Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 faili meçhul FAİL ne ya hahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ahahaha pop sen resim koyana kadar adam tam siyirmamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kermit said: Viktor said: gumruk uzmaniniz geldi dagilin diyip izah edicektim ama oyunmus edik:yok lan baska topicdi o asdfasdffas pazar alanında la o Asteroth said: Sen sus köylü. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: neyse olaydan bir haber arkadaslara durmu yazayim da kit anlamalriya yorum getirmesinler:) 1)bircok ipod getirmek istenir 2)gumru kvergisi nedir hic bir fikir yoktur 3)sorup ogrenilir artik bircok ipod getirmek istenilmez 4)derdinzi ne hala anlamadim Yalnız adam burada konuyu bitirmiş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 "roket adam" said: ibomamatambiyentyo adlı arkadaşım türklüğe ettiğin o hakaret türk ceza kanununa göre yargılanmanı gerektirebilir. dikkatli olmanı tavsiye ederim. turkiyeyi ssevmiyorum arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Abov.. Neolmuş burda yahu? Millet birbirinin makatına elektronik cihazlar ile müdahele etmiş. Yazıktır, günahtır etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 http://tr.wikipedia.org/wiki/Turk_Ceza_Kanunu_301._maddesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Viktor said: kermit said: Viktor said: gumruk uzmaniniz geldi dagilin diyip izah edicektim ama oyunmus edik:yok lan baska topicdi o asdfasdffas pazar alanında la o Asteroth said: Sen sus köylü. (tu) köylü değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: "roket adam" said: ibomamatambiyentyo adlı arkadaşım türklüğe ettiğin o hakaret türk ceza kanununa göre yargılanmanı gerektirebilir. dikkatli olmanı tavsiye ederim. turkiyeyi ssevmiyorum arkadasim http://ucnokta.files.wordpress.com/2008/09/47243.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 allahtan sadece ipod. gerçi nicelikte önemli kriter bu durumda. ama geçenlerde birileri kasa ile bilgisayar sokmak filan istiyordu. nereye artık bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 http://3.bp.blogspot.com/_judpdeCzaho/Rwvw3i73duI/AAAAAAAAAD0/JabRosfnObc/s1600/BAHT%C4%B0YAR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bu adamı forumdan atalım, nickinin altına da çaşıt olduğu için atılmıştır yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yannız 20 ipod alış kapasitesi mükkemmel bişi lan 1 ipodluk yer daha açabilirsen parasını vereyim benim içinde sok ipod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bence taşıt olduğu için atılmıştır yazalım. Malum ipod taşıyor :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen'in ağzının suyunu akıtacak teklif; http://img241.imageshack.us/img241/241/sdfzko.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 konuya post akıyo resmen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dayı ben gitar getirtecektim yurtdışından, plx plx plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kermit said: yannız 20 ipod alış kapasitesi mükkemmel bişi lan 1 ipodluk yer daha açabilirsen parasını vereyim benim içinde sok ipod olm aypot basi kac komisyan aliyon la pazar alaninda 20 taneden hesaplaska iyi para lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/1ba/183/97f/640/2c1/506/fd3/b04/39c/6f7/a5_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 "roket adam" said: http://tr.wikipedia.org/wiki/Turk_Ceza_Kanunu_301._maddesi abi turkiyeyi sevmek mi zorundayim ustelik kufur falan da etmedim turkiye zerre sikimde degi ldedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 GUMRUGE TECAVUZ ETME PLANLARI YAPIYORDUN DAHA NE YAPICAN GUMRUK BIR ULKENIN NAMUSUDUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bende takma kiprik istiyorum yurtdışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Viktor said: kermit said: yannız 20 ipod alış kapasitesi mükkemmel bişi lan 1 ipodluk yer daha açabilirsen parasını vereyim benim içinde sok ipod olm aypot basi kac komisyan aliyon la pazar alaninda 20 taneden hesaplaska iyi para lan he satıştan %10 alıyom beyler bu arkadaşa ipod siparişi verin bence pazar alanından 20 yi alan 30 40 ı da alır bence bizde yolumuzu bulalım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 iPod aksesuarları getirilebiliyor mu? Misal: FeelTheMusic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 deneyen var midir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar