Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paticikte okuyan var mı? Okuyanlar bölüm hakkında ne söyleyebilirler. Pratik olarak ne teorik olarak ne öğretiliyor. Hangi ünilerde var? Okuyanlar tavsiye ediyormu. illede böyle güzel sanatlar yemek bölümünden mezun olup mu girmek lazım yoksa anadolu lisesinden gelen biridde iş görebilir mi? vs şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ascilik mi soruyosun? adaminbiri okuyo(pisiriyo), yeditepede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gastronomi sırf aşcılık değil yanlızç aşcılık direk apayrı 2 senelik olarak var. ben 4 senelik gastronomi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 anadolu lisesi düzlise çıkışlı farketmez genel yetenek sınavını kazznırsan okursun zaten bildiğim akdarıyla sadece yeditepe de var başka yerde yok gastronomi okursan halk diline göre "pahalı aşçı" olursun ama üzerine çalışma yaparak diyetisyen de oalibliyorsun galiba sonuç olarak yiyecek bilimi neredeyse ha bana sorsan ben okumam, okuyamam zaten ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 arkadaşım okuyor kıbrısta çok memnun.Yemek yapmaktan gerçekten hoşlanıyorsan alıp götürürsün.Aşçıların ne kadar aldıklarını sölemeye gerek yok heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kıbrısa gitmemde. türkiyede hangi ünilerde var onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 abicim ascilik iste gotunuzden isim uydurmayin ben elektrik muhendisligi okudum gerilim regulasyon enduliseri felan diye sacma bi lakabimw ar mi ascilik iste bolu mengen zeytinyagli sarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yeditepe ve ieu'de var benim bildiğim. bone senin de endülüs olduğunu hiç sanmıyorum... sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hýbý Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yeditepede okuyan arkadasım var ve oldukça eğlenceli bir bölüme benziyor. Zamanında genel yetenek sınavıyla girmişler(çizim) ve zaten atölye dersleri müfredatın bir parçası. Sınav için yemek yapıyorlar, içki dersleri için şarap tatma günü düzenliyorlar.. İlerledikçe seçmeli derslerle aşçılıgın da hangi alanına yogunlaşabilecegini seçebiliyorsun(çikolata, tatlılar, hamur işi vb), ayrıca bahçe dersleri filan da mevcut sadece yemek yapmayı degil o yemeklerde kullanılan malzemeleri de öğreniyorsun. Yeditepe'nin kendi sitesini biraz kurcalar ya da hatta dostumuz google'a danışırsan müfredat bilgileri de çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: abicim ascilik iste gotunuzden isim uydurmayin ben elektrik muhendisligi okudum gerilim regulasyon enduliseri felan diye sacma bi lakabimw ar mi ascilik iste bolu mengen zeytinyagli sarmaeee yede böyle bakıosan işin zor senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: abicim ascilik iste gotunuzden isim uydurmayin ben elektrik muhendisligi okudum gerilim regulasyon enduliseri felan diye sacma bi lakabimw ar mi ascilik iste bolu mengen zeytinyagli sarma ahahahahaha ooof mükemmelmişsin sen be hacı ahahahha emin ol biz bisürü salağız ve sadece zeytinyağlı sarma yapmak için yılda 16 milyar para ödüyoruz ve mezun oldukdan sonra 10.000 euro gibi "düşük" evet bu sektör için düşük bi maaşla işe başlıyoruz sen git mühendis ol ben açtığım restorantların elektriğini sana veririm sende 2 kuruş bişi kazanırsın ahahahah hacı sen bambaşkaymışsın kuzenimi elektrik çarptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 lan menemen yapmanın okulu mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 adamınbiri said: BonePART said: abicim ascilik iste gotunuzden isim uydurmayin ben elektrik muhendisligi okudum gerilim regulasyon enduliseri felan diye sacma bi lakabimw ar mi ascilik iste bolu mengen zeytinyagli sarma ahahahahaha ooof mükemmelmişsin sen be hacı ahahahha emin ol biz bisürü salağız ve sadece zeytinyağlı sarma yapmak için yılda 16 milyar para ödüyoruz ve mezun oldukdan sonra 10.000 euro gibi "düşük" evet bu sektör için düşük bi maaşla işe başlıyoruz sen git mühendis ol ben açtığım restorantların elektriğini sana veririm sende 2 kuruş bişi kazanırsın ahahahah hacı sen bambaşkaymışsın kuzenimi elektrik çarptı 2 kurus ver aga ok bana uyar ama sole bi sikinti war ben tesisci deilim ama cok istersen cizerim proje lan nolcak ahahah senden deerli mi bu araa ascisin asci manti borek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yahu elektrikçisin işte. arka cebinde pense de vardır senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yok onu kendin aliyosun got catali gosteren tulum zimmetli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 liseyi bitirip üni lere girmeye başladığımızda elektrik mühendisliğine giren bi arkadaşa (bonepart ta tanır belki yıldız da kerem) "abi sizin olay nasıl bişey, napıyosunuz?" demiştim. "hani karaşimşeğin önünde sağa sola giden kırmızı ışıklar var ya, onlardan yapmayı öğreniyoruz." demişti, özenmiştim biraz... bu da böyle bi anımdır, ya ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 fenris said: liseyi bitirip üni lere girmeye başladığımızda elektrik mühendisliğine giren bi arkadaşa (bonepart ta tanır belki yıldız da kerem) "abi sizin olay nasıl bişey, napıyosunuz?" demiştim. "hani karaşimşeğin önünde sağa sola giden kırmızı ışıklar var ya, onlardan yapmayı öğreniyoruz." demişti, özenmiştim biraz... bu da böyle bi anımdır, ya ya... asfasfsfasd walla yaptik ondan muxla sayisal sistemler dersinde hatta onun kompleksleirni felan yaptik bole 1 0 12 0 123 0 1234 0 felan diye yananini bu arada sey war bide bole asciya kizan adamin disci versiyonu DISCI DEIL DIS DOKTORU hayir disci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 iste analarimiz o kadar kutsal ve yuce varliklar ki bu simarik cocuklar gibi 16 bin tl verip yillik ogrenmiyorlar yemek yapmayi, sevgiyle besliyorlar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 gastronomi mezunu ne ünvanı alıyorki? aşçı oluyordur yani. şef aşçı fln olur veya. gastrolog fln mı deniliyor kendilerine yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ne olacam bilmiyorum ama; adamın biride kasma demişti gerçi,ayı gibi kasıyorum şu aralar çizime bibok çizemiyorum hatta o kadar kötü çıkacamki çizim sınavından,direk sallıyacaklar mülakata fln almayıp beni diye korkuyorum ooof of ooooooof of delirmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ağbey, aşçı oluyorsundur şef oluyorsundur ama şefçilik okudum diyemezsin. okulda bi bilim öğreniyosun onun da adı gastronomi. mide bilimi gibi bişey oluyor hatta bu dediğimiz etimolojik açıdan. adam "ben gastronomolog olcam" veya senin düşündüğün gibi "ben gastronomi olcam" demiyor ki. ha tabi bu saçma dalaşmaya karşılık "aşçıyım ama seni satın alırım" diye girişmek de ne kadar mantıklı onu bilemem. kavga edenlerin arasına karışmayayım en iyisi =p yanlış yapıyosunuz ama böyle abuk abuk saldırarak bence. elektrik-elektronik müh.'liği okuyana "heğeueh elektrikçi işte muahah" şeklinde yaklaşmak gibi bişey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 senko said: gastronomi mezunu ne ünvanı alıyorki? aşçı oluyordur yani. şef aşçı fln olur veya. gastrolog fln mı deniliyor kendilerine yoksa. gastronom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Şef aşçıyı öyle çat diye alamazsın:) sıkar azıcık. Gastronomi hakkında ne bilgi istiyorsun? Benim anam babam yeditepedekini kurdu da adamınbirininde hocalarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Fly said: senko said: gastronomi mezunu ne ünvanı alıyorki? aşçı oluyordur yani. şef aşçı fln olur veya. gastrolog fln mı deniliyor kendilerine yoksa. gastronom uzayda da yapanlarına gastrolog diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yada salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar