Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dragon Dragonutopia said: -Ya madem el attik kendimce bi yorum yapmak istiyorum.. Bu olay bir strateji meselesi..hic kimse cikipta yok ask mesk canim yavrum bebegim olaylari yapmasin..4s kuralini biliceksin,cok deger veriyorsan minimumda tutucaksin,kiz dedigin fizyolojik olarak zayif yaratilmis olup duygusal ve hissel olarak bu zayifligini gidermistir,ve south parktan duydugum super bi lafida soyliyim;her ay kanayipta olmeyen birseye guvenemezsin..(Biraz agir ama dogru: bu ay gulduklerine obur ay aglayip sonraki ay kizip sonraki ay duygusuz kalabilen canlilardan bahsediyoruz)bu gercekleri kafanda tut ve unutma sonradan isimize yariycak,once mucadele ettigin seyi ogren..simdi iliski konusuna gecelim.. -Yuzlerce iliski yasadik duyduk kulak misafiri olduk okuduk gorduk ve yasadik(yasadik iki tane oldu)..%95 oraninda,ki bu iyimser bi oran,birazdan yazacaklarim tutacaktir..%5 asla sen olmazsin simdiye kadarda olan olmamistir..olanlar evlenmis ve sonsuza kadar mutlu olmustur.. -Kiz gayet bu heriften kil oldugunu biliyor,ve ozellikle gorusmeye devam ediyor bunun uc sebebi olabilir ucude kotu; 1-Kiz seni elde tutabilmek ve ilgini korumak icin 'bak beni isteyen multiple eleman var ilgilen benle' olayina surukluyor olabilir.Bu adamida masa olarak kullaniyordur 2-Kiz biraz baymistir,kafasi karisiktir,sarmisak yemistir ve erkekler tarafindan begenilmeyi ve sevilmeyi ilgi gormeyi istiyodur,kiza yetmiyosundur,kizi baymissindir,kiz icten pazarliklidir ve 'yedekler' hazirliyodur elemanida asil yedek olarak sakliyodur. 3-Kiz adamla cidden iyi arkadastir(ve isin kotusu bu secenekler arasindaki en kotu secenektir..birazdan anlaticam) Su lafimi bi yere yaz; Bir kiz bir erkek asla dost olamaz..arkadas olabilirler ama dost olamazlar cunku dost dedigin kisiyle paylastigin seylerle sevgili dedigin kisiyle paylastigin seyler arasinda hic bir fark yoktur tek sey disinda..cinsellik..biraz dusun hak vereceksin..o yuzden sakin benim dostum canim kankam die gelen kizlara ok cekme sonradan pisman olursun.. Peki nasil bu sorunu halledebilirim.. -Mukemmel iliski denen bisey yoktur..mukemmel olmamasi o iliskinin mukemmelligidir..yani tartismayan,kavga etmeyen ayni seylerden hoslanan yuzde yuz uyumlu iliski bir iliski degildir.Bunu bilerek bi rahatla once -Icten pazarlikli bir erkek bile olsa su an kizin arkadasi..sucsuzdur ve kesinlikle hatasizdir..butun hata kizdadir,disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek gitmez..kizin her sekilde etkilenemez durumda olabilmesi lazimdir sayet senin gibi bir sevgilisi varsa bunu unutma.. -Erkekler iliskilerde 1-0 yenik baslarlar..ve sakin ha onunla gorusmeyeceksin bununla msjlasmiycaksin gibi seyler soyleme..direk kayiptir ve ayiptir,daha hin ve daha mantikli yollar var.Kizlar zekidir ama strateji konusunda ve bulus konusunda zayiftir bunu kullan..sen hic askeri basarisi olan yada bulus yapmis bir kiz gordunmu(istisnalar haric)bunu kullan..Git eski kiz arkadasinla mesajlas..hatta bulus,3 4 tane yakin kiz arkadas yap caktirmadan..hayali bile olabilir ve onlarla surekli olarak gorustugunu bilmesini sagla..sakin ha ilgini sevgiline karsi eksiltme tam tersine sinema-yemek-muzikli ortam-hediye-toplu arkadas grubu-ev icindeki beraber yemek yapma duzenleme durumu-sex-daha cok sex-ve daha cok cinsel icerikli seyi yapmayi arttir..sevecen ve mutlu ol onu sevdigini soyleme ama belli et..arada opucuk kondur vs. centilmen,saygili,sevgili,guvenilir ve secenekler arasindaki en iyisi oldugunu goster bunun yaninda sosyal oldugunu ve istersen istedigin kizi da goturebilecegini belli et.. Bu stratejiyi kurdugun vakit kiz buyuk ihtimalle triplere ve kavgalara surukleyecektir..nie o kizla gorusuyosun,ne msji bu,neler oluyor vs. sudan sebeplerle girismeye calisicaktir..sayet yeteri kadar ince gorduysen olayi elemanin ismini bile kullanmayarak: e kizim senin yakin erkek arkadaslarin oluyorda benim yakin kiz arkadaslarim olmuyormu? yada o benim eski sevgilim olabilir ama onunla duygusal biseyim olabilecegini nasil dusunursun gibisinden tamamiyle laf politikasi ile ustte cikmaya basla..ve icten ice kiza ' bak sen biriyle gorusuyorsun bende gorusuyorum olay budur' haberini ver. 3 hafta sonra adamin adini bile duymazsin.. yada yollari ayirirsiniz.. ikiside senin icin hayirli olur.. saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 said: south parktan duydugum super bi lafida soyliyim;her ay kanayipta olmeyen birseye guvenemezsin..(Biraz agir ama dogru: bu ay gulduklerine obur ay aglayip sonraki ay kizip sonraki ay duygusuz kalabilen canlilardan bahsediyoruz) Kendi basarisizliginizi kadinin anatomisine baglamak da iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 dragon Dragonutopia said: -Ya madem el attik kendimce bi yorum yapmak istiyorum.. Bu olay bir strateji meselesi..hic kimse cikipta yok ask mesk canim yavrum bebegim olaylari yapmasin..4s kuralini biliceksin,cok deger veriyorsan minimumda tutucaksin,kiz dedigin fizyolojik olarak zayif yaratilmis olup duygusal ve hissel olarak bu zayifligini gidermistir,ve south parktan duydugum super bi lafida soyliyim;her ay kanayipta olmeyen birseye guvenemezsin..(Biraz agir ama dogru: bu ay gulduklerine obur ay aglayip sonraki ay kizip sonraki ay duygusuz kalabilen canlilardan bahsediyoruz)bu gercekleri kafanda tut ve unutma sonradan isimize yariycak,once mucadele ettigin seyi ogren..simdi iliski konusuna gecelim.. -Yuzlerce iliski yasadik duyduk kulak misafiri olduk okuduk gorduk ve yasadik(yasadik iki tane oldu)..%95 oraninda,ki bu iyimser bi oran,birazdan yazacaklarim tutacaktir..%5 asla sen olmazsin simdiye kadarda olan olmamistir..olanlar evlenmis ve sonsuza kadar mutlu olmustur.. -Kiz gayet bu heriften kil oldugunu biliyor,ve ozellikle gorusmeye devam ediyor bunun uc sebebi olabilir ucude kotu; 1-Kiz seni elde tutabilmek ve ilgini korumak icin 'bak beni isteyen multiple eleman var ilgilen benle' olayina surukluyor olabilir.Bu adamida masa olarak kullaniyordur 2-Kiz biraz baymistir,kafasi karisiktir,sarmisak yemistir ve erkekler tarafindan begenilmeyi ve sevilmeyi ilgi gormeyi istiyodur,kiza yetmiyosundur,kizi baymissindir,kiz icten pazarliklidir ve 'yedekler' hazirliyodur elemanida asil yedek olarak sakliyodur. 3-Kiz adamla cidden iyi arkadastir(ve isin kotusu bu secenekler arasindaki en kotu secenektir..birazdan anlaticam) Su lafimi bi yere yaz; Bir kiz bir erkek asla dost olamaz..arkadas olabilirler ama dost olamazlar cunku dost dedigin kisiyle paylastigin seylerle sevgili dedigin kisiyle paylastigin seyler arasinda hic bir fark yoktur tek sey disinda..cinsellik..biraz dusun hak vereceksin..o yuzden sakin benim dostum canim kankam die gelen kizlara ok cekme sonradan pisman olursun.. Peki nasil bu sorunu halledebilirim.. -Mukemmel iliski denen bisey yoktur..mukemmel olmamasi o iliskinin mukemmelligidir..yani tartismayan,kavga etmeyen ayni seylerden hoslanan yuzde yuz uyumlu iliski bir iliski degildir.Bunu bilerek bi rahatla once -Icten pazarlikli bir erkek bile olsa su an kizin arkadasi..sucsuzdur ve kesinlikle hatasizdir..butun hata kizdadir,disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek gitmez..kizin her sekilde etkilenemez durumda olabilmesi lazimdir sayet senin gibi bir sevgilisi varsa bunu unutma.. -Erkekler iliskilerde 1-0 yenik baslarlar..ve sakin ha onunla gorusmeyeceksin bununla msjlasmiycaksin gibi seyler soyleme..direk kayiptir ve ayiptir,daha hin ve daha mantikli yollar var.Kizlar zekidir ama strateji konusunda ve bulus konusunda zayiftir bunu kullan..sen hic askeri basarisi olan yada bulus yapmis bir kiz gordunmu(istisnalar haric)bunu kullan..Git eski kiz arkadasinla mesajlas..hatta bulus,3 4 tane yakin kiz arkadas yap caktirmadan..hayali bile olabilir ve onlarla surekli olarak gorustugunu bilmesini sagla..sakin ha ilgini sevgiline karsi eksiltme tam tersine sinema-yemek-muzikli ortam-hediye-toplu arkadas grubu-ev icindeki beraber yemek yapma duzenleme durumu-sex-daha cok sex-ve daha cok cinsel icerikli seyi yapmayi arttir..sevecen ve mutlu ol onu sevdigini soyleme ama belli et..arada opucuk kondur vs. centilmen,saygili,sevgili,guvenilir ve secenekler arasindaki en iyisi oldugunu goster bunun yaninda sosyal oldugunu ve istersen istedigin kizi da goturebilecegini belli et.. Bu stratejiyi kurdugun vakit kiz buyuk ihtimalle triplere ve kavgalara surukleyecektir..nie o kizla gorusuyosun,ne msji bu,neler oluyor vs. sudan sebeplerle girismeye calisicaktir..sayet yeteri kadar ince gorduysen olayi elemanin ismini bile kullanmayarak: e kizim senin yakin erkek arkadaslarin oluyorda benim yakin kiz arkadaslarim olmuyormu? yada o benim eski sevgilim olabilir ama onunla duygusal biseyim olabilecegini nasil dusunursun gibisinden tamamiyle laf politikasi ile ustte cikmaya basla..ve icten ice kiza ' bak sen biriyle gorusuyorsun bende gorusuyorum olay budur' haberini ver. 3 hafta sonra adamin adini bile duymazsin.. yada yollari ayirirsiniz.. ikiside senin icin hayirli olur.. ahah başlarda çok güzel şeyler açıklamışsın. baya hoş çıkarımların var, çok güzel noktalara değinmişsin. southpark örneğiyle iyice gönlümü çalmışsın. ama ama arkadaşım. sevgili kardeşim. bir kadınla yaptığın sidik yarışını ASLA kazanamazsın. zaten işler mantıklarıyla yürüyo olsa kadın olmazdı. bu da burda faillar. hadi bakalım. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 senden hoşlanan bi kız bul en iyi arkadaşım dersin. kız sorun yok derse zaten o çocuktan hoşlanıyodur, sorun var derse sen o cocukla görüşme bende bununla görüşmiyim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 doucum bi kere erkek olarak kadinlardaki mantigi asla anlayamazsiniz bunun sebebi de olmamasi degil sizin yetolugunuz hayatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 en basitinden şurda açılan topiklere baksan, nerdeyse tamamı kadınlardan çeken erkeklerle ilgili. ya bütün erkek ırkı zaten kadınlarla uğraşıyo. bari bırakın bide üstüne bişiler tartışmaya girmeyin erkeklerle. oturup bişiler savunmayın. zaten herşey sizin için, zaten bürün kavgalar bütün tartışmalar sonra yaşanan pişmanlklar hep sizin için. bari bide oturup biz aslında böleyiz, sizin gerizekalılığınız. yapılan ankette erkekler salakmış falan. bari hiç kafanızı yormayın, he olmaz mı? leeet di sanşayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 daha da basitinden su topice bakalim acan arkadasin kafasi iki insanin arkadas olabilecegi ihtimalini tartamamis ve bundan darlanmis, burda eger normal bi arkadasliksa bahsettigimiz tamamen adamin yetolugundan gg olucak. butun tartismalar da kizlar hakkinda degil, sadece biz topic acip kamuoyu almayi daha az tercih ediyoruz. mantikli dusunursek, sanal alemde senin hayatindan bi haber insanlardan alacagin akildan bi hayir gelmez. ha hayir geldigini de dusunelim, yine de kendin dusunmeyi ogrenmelisin, tasima suyla degirmen donmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 tek sorununuz da kadinlari mantiksiz hödük kefesine sokmanizdan kaynaklaniyor aslinda. kadini matematik problemi sanip cözmeye calisiyorsunuz, sonra elinize aliyorsunuz sevgili arkadasim. önceden de söyledim, kadina memeli bir organizma diye bakmaktansa, insan gözüyle bakin. Bu kadar aglamazsiniz inan bana. edit: ay mantiksizlik......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 vaniLLe said: tek sorununuz da kadinlari mantiksiz hödük kefesine sokmanizdan kaynaklaniyor aslinda. Değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 anana da hödük diyorsun o zaman, peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 of, tartışma seviyesinin yüksek kalabileceğine inanmıştım bir an için =( SENIN ANNEN'e gelmişiz yine ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noact Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 anan hariç de pyro.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 meriçleri yaratan kadın milletinin beyinsizliği değil midir mantıken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hayır cinsimizin şizofrenliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 cinsimizin değil Türk erkeğinin. %60 sorun bizdeyse %40 da kadınlardan kaynaklanıyor ama hele ki şu ergenlik çağı ilişkileri yok mu kızı da erkeği de ayrı bi sorun. ben ne arkadaslar gördüm bi süre sonra güne birlikte uyanan. kız arkadas gözüyle bakar ama erkeklerde onu yapacak kısım %10u geçmez. bkz. sprite hayatın gercekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 suvras said: meriçleri yaratan kadın milletinin beyinsizliği değil midir mantıken ? meriçler olmasa kadın milletinin kaprislerinin %42 sini kim çekecek yahu. sevin okşayın onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 meriç kılıklıya en kıskancından kız arkadaşlarından birini ayarlıcaksın, sora o kız mericin senin kız arkadaşınla yakın olmasını çekemicek ve kızla alakasını kesmesini istiycek :) ve çalıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 meriç in kız arkı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 meriçe kız yapmak, pro tacz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 asinanyavuz said: hayır cinsimizin şizofrenliği. şizofrenlik değil.erkek erkeği daha iyi bilir.kızın umursamadıgını ciddiye almadıgını biz ciddiye alırız.geleceği görürüz :).yılanın başını zamanında ezmek isteriz. bir kızın arkadaşıyla arasına girmek karşıdaki kütük bile olsa senden daha değerli konuma getirir.kavga kufur falan yalan işler. olacagı varsa olur.ilişkileri bunları dşünerek ve tartışarak geçirmenin hiç anlamı yok. erkeğin gururunu kıracak birşeyler yoksa ortada dayağada hiç gerek yok.herkesin karşı cinsten gorustugu insanlar var.sevgili olarak seni istiosa sen olursun sevgilisi.seni istemiosa mehmetle olmus hasanla olmus farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Arkadaşlar normal bi arkadaşlık fln değil bunu bi bilin ilk başta çocuk kızdan hoşlanıyor.Bunu cümle alem biliyor kız da biliyor ama ben sevmediğim sürece problem yok diyor olay bu kadar basit öyle arkadaşlık durumları fln değil yani Hem arkadaş var arkadaş var açıkcası benim sevgilimi hergün arayan hergün mesaj atan hiç erkek arkadaşı yok vardı ama o da yavşıyordu zaten :D Buradan ne çıkar erkekler asla arkadaşlarına o kadar fazla zaman harcamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8qLpOxAJ3J4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bugün meriçle telefondan konuştum gayette medeniydim öyle ağzını burnunu kırarım falan demedim uzak dur mesafe koy dedim.. Amma velakin konuşmadan anladımki bu adam zaten pek yüz vermiyomuş benim hatun bu konuşmayınca küsüyomuş falan? ne lan bu böyle olmamalı.. Şuan naapsam bilemedim hatunlamı kavga etsem bilemiyorumki.. Zaten 2 gündür çeşitli sebeplerden kavga halindeyiz hiç halim kalmadı of.. hadi bunuda trolleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hala hatun diyosun ya aldatsın seni ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar