roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Hıçkırık tutmuş abi. Kolundan bacağından tutmuş işte. HEHEHE. aMMANEYYYe.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 %100 garantili bir yöntem biliyorum. Hatta Kolombiya'da bir yerliden öğrendim desem geyik yapıyorum sanacaksınız ama değil hakikatten GARANTİLİ hıçkırık geçirme yöntemi. 1- 1 bardak su alın, geniş bardak daha başarılı 2- Bardağa başınızı eğerek yaklaşın 3- Bardağın size yakın olan değil UZAK OLAN kenarını dudaklarınızla, ALT DUDAK BARDAĞIN İÇİNDE olacak şekilde kavrayın. 4- Öne eğilerek ve BARDAĞIN TABANINI GÖĞSÜNÜZE DOĞRU çekerek, bir başka deyişle üsta damağınızdan akıtarak suyu için. 5- Bardağı bitirmek için epey bi eğilmeniz gerekebilir, problem değil, ara vermeden bardağı HÜÜRRTT sesi çıkartarak(kendi çkıyo bardağın sonunda) bitirin 6- doğrulun ve normal nefes alın ( az bir miktar göz yaşarması olabilir) ARTIK İSTESENİZ DE HIÇKIRAMAZSINIZ. Aslında bunu resimli yapıp tuto bölümüne atsa biri keşke. Zor oldu anlatmak. YÜZDE YÜZ GARANTİLİDİR, en inatçı hıçkırığı bile geçirir...
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sostizm said: %100 garantili bir yöntem biliyorum. Hatta Kolombiya'da bir yerliden öğrendim desem geyik yapıyorum sanacaksınız ama değil hakikatten GARANTİLİ hıçkırık geçirme yöntemi. 1- 1 bardak su alın, geniş bardak daha başarılı 2- Bardağa başınızı eğerek yaklaşın 3- Bardağın size yakın olan değil UZAK OLAN kenarını dudaklarınızla, ALT DUDAK BARDAĞIN İÇİNDE olacak şekilde kavrayın. 4- Öne eğilerek ve BARDAĞIN TABANINI GÖĞSÜNÜZE DOĞRU çekerek, bir başka deyişle üsta damağınızdan akıtarak suyu için. 5- Bardağı bitirmek için epey bi eğilmeniz gerekebilir, problem değil, ara vermeden bardağı HÜÜRRTT sesi çıkartarak(kendi çkıyo bardağın sonunda) bitirin 6- doğrulun ve normal nefes alın ( az bir miktar göz yaşarması olabilir) ARTIK İSTESENİZ DE HIÇKIRAMAZSINIZ. Aslında bunu resimli yapıp tuto bölümüne atsa biri keşke. Zor oldu anlatmak. YÜZDE YÜZ GARANTİLİDİR, en inatçı hıçkırığı bile geçirir... Boğulmayalım abi bunu yapalım derken?
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 yok yok boğulmazsın. çok denedim, denettim. garantili yöntem.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sostizm said: %100 garantili bir yöntem biliyorum. Hatta Kolombiya'da bir yerliden öğrendim desem geyik yapıyorum sanacaksınız ama değil hakikatten GARANTİLİ hıçkırık geçirme yöntemi. 1- 1 bardak su alın, geniş bardak daha başarılı 2- Bardağa başınızı eğerek yaklaşın 3- Bardağın size yakın olan değil UZAK OLAN kenarını dudaklarınızla, ALT DUDAK BARDAĞIN İÇİNDE olacak şekilde kavrayın. 4- Öne eğilerek ve BARDAĞIN TABANINI GÖĞSÜNÜZE DOĞRU çekerek, bir başka deyişle üsta damağınızdan akıtarak suyu için. 5- Bardağı bitirmek için epey bi eğilmeniz gerekebilir, problem değil, ara vermeden bardağı HÜÜRRTT sesi çıkartarak(kendi çkıyo bardağın sonunda) bitirin 6- doğrulun ve normal nefes alın ( az bir miktar göz yaşarması olabilir) ARTIK İSTESENİZ DE HIÇKIRAMAZSINIZ. Aslında bunu resimli yapıp tuto bölümüne atsa biri keşke. Zor oldu anlatmak. YÜZDE YÜZ GARANTİLİDİR, en inatçı hıçkırığı bile geçirir... %100 çalışıyor
mytheron Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 nekadar doğrudur bilmemde hıçkırınca kalpde 1 sn liğine duruyormuş
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 arkadaşlarımızı davet etmemiz gerekmiyo mu bunun için?
Microp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 burdaki amac suyu yercekimine karsi mideye ulastirmak. 1 yudum su al amuda kalk ve yut.
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ölürsem kabrime gelme istemem
Öne çıkan mesajlar