Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy'de Bu Gün...

Gkgokhan

Öne çıkan mesajlar

Malüm yaz okulu, vizedir finaldir şu stresi atalım dedik.
Saat: 12:30

Hasanpaşa'dan çıktık yürüyerek sohbet felan Kadıköy'e vardık. "Napalım lan?" diye sordu arkadaş bana. Bende baktım havaya, esiyor püfür püfür. Güneşte yok hacı. Dedim ki bir yemek yiyip modaya gidelim.
Saat: 13:00

Başladık boğadan yürümeye. Arşınladık bahariyeyi. Bir güzel kızlar var ama. İki abazanın yapabileceği en uç geyikleri çevirdik. Her türlüsünü gördük. Hatta vitrindeki mankenlere yazdık. Ve karnımız acıktığı için birşey yiyelim dedik.
Saat: 13:20

Sonra çıktık. Mideler balon gibi. Moda İlköğretim'e gelince aklıma geldi.

"Ulan deniz ne güzeldir demi şimdi"

Biz de meşhur moda dondurmacısına gelince köşedeki büfeden ikişer bira aldık. Ve biraz daha yürüyerek üst taraftaki bankların dolu olduğunu gördük.
Saat: 14:00

Merdivenden tıkır tıkır indik ve o güzel kayalar bizi bekliyordu.

Saat: 14:05

Ve kayaları gördüğümüzde koşmaya başladım. O stres sıkıntı felan hepsini atacaktım marmara'nın b.klu sularına. Bir yere oturduk. Bildiğin geceden birisi pislemiş galiba. Bira kokusu yerine b.k koktu hep kalktık.
Saat: 14:10

Biraz ilerde sevişenler vardı onları geçtik. Tam istediğim bir yer vardı. Böyle rahat rahat içebileceğimiz denize yakın bir yer. Bu sefer arkadaşla salakça bir iddaya girdik.
- Olum oraya hızlıca gidemezsin. Varya kesin düşersin denize.
(Ben): Yok lan. Vallahi giderim bak ! Yiyosa sende gel lan.

Diyerek biz abandık taşlardan zıplaya zıplaya.
Saat: 14:15

Ve Tam atladım. İki taş arası boşlukmuş. Zap diye düştüm ki.

Bir an toparlanmaya çalıştık. Çocuk toparlanmaya çalıştı. Pantolonunu kaldırdı. Kız utanmış, bide sütyenini çıkarmış felan. Giyinmeye çalışırlarken bunlar bizimki geldi "Gööökhaaan" diye bi anda. Arkadaş direk kaldı zaten.

Çocuk toplandı, hiç konuşmadılar. Hiç ses seda çıkarmadan gittiler beraber. Sonra yukarı arkadaşa bakıp "iyiyim hacı yok bişi. Üstüne bastım kızın lan" diyerek geçiştirdim. Dizim acıyodu.
Saat: 14:30

Onların olduğu yere oturduk. Biraları açtık içtik. Biz iki keko ise bu olayı marmaranın uçsuz bucaksız denizlerine anlattık. Güldük felan. Gülerken de bi durgunluk geldi. Lan bizde kız arkadaş yok.
Saat: 16:00

Birisi bizim üstümüze basmadan hemen kalktık. Adam gibi çimlere oturduk, karı kız izledik biranın kalanını içtik. Sonrada evlere dağıldık.
Saat: 16:20
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ve Tam atladım. İki taş arası boşlukmuş. Zap diye düştüm ki.
Düştüğüm yerde bu vardı

Spoiler Gizle
Bir an toparlanmaya çalıştık. Çocuk toparlanmaya çalıştı. Pantolonunu kaldırdı. Kız utanmış, bide sütyenini çıkarmış felan. Giyinmeye çalışırlarken bunlar bizimki geldi "Gööökhaaan" diye bi anda. Arkadaş direk kaldı zaten.

Çocuk toplandı, hiç konuşmadılar. Hiç ses seda çıkarmadan gittiler beraber. Sonra yukarı arkadaşa bakıp "iyiyim hacı yok bişi. Üstüne bastım kızın lan" diyerek geçiştirdim. Dizim acıyodu.

Ahahahaha of okudukca gülüyorum alösdfklkdfskdldfskld
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...