Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 O mantıkla açıp tecavüz etseler bile bağırmamak lazım. Sonuç nasılsa belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Ataturk ve Inonunun militan olmadigini dusunen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Zamanında atatürke avrupa basını "Anadoluda direnişi örgütleyen bir terörist" diye de bahsetmişti o yüzden kimin ne dediği çok önemli değil.Ülkesi için yaptıkları ortada bunları nasıl koruyacağımızı tartışmalı ve alacağımız karar sonucunda harekete geçmeliyiz gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 aquila said: Ataturk ve Inonunun militan olmadigini dusunen var mi? militan demek ayrı bir şey sapkın(heretik) demek ayrı bir şey.sapkın dersen (sapkın tdk anlamı) orada hiç bir demokrasi fikir özgürlüğü ile açıklanamayacak bir hakaret ortaya çıkmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Militan olmakta bir sakınca göremiyorum. Vatan hainliği yapan ama kendini meşru devlet olarak gösteren bir yönetime karşı hareket yürütmek, ki bu tam anlamıyla militanlık olarak hiç bir kötü anlam içermiyor bana göre. Değiştirmek istediğin şeyle uzlaşamayacağına göre, çürümüş bir düzeni yıkacak herkes zaten başta militan olmak zorundadır. Laikliğe sapkınlık demek ise kuyruk açısından söylenmiş saçma sapan bir söz. Bu arada akp'nin atadığı adamların böyle şeyler söylemesinden daha normal ne var ki açıkcası ben malesef alıştım bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Ülkenin başına yıllarca gelenlerin, milletvekili olacak genel başkanlarını yağmaktan başka iş yapamayan el kaldırıp indirme sorumlularının, çöpçülükten vs.den kayırmayla orkestra şefliğine gelen aciz ve vasıfsız insanların doldurduğu bir memleketin teröriste, bölücüye gerçekten ihtiyacı var mı acaba? Bu durumla ilgili değil ama genel birşey bu dediğim. Memlekette işsizlik almış başını gitmiş. Esnaf sürünüyor. Fakat gündem fotokopi kağıt yüzünden bir ay kitli kalıyor. Ülke meselesi çözüleceğine aydın geçinenlerin "Atatürk şunu yanlış yaptı"larını dinliyoruz. Vasıfsız insanlar sağa sola atanırken boş boş bakmak zorunda kalıyoruz. Şu ülkenin kara talihi yanında beni ancak böyle birşey gülümsetebiliyor valla. Esh said: çıkarın at gözlüklerinizi artık. gayet medeni bir adam, akp nin her atadığına laf edecekseniz demokrasiyi sindirip öyle gelmenizi tavsiye ederim. ayrıca akp eski akp değil, çok değişti. hala atıp tutuyosunuz insanlar hakkında. ayıptır şu yaptığınız. Değişmişler beyler, dağılalım. Demokrasi kelimeside kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 RTÜK'ün son dönemlerdeki denyolukları bu adamın altından çıktı yani? Yok oruçlu çizgi filmler, yok önüne gelen şeyi yasaklamalar, yok binbir sansür içki sigaraya falan kasıt vs. Belli ne mal olduğu adamın. Bir de hala savunup da "at gözlüklerinizi çıkarın" diyenler var hala adamı. Zaten ilahiyatçı adamın televizyon idaresinde ne işi var, o da apayrı bir komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Adam ironi olsun diye yazmis at gozlugu olayini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Esh ne ironi yaptıysa artık kaç sayfadır yemediği laf kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 @elm Dikkatini çekerim bugün bu gün bu noktaya vatan severlik sıfatını kullanan o militanlar(Atatürk ve İnönü'yü kastetmiyorum) yüzünden geldik. Darbe isterken geçmişte yaşanılanları ve bu gün geldiğimiz noktayı düşünerek iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Rock zaten amerika istediği için değil de kendi çıkarlarımız için darbe yapılıyor olsaydı akp ye 10 kere darbe yapılması gerekiyordu.Bir cemaat sırtlan sürüsü gibi ülkenin üstünden geçerken herşey normal ise halkı kimsenin taktığı yoktur.Birşeylerin düzelmesini istiyorsak öncelikle askeriyenin içindeki bir oluşumun askeriyenin içindeki amerikancıları temizlemesi gerekiyor.Otoriteyi elinde bulunduran ve zevkine düşkün adamlardan kimse üstün hareketler beklemesin zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Prawler said: Adam ironi olsun diye yazmis at gozlugu olayini. Mesajını okumadım birisi quotelamış oradan görüp 1 cümle de ona yazdım :) Ama dediğim şeyin arkasındayım hala ilahiyatçı adamın rtükte işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben yokum burda mmo bölümünde takılıyorum bu aralar sinirimi bozuyor böyle tartışmalar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Aight, I put on my robe and wizard hat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar