Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi manga ne?

system

Öne çıkan mesajlar

Bu "en güzel kitap hangisi, en iyi film hangisi" gibi göreceli bi konu. Aramadan anime yada manga diye aratıp bununla ilgili konulara bir göz at derim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nature_Orderdag, 26 April 2003 22:21 tarihinde demiş ki:
en iyi mangal hangisi? bacalı alınca işe yarıomu? kanser yapıomuş[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir.

saçma saçma şeyler yazma lol burda güzel bi topiç açılmış sı..ma içine :)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anladım olm:)(tıraşşş) sı*mak isteyen kim?(tıraşş) hatta en büyük zevk sı*mak lafınada sinir olurum(tıraşş) ve bence yanlış bişidir en büyük zevk sı*mak lafı(tıraşşş) üstelik halka zararlı(tıraşş) ve ben o lafa hiçde katılmam(tıraşş)gıdım katılmam(tıraşş) ve yalandır o laf(tıraşş) ve ben o lafı sölemem ve o lafa uymam o lafı UYGULAMAM(ULAN SAKAL KALMADI) ben sı*mam(mesajın başındaki kıl seviyesi [lllllllll] Ortasında [ııııı] sonunda [........] en sonunda[sinekkaydı][hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 26 April 2003 22:25 tarihinde demiş ki:
adult dedik ya iste..

terbiyesiz olani =)

ama cok komedi oluyo,yani simdiye kadar 3-4 tane cektim hepsi iyiydi..

yasiniz tutuyosa cekin izleyin (izleyip de cekmeyin =P )[hline]Aslan gibi E$$ekler...

hehehe :)
hentai dedinmi bana sorcaksın abi!!
bak öneriyim hemen
Night Shift Nurses
6 tane seri çok güzel hem komik hem.....güzel :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında manga bir çizgiroman formatı
manga-style anime de japon çizgifilmi
ancak daha sonra cartoon ve anime kavramları birbirlerinden ayrılmışlar. anime şu an sadece japon sitili çizgifilmleri karşılıyor.
hentai konusunda herkes hemfikir ;)
bi de doujinshi var (eheheh iyice kafa karıştırırım) o da genelde amatör ve fanların yaptığı, ünlü mangaların ve animelerin, unofficial mangaları ve hatta bazen animeleri (örnek: evangelionun hentai versiyonu...)

//bone un mesajı önce gitmiş...
[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley

[Bu mesaj Grudge tarafından 28 April 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShARkY, 27 April 2003 23:51 tarihinde demiş ki:
Bana göre en iyi Anime, Evangelion.

ben de bunu diyecektim ama 4-5 dizi izleyip de ukalalık yapıyo olmak istemedim. :)

evangelion kesinlikle tavsiye. benimle dalga geçen iki arkadaşıma ilk iki bölümü izlettim, bi kaç gün içinde bütün bölümleri izledi keratalar :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

echibi falan mı yoksa (isimden ben de emin diilim)?
böle son derece deforme
bazen (özellikle sailor moonda falan) araya giriyolar iki santimlik figürler. kocaman kafa küçücük vücutlar ve uzuvlar vs...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Sosyal ağlarda paylaş

bone, şimdi mangasına başla
netten falan bulursun heralde
1 gbtan fazla tutuyo jpeg formatında ama kalitesi daha düşük seriye göre. bi de animede olmayan bazı şeyler var (elf vs.)...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...