Saint Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Accountumu satmay1 planl1yorum, 45 merc, 45 sorc, 50 cleric, 50 reaver, 50 infiltrator, 50 warrior.. Ayr1ca bot accountta, 48 bot, 50 necro, 44 shaman bot bulunmakta, 2 accountuda satmayi planliyorum... karakterlerle ilgili detaylari ilgilenen arkadaslara telefonla verebilirim, buraya yazmak epey uzun surebilir. bu arada 2 accounta da tum expansionlar aktiftir.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay) Beluga - Reaver (Kay) Necroll - Necromancer (Kay) Mothman - Buffbot (Kay) Sianure - Warrior (Galahad) Bafilebeni - Buffbot (Galahad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 :( :-? :| :( :-o :([signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 us olmasa süper acc. bence[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 OHa kardeş biraz oynasaydın chr kasmayıp :)) şaka bi yana cidden süper account tebrikler[signature][hline]Karınca nedir ki abi ?? Toplasan 5 hücreden oluşuyo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yalnız bu account birkaç kere el değiştirdi diye biliyorum ben yani o kasma olayı paylaşılmış olabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 fiyat?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ben satin aldigimda sadece infil ve cleric vardi bu accountta, geri kalan charlarin hepsi bana ait, sebebide bot acc a 50 necro yapmis olmam, yani istediginiz bi karakteri 0 dan pl edince yaklasik 6 days played time istiyo 50 yapmak... Bu arada once buraya yazmak istedim acc u almak isteyen varmi diye, malum yabanciya gitmesin istiyorum... Olmazsa ebay de satmayi planliyorum...oraya vermeyi planladigim fiyat 400-450$... ne kadar bidlenir bilemiyorum. Bu arada yukarda da dedigim gibi karakterlerle ilgili detayi ciddi ilgilenen arkadaslarla telefonda gorusebiliriz, eger ozelden yazarsaniz.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay) Beluga - Reaver (Kay) Necroll - Necromancer (Kay) Mothman - Buffbot (Kay) Sianure - Warrior (Galahad) Bafilebeni - Buffbot (Galahad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 evet bot accounttaki necro işi bitirmiş gibi görünüyor zaten[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 valla ben ozelden bişi yazdım ama pek sallanmadık galiba[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Soth sen infiltrator ın olduğu accout u Saint e satan kişi deilmisin abi.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 evet :) ben acc ile degil icindeki parayla ilgileniyorum:P[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Katil-lvl 50 parasız asker-kay Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Soth, 05 Haziran 2004 20:06 tarihinde demiş ki: evet :) ben acc ile degil icindeki parayla ilgileniyorum:P Genelde accountu satanlar içindekileri parça parça satmazlar. Bilgine... :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ebayde sana kolay gelsin.. char fiyatlari 100$ dan falan basliyor artik 300-500$ devri geride kalmis malesef... Ayrica ebay'deki paypal olayi icin mutlaka amerika'da olman lazim yoksa acc'un blocklaniyor parada icinde kaliyor eskiden 2 plat satmistim 50$'a para elime gecmedi..gecemedi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: MeSh, 06 Haziran 2004 20:46 tarihinde demiş ki: ebayde sana kolay gelsin.. char fiyatlari 100$ dan falan basliyor artik 300-500$ devri geride kalmis malesef... Ayrica ebay'deki paypal olayi icin mutlaka amerika'da olman lazim yoksa acc'un blocklaniyor parada icinde kaliyor eskiden 2 plat satmistim 50$'a para elime gecmedi..gecemedi. Bu acc. 500+ rahat eder. Sırf o infil olsa zaten acc. ta o bile rahat 300 eder bence. Ucuz bile.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 infil 300?? naaptin yahu :D[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Durlag, 07 Haziran 2004 02:46 tarihinde demiş ki: infil 300?? naaptin yahu :D Bi Ebay'e bak istersen.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 baktim bulamadim ben bi infil 300 dollara? bi link gostersene...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41011&item=8110005347&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41011&item=8109337450&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41011&item=8110400760&rd=1[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay) Beluga - Reaver (Kay) Necroll - Necromancer (Kay) Mothman - Buffbot (Kay) Sianure - Warrior (Galahad) Bafilebeni - Buffbot (Galahad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Gilth, 07 Haziran 2004 21:04 tarihinde demiş ki: baktim bulamadim ben bi infil 300 dollara? bi link gostersene... 1. acc 2 karakter sadece. infil 3L0 2. acc 1 karakter sadece. infil 4L2 3. acc 3 karakter sadece. 2 si level 50-infil RR6-champ RR8 Sen bu acc. level 50 leri bi daha say, bide şuraya bi bak http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=249258[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya bende acarim bid 1.000.000$ 'a champ level 50 diye o sorun degil.. Bak bakalim kac kisi bid'lemis? RR3L0 char'a 300$ kimse vermez.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Saint, 07 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41011&item=8110005347&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41011&item=8109337450&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41011&item=8110400760&rd=1 abi ben sana inf goster dedim 300 dollara giden lol ya, sen bana kalktin adamlarin beraber inf accountuyla sattiklari ice wizzyler champlari gosterion :) Sadece 2.si sadece inf satiyo ondada BIDS 0 , yani yok oyle bi enayi o parayi odiyecek olan tek bi inf charina. Yani lutfen abartmayalim...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya ben zaten piyasas1 budur, infiller 300 dolara gidiyo demedim, sadece icinde 2 lvl 45, 3 lvl 50 bulunan bi account, bi de infili 7L8 ve full artifactse o civarda eder diye dusundum.[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay) Beluga - Reaver (Kay) Necroll - Necromancer (Kay) Mothman - Buffbot (Kay) Sianure - Warrior (Galahad) Bafilebeni - Buffbot (Galahad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Gilth, 08 Haziran 2004 14:29 tarihinde demiş ki: said: Saint, 07 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41011&item=8110005347&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41011&item=8109337450&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=41011&item=8110400760&rd=1 abi ben sana inf goster dedim 300 dollara giden lol ya, sen bana kalktin adamlarin beraber inf accountuyla sattiklari ice wizzyler champlari gosterion :) Sadece 2.si sadece inf satiyo ondada BIDS 0 , yani yok oyle bi enayi o parayi odiyecek olan tek bi inf charina. Yani lutfen abartmayalim... Enayilik değilki bi accounta 400 dolar vermek. Benimkinide birgün satacak olursam minimum 400 den açarım bid i. Minimum..[signature][hline]Sungur - Scout-6L7 Necrocks - Necromancer-1L8 Olcayto - Infiltrator-3L4 Alaattin -Sorcerer-2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sahsen cok az bi rakkat 300$ o account icin.. 2 sene once 50 Skaldi 375$'a sattim single r3l3'tu bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar