini anlamak zor degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

Uygulayabilirlerse o süper olur. Yerde izmarit görmek pek hoş olmuyor.
Ayrıca nargile cafelere çözüm üretilmesi gerekir. Nargile cafe adı üstünde. Adam nargile satmak için açmış orayı. Ne anladım ben bu işten.

yere atsam olmuyor çöpe atsam çöp yanıyor.
kıçıma mı sokayım hacı izmariti?
Sosyal ağlarda paylaş

Mille said:

ayyy su ickiyide yasaklasalar nefret ediyorum kokusundan, iciceksen bardan alip kapida hemencecik icip geleceksin
bide parfum sikinin bari gelirken
hatta sikayet edicigim sizi misafirlige gidiyoruz ayol.evde sigara iciyor herif ayip denen bisey var, onuda yasaklaticaz allahin izniylen

ay çok komikli
Baggio said:

İçenlere selam olsun. Direniş az olsun diye yazın geçirdiler yasayı, kışın dışarı çıkıp sokak köpeği gibi titreye titreye içeceksiniz daha, esas zevk orada :p

azuzuzu
nileppezdel said:

Ya sigara düşmanlarına saydırıcam b,irazdan o olcak..

Yahu bar bu, klahvehane. Giden kesimin ezici çoğunluğu sigara içiyo. Mekanın söz hakkı olması lazım. "Ben sigara içmeyen müşterilerimi kaybederim gerekirse, burada sigara içiliyor zorla da sokmuyoruz rahatsız olan gelmez" der. Budur arkadaş. Diğeri zorbalık oluyo, yasak değil. İnsan hakları falan hiç diil..

nileppezdel said:

Barlara girin, kahvehanelere girin sigara içen içmeyen oranlarını karşılaştırın. Ondan sonra konuşun ya..

TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ
dory said:

ben suan sigara icen biri olarak cok sikinti cekiyorum, ve buna kimsenin hakki yok.
devlet sadece sikinti pesinde kosuyor

chock maqdurum :(:(
vaniLLe said:

artik pasif icici diye bir terim kalmayacak en azindan, o güzel.
ha tabi evlerinde icenlerden bahsetmiyorum.

yani su terim basli baslina yetiyor zaten, olayin boyutunu anlamak icin daha fazlasina gerek yok.

ben de iciyorum ama insanlarin arasinda icemiyorum asla, acaba rahatsiz olur mu, duman ona gider mi diye düsünmekten. su durumda azcik tolerans gösterebilmek yeterli zaten.

yani sonucta disarda sigara icmeyi hitler almanyasinda yahudilere yapilan muameleyle kiyaslamaya gerek yok.

sigara icmeyen insanlar da o dumani iclerine cekmek zorunda kaliyorlardi, siz de disarda icmek zorunda kaliyorsunuz simdi. kimsenin kimseye zarari olmuyor, ne güzel.

ha keyif sigarami rahat rahat barlarda cafelerde icemeyecegim diyorsaniz, illa icerde keyif yapmak zorunda degilsiniz. bagimli olan bir insan icin sigarayi nerede ictiginin cok önemi yok.

azcik empati yapilabilirse, icmeyenlerin ne hissettigini anlamak zor degil.

http://i258.photobucket.com/albums/hh260/shrimper63/Sexy_tongue.gif
Sosyal ağlarda paylaş

yezid said:

Arma said:

Ayrıca nargile cafelere çözüm üretilmesi gerekir. Nargile cafe adı üstünde. Adam nargile satmak için açmış orayı. Ne anladım ben bu işten.

haci senin de sigarayi kicina sokmana falan gerek yok. iyice söndürürsen birsey olmaz. fabercam misali drama yapmaya hic gerek yok bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

Baştan şöyle bir okudum da, neler döktürmüş insanlar ya, hele Bonepart. Araba var diye sokağa mı çıkılmazmış da, içmeyenlerin dışlanacağı kafeler de açılsınmış da, vay anam be.

Hele arkadaş kırmamanın adını iradesizlik koyan sigara tiryakileri çıkmış ki, başlı başına epic olmuş o. Kıvırayım derken belinizi kıracaksınız, aman dikkat.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

yezid said:

Arma said:

haci senin de sigarayi kicina sokmana falan gerek yok. iyice söndürürsen birsey olmaz. fabercam misali drama yapmaya hic gerek yok bu konuda.

nerde söndüreyim abi? dilimde mi söndüreyim? üstüne mi tüküreyim? milletin duvarına mı sürtükleyim izmaritin ucunu? yere atıp üstüne basıp alıp çöpe mi atayım napayım?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Bundan sonra içmeyeceksiniz işte bunu tartışmanın manası yok. İçeceğin zamanda güzel güzel açıkhavaya çıkar orda içersiniz.
2 hafta önce olsa çok pis karşı tezi savunurdum hehe.

Kalplerdeki kaymak sen 1 aya kalmaz aksini savunursun :)
Hanım baskısı, kız baskısı durduramaz seni,
işteki stres dolu bir an sonrası gidicek bu tavırlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...