Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Gkgokhan said: Tek eksiği söylemeyi unutmuşum. Yaşları 16-17 gibiydi. Lise öğrencisi olabilirler. emin misin? dsffsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 aquila said: iyi dusunce, kizin yerine sen gecmemissin. diğer bir alternatifte kızın kafasına basıp penisle boğmak olabilirdi tabi kötünün kötüsü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Kızın kafasına bastığında çenesini kitleyip malum organın kopmasını da yazalım bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mr_Hand said: Gkgokhan said: Tek eksiği söylemeyi unutmuşum. Yaşları 16-17 gibiydi. Lise öğrencisi olabilirler. emin misin? dsffsddf senmisin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Gkgokhan said: Tek eksiği söylemeyi unutmuşum. Yaşları 16-17 gibiydi. Lise öğrencisi olabilirler. oha hem public hem teen... 2 katagori aynı anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 eregorn2 said: Gkgokhan said: Tek eksiği söylemeyi unutmuşum. Yaşları 16-17 gibiydi. Lise öğrencisi olabilirler. oha hem public hem teen... 2 katagori aynı anda O değilde şimdi o çocuk sana nasıl anabacı yapıyordur Gkgokhan :) Hem adamın o levela getirdiği kızı kaçırttın hemde o kız artık vermez o çocuga bi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 maltepeden tut bostancıya, bostancıdan tutta üsküdara sora kadıköy filan her yer kayalıkta, oralarda yani öyle anlattığın gibi sote bi yer yok. olanlarda böyle sandalcıların filan kıyısı ordada böyle bişeye izin vermez adamlar zınk diye öpüşenlere bile zıplıyolar. yani iyi biliyorum o tarafları imkansız ötesi bişey bu anlattığın. açıkcası bana biraz atmasyon gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kayaların arasında bu olayın olabileceği boşluklar var. her metrekaresini biliyomuş gibi yazman da iyiymiş assdfg abi bozmayın bozmayın ben zaten gidiyodum deseydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yok ne biliyim az yürüyüş yapmadım sahil kenarında sfssdff. ama böyle o kadar ucurum gibi kayalıklarda yok abi yapmayın. hem kadıköy kalabalık bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 kalamış marina civarlarında var öle hafif açık yerler baya 2-3kişi girer :P olayda iimiş baya sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 2 kişi hadi de 3 kişi napcak abi orda sdgfsdg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Böjeek said: yok ne biliyim az yürüyüş yapmadım sahil kenarında sfssdff. ama böyle o kadar ucurum gibi kayalıklarda yok abi yapmayın. hem kadıköy kalabalık bi yer moda sahili değilmi ya burası resimlerdeki yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mum_Chamber said: Rakursi said: Yuuuh abi artık ya kız da abazaymış oğlan da. Ulan bi otele motele gidin bari. ne abazanligi lan, adamlar asmis olayi public sex yapiyor.. hakikaten abi ne alakasi var abazalikla. public cok feci oluyor deneyin gorun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 O fotoğrafları öylesine atayım da topaç güzelleşsin diye buldum. Yoksa mekanın fotosunu felan çektiğimiz yok. İsteyen olursa bakabilir. Tam o çizdiğim yerlerde denize yakın bir yer. Google Map: 40.979696,29.020783 Olayıda iyice betimletmeyin artık, sonraki postum "Bakın pozisyon'da aha paintte çizdiğim gibiydi" demek istemiyorum :D Diziminde acısı geçti ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 slickers said: taşları güneşi çekeceğine olayı çekseydin lan belki de cekmistir OLAyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 pascalnouman said: slickers said: taşları güneşi çekeceğine olayı çekseydin lan belki de cekmistir OLAyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Oral sex nasıl birşeydir bilmeyenler için guide ; Rehber http://perezhilton.com/2009-07-20-called-it-sprite-commercial-a-fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 son mesajdaki video yargılamış. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 efsanedir o video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 geçen haftalarda bizde 3 herif o kayalıklarda bira içip ordakilerin pozisyonlarını yorumluyoduk sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 liseli kızlar sokakta neler yapıo, yazık bu yeni nesile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Dragonmax said: liseli kızlar sokakta neler yapıo, yazık bu yeni nesile.. sana yapsalar sanki böle konuşacan asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 eregorn2 said: Gkgokhan said: Tek eksiği söylemeyi unutmuşum. Yaşları 16-17 gibiydi. Lise öğrencisi olabilirler. oha hem public hem teen... 2 katagori aynı anda Sen oraya bi brunette de ekle yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ahaha üzüldüm çocuğa gerçekten tadı damağında kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar