eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 şu anda evde depresyona girmiş durumdayım biyerlere gitmek istiyorum şöyle bi kaç günlüğüne de yok yani gidicek yer deli gibi canım sıkılıyo para da yok adam gibi deliricem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 rakı iç her yere gidersin sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ulan bi anlatsam forum olarak çelenk gönderirsiniz evime, neye sıkılıyorsunuz, gidin gezin benden dertlisi yok şu an hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 umut sarıkaya yazıları okuyun mis gibi geliyor bünyeye heleki bide böyle her hafta alıp alıp okunduysa oda mis gibi olmassa olmaz dedirten noktalama işaretsiz yazılardan birinide daha getirmek görevimdi şimdi sinir kat sayını arttıysa e yazıp istediğiniz arkadaşınıza yollayın çünkü size neeee diyerekten cevap atacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ya tamam hepiniz dertlisiniz hepiniz üzgünsünüz de deliricem ya duvar yumrukluyorum evde yok yani deliricem ben ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Gkgokhan said: umut sarıkaya yazıları okuyun mis gibi geliyor bünyeye heleki bide böyle her hafta alıp alıp okunduysa oda mis gibi olmassa olmaz dedirten noktalama işaretsiz yazılardan birinide daha getirmek görevimdi şimdi sinir kat sayını arttıysa e yazıp istediğiniz arkadaşınıza yollayın çünkü size neeee diyerekten cevap atacaktır abi transleytırın var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 umut sarıkaya yazılarını nerede bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kitabında edit: benimde söyleyeceklerim var, adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hmm bi bakayım, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 gel deep purple'a akşam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 -Deno- said: gel deep purple'a akşam ? şunu dedin ya gidip intihar ediyorum ben bi bilsen ne kadar gelmeye çalıştığımı maddi nedenler dolayısıyla gelemediğimi aah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar