roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Hıçkırık tutmuş abi. Kolundan bacağından tutmuş işte. HEHEHE. aMMANEYYYe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ıgıgıgıgıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 %100 garantili bir yöntem biliyorum. Hatta Kolombiya'da bir yerliden öğrendim desem geyik yapıyorum sanacaksınız ama değil hakikatten GARANTİLİ hıçkırık geçirme yöntemi. 1- 1 bardak su alın, geniş bardak daha başarılı 2- Bardağa başınızı eğerek yaklaşın 3- Bardağın size yakın olan değil UZAK OLAN kenarını dudaklarınızla, ALT DUDAK BARDAĞIN İÇİNDE olacak şekilde kavrayın. 4- Öne eğilerek ve BARDAĞIN TABANINI GÖĞSÜNÜZE DOĞRU çekerek, bir başka deyişle üsta damağınızdan akıtarak suyu için. 5- Bardağı bitirmek için epey bi eğilmeniz gerekebilir, problem değil, ara vermeden bardağı HÜÜRRTT sesi çıkartarak(kendi çkıyo bardağın sonunda) bitirin 6- doğrulun ve normal nefes alın ( az bir miktar göz yaşarması olabilir) ARTIK İSTESENİZ DE HIÇKIRAMAZSINIZ. Aslında bunu resimli yapıp tuto bölümüne atsa biri keşke. Zor oldu anlatmak. YÜZDE YÜZ GARANTİLİDİR, en inatçı hıçkırığı bile geçirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ezmiş yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Kıçıkırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sostizm said: %100 garantili bir yöntem biliyorum. Hatta Kolombiya'da bir yerliden öğrendim desem geyik yapıyorum sanacaksınız ama değil hakikatten GARANTİLİ hıçkırık geçirme yöntemi. 1- 1 bardak su alın, geniş bardak daha başarılı 2- Bardağa başınızı eğerek yaklaşın 3- Bardağın size yakın olan değil UZAK OLAN kenarını dudaklarınızla, ALT DUDAK BARDAĞIN İÇİNDE olacak şekilde kavrayın. 4- Öne eğilerek ve BARDAĞIN TABANINI GÖĞSÜNÜZE DOĞRU çekerek, bir başka deyişle üsta damağınızdan akıtarak suyu için. 5- Bardağı bitirmek için epey bi eğilmeniz gerekebilir, problem değil, ara vermeden bardağı HÜÜRRTT sesi çıkartarak(kendi çkıyo bardağın sonunda) bitirin 6- doğrulun ve normal nefes alın ( az bir miktar göz yaşarması olabilir) ARTIK İSTESENİZ DE HIÇKIRAMAZSINIZ. Aslında bunu resimli yapıp tuto bölümüne atsa biri keşke. Zor oldu anlatmak. YÜZDE YÜZ GARANTİLİDİR, en inatçı hıçkırığı bile geçirir... Boğulmayalım abi bunu yapalım derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yok yok boğulmazsın. çok denedim, denettim. garantili yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sostizm said: %100 garantili bir yöntem biliyorum. Hatta Kolombiya'da bir yerliden öğrendim desem geyik yapıyorum sanacaksınız ama değil hakikatten GARANTİLİ hıçkırık geçirme yöntemi. 1- 1 bardak su alın, geniş bardak daha başarılı 2- Bardağa başınızı eğerek yaklaşın 3- Bardağın size yakın olan değil UZAK OLAN kenarını dudaklarınızla, ALT DUDAK BARDAĞIN İÇİNDE olacak şekilde kavrayın. 4- Öne eğilerek ve BARDAĞIN TABANINI GÖĞSÜNÜZE DOĞRU çekerek, bir başka deyişle üsta damağınızdan akıtarak suyu için. 5- Bardağı bitirmek için epey bi eğilmeniz gerekebilir, problem değil, ara vermeden bardağı HÜÜRRTT sesi çıkartarak(kendi çkıyo bardağın sonunda) bitirin 6- doğrulun ve normal nefes alın ( az bir miktar göz yaşarması olabilir) ARTIK İSTESENİZ DE HIÇKIRAMAZSINIZ. Aslında bunu resimli yapıp tuto bölümüne atsa biri keşke. Zor oldu anlatmak. YÜZDE YÜZ GARANTİLİDİR, en inatçı hıçkırığı bile geçirir... %100 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 nekadar doğrudur bilmemde hıçkırınca kalpde 1 sn liğine duruyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 arkadaşlarımızı davet etmemiz gerekmiyo mu bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 burdaki amac suyu yercekimine karsi mideye ulastirmak. 1 yudum su al amuda kalk ve yut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ölmeyin lan onu denerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ölürsem kabrime gelme istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar