Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 blood ile level kasıyordum. 70 oldum northrende geçtim dedim ki unholy ye geçiyim çok met ettiler falan filan. herneyse. okuya okuya yaptım talentleri. crit chance im düştü. ap düştü. hp çok açılmaya başladı bişeyler oldu. ben mi yanlış verdim yoksa böylemi bu unholy nin davası. bana bir unholy talent dizermisiniz sizden çok rica etsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Talent vermekten ziyada unholy kasma derim. Blood çok daha avantajlı leveling için. Unholyde 3-4 mob çekersen o levellarda yatarsın. Bloodda kurtulmak için şansın var hiç olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bloodda 5 man cani 150 k olan moblar disinda her questi sololuyosun blood kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben DK'yı kasarken vendetta'ya vermiştim blood talentinden.. o zaman sürekli full hp geziniyorsun.. 5er 5er full hp girip full hp çıkıyosun :) death grip glyph'i ile hiç durmadan kasabiliyorsun.. bide grizzly hills deki liman'daki questler ile venture coinler ile killingblow'a hp veren trinketi al çok rahat aoe ile kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 valla eger alt karakterin degilse blood ,unhooly sen boşver DK kasma :)80 olunca daha iyi anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben hep frost ile basladim dual spec yaptim elitelerde frost tank spec / stam+def gear falan kullandim hic zorlanmadim. 77de unholy'e gectim. niye gectim bilmiyorum, ama yine hic zorlanmadim. 80de anlarsin derken ne demek istedin? 80de unholy olmuyor mu? (su an 78im). betada ilk blood, sonra frost yapmistim 80de (frost asiri imbaydi o zamanlar) ama bu patchteki durumu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 her taraf dk pve de yer bulamazsın anlamında demiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Level icin blood digerlerine gore oyle cok avantajli falan degil, death knightin butun specleri cok rahat levelliyor. Ben unholy ile levelladim ve 5mler disinda her questi de solo yaptim. Gonlunuz hangi speci istiyorsa onu secebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar