Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Malüm yaz okulu, vizedir finaldir şu stresi atalım dedik. Saat: 12:30 Hasanpaşa'dan çıktık yürüyerek sohbet felan Kadıköy'e vardık. "Napalım lan?" diye sordu arkadaş bana. Bende baktım havaya, esiyor püfür püfür. Güneşte yok hacı. Dedim ki bir yemek yiyip modaya gidelim.Saat: 13:00 Başladık boğadan yürümeye. Arşınladık bahariyeyi. Bir güzel kızlar var ama. İki abazanın yapabileceği en uç geyikleri çevirdik. Her türlüsünü gördük. Hatta vitrindeki mankenlere yazdık. Ve karnımız acıktığı için birşey yiyelim dedik.Saat: 13:20 Sonra çıktık. Mideler balon gibi. Moda İlköğretim'e gelince aklıma geldi. "Ulan deniz ne güzeldir demi şimdi" Biz de meşhur moda dondurmacısına gelince köşedeki büfeden ikişer bira aldık. Ve biraz daha yürüyerek üst taraftaki bankların dolu olduğunu gördük.Saat: 14:00 Merdivenden tıkır tıkır indik ve o güzel kayalar bizi bekliyordu. Saat: 14:05 Ve kayaları gördüğümüzde koşmaya başladım. O stres sıkıntı felan hepsini atacaktım marmara'nın b.klu sularına. Bir yere oturduk. Bildiğin geceden birisi pislemiş galiba. Bira kokusu yerine b.k koktu hep kalktık.Saat: 14:10 Biraz ilerde sevişenler vardı onları geçtik. Tam istediğim bir yer vardı. Böyle rahat rahat içebileceğimiz denize yakın bir yer. Bu sefer arkadaşla salakça bir iddaya girdik. - Olum oraya hızlıca gidemezsin. Varya kesin düşersin denize. (Ben): Yok lan. Vallahi giderim bak ! Yiyosa sende gel lan. Diyerek biz abandık taşlardan zıplaya zıplaya.Saat: 14:15 Ve Tam atladım. İki taş arası boşlukmuş. Zap diye düştüm ki. Bir an toparlanmaya çalıştık. Çocuk toparlanmaya çalıştı. Pantolonunu kaldırdı. Kız utanmış, bide sütyenini çıkarmış felan. Giyinmeye çalışırlarken bunlar bizimki geldi "Gööökhaaan" diye bi anda. Arkadaş direk kaldı zaten. Çocuk toplandı, hiç konuşmadılar. Hiç ses seda çıkarmadan gittiler beraber. Sonra yukarı arkadaşa bakıp "iyiyim hacı yok bişi. Üstüne bastım kızın lan" diyerek geçiştirdim. Dizim acıyodu.Saat: 14:30 Onların olduğu yere oturduk. Biraları açtık içtik. Biz iki keko ise bu olayı marmaranın uçsuz bucaksız denizlerine anlattık. Güldük felan. Gülerken de bi durgunluk geldi. Lan bizde kız arkadaş yok.Saat: 16:00 Birisi bizim üstümüze basmadan hemen kalktık. Adam gibi çimlere oturduk, karı kız izledik biranın kalanını içtik. Sonrada evlere dağıldık.Saat: 16:20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 burdan çıkarılacak ders: dışarda oral seks yapmayın üstünüze basabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dışarıda oral=priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ahahahaha helal be taslarin arasinda falan. azimle sican sadece tas delmezmis meger, taslarin arasinda sakso da cekermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ahaha resimli anlatım :D ahaha... ben olsam adamı döverdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 HAHAHAHHA abi o ne ya kıza basmak :D yanlız onlarda iyi yer bulmuş hani harbi azim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Sen git dışarda oral seks yaparken gelsin biri üzerine bassın xD Çiftin gelecekteki tüm fantezi hayatını köreltmişsiniz ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 said: Ve Tam atladım. İki taş arası boşlukmuş. Zap diye düştüm ki. Düştüğüm yerde bu vardı Spoiler Gizle Bir an toparlanmaya çalıştık. Çocuk toparlanmaya çalıştı. Pantolonunu kaldırdı. Kız utanmış, bide sütyenini çıkarmış felan. Giyinmeye çalışırlarken bunlar bizimki geldi "Gööökhaaan" diye bi anda. Arkadaş direk kaldı zaten. Çocuk toplandı, hiç konuşmadılar. Hiç ses seda çıkarmadan gittiler beraber. Sonra yukarı arkadaşa bakıp "iyiyim hacı yok bişi. Üstüne bastım kızın lan" diyerek geçiştirdim. Dizim acıyodu. Ahahahaha of okudukca gülüyorum alösdfklkdfskdldfskld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dayak yemediğinize şükredin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi nası bi nedenle dayak yiyebilirsinki? :) seksimi böldünüz diye mi dalcak sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 HAHAHAH seksinizi böldüm fsgddsfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 AHHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 e abi 3some ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 üzerine basilan E.M o günden sonra bi daha oral seks yapamadi.... aslinda olaya optimist acidan bakarlarsa; kutsal kitap gibi tepelerine düsmüssün seks esnasinda. kolay atlatabilirler belki. kutsal kit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 asdfsfas bu ayın favori topii abicim bu :D ahuahuahsduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Basarılı topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 fantaaaaaaaazi yapıyolarmış lan yazık. o kayalığın fotosnda çekseydiniz ya nası biyer mreak ettm adsfld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yuuuh abi artık ya kız da abazaymış oğlan da. Ulan bi otele motele gidin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 taşları güneşi çekeceğine olayı çekseydin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Rakursi said: Yuuuh abi artık ya kız da abazaymış oğlan da. Ulan bi otele motele gidin bari. ne abazanligi lan, adamlar asmis olayi public sex yapiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nanille in son dönemlerdeki forum jargonundan ötürü korkmaya başladım.. bu arada tebrikler bir çiftin daha seks kokan emellerini yerle bir ettiniz AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kızın üstüne basmak iyiymiş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 iyi dusunce, kizin yerine sen gecmemissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 seksimi böldün. dföplghdpfhsdkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Tek eksiği söylemeyi unutmuşum. Yaşları 16-17 gibiydi. Lise öğrencisi olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar