Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Arkadaşlar gemileri yapıyorum, gerektiğinin düşündüğüm tüm binaları dikiyorum(market falan), limanlarıda yapıyorum ama bi türlü gemilerle nasıl ticaret yapıp deli para elde edebilirim çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Veya çok iyi para elde etmenin başka bi yolu varmı? Sırf tarlalardan gelen gelirle iş yürümüyo.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bildiğim kadarıyla gemilerle ticaret falan yapma gibi bir olay yok liman yapınca zati direk income getirmeye başlıyor o da yazıyor ne kadar getirdiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Yılda 300 florin falan kazanıyorum hala. Her kıyıda limanlar vs. herşey var. Ama para gelmiyo bir türlü :([signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 sadece senin tarde binaları ve port kurmanla bitmiyor iş, her yabancı kıyıda en az bir gemin olacak, bir ticaret hattı kurmuş gibi düşün. ve bu yabancı yerlerde de port olması gerek, port yoksa ticaret yapamazsın. yabancılar kendi aralarında kapışırken birbirlerinin limanlarını yıkabilirler, bu senin gelirini düşürmüş olur mesela. ayrıca savaşta olduğun devletlerle de ticaret yapamazsın, ticaret zengini olmak istiyorsan savaşacağın sadece 1 devlet filan olmalı aynı anda. ben bizans'ken bütün avrupa savaş açmıştı mesela neredeyse, araplarla da savaştaydım, ticaretim sıfıra inmişti..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 BAKIN BİLMEDEN KONUŞMAYIN TİCARET VAR!!!!! :hrr: Mümkünse her denize falan normal gemi koy kendilğinde para kazanır am ilk önce farm +20 +40 ..... diye gidin çok para var sonra maden işi :-) :-) :-) :-) çok para var çok...... *delirir para para para, para para para yuppppiiiii[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 BAKIN BİLMEDEN KONUŞMAYIN TİCARET VAR!!!!! :hrr: Mümkünse her denize falan normal gemi koy kendilğinde para kazanır am ilk önce farm +20 +40 ..... diye gidin çok para var sonra maden işi :-) :-) :-) :-) çok para var çok...... *delirir* para para para, para para para yuppppiiiii[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 upppps pardon[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ekran kartı değişmiş makınamda çalışmıyor medieval kart nvidia geforce fx 5200 driver ı son updated ama oyun başlarken takılıo, bılgısayarı klavyeyle kontrol edebılıorm yanı desktop gorüntüsü kalıo ama mause iptal çözüm bilen yada aynısını yaşamış olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Sinank, 07 Haziran 2004 16:51 tarihinde demiş ki: BAKIN BİLMEDEN KONUŞMAYIN TİCARET VAR!!!!! :hrr: Mümkünse her denize falan normal gemi koy kendilğinde para kazanır am ilk önce farm +20 +40 ..... diye gidin çok para var sonra maden işi :-) :-) :-) :-) çok para var çok...... *delirir* para para para, para para para yuppppiiiii valla ben bildiğimi söyledim de öyle değilmiş canımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Haha Antioch da yılda 3k income yapmıştım ama dendiği gibi tüm Akdenizde gemiler artı yapılabilecek gherşeyi yapıp şehri dönemin en büyük şehri haline falan da getirmiştim[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar