Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Rtük Başkanı: Laiklik sapkın Atatürk ve İnönü militan!

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Zamanında atatürke avrupa basını "Anadoluda direnişi örgütleyen bir terörist" diye de bahsetmişti o yüzden kimin ne dediği çok önemli değil.Ülkesi için yaptıkları ortada bunları nasıl koruyacağımızı tartışmalı ve alacağımız karar sonucunda harekete geçmeliyiz gerisi hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Militan olmakta bir sakınca göremiyorum. Vatan hainliği yapan ama kendini meşru devlet olarak gösteren bir yönetime karşı hareket yürütmek, ki bu tam anlamıyla militanlık olarak hiç bir kötü anlam içermiyor bana göre. Değiştirmek istediğin şeyle uzlaşamayacağına göre, çürümüş bir düzeni yıkacak herkes zaten başta militan olmak zorundadır. Laikliğe sapkınlık demek ise kuyruk açısından söylenmiş saçma sapan bir söz. Bu arada akp'nin atadığı adamların böyle şeyler söylemesinden daha normal ne var ki açıkcası ben malesef alıştım bunlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkenin başına yıllarca gelenlerin, milletvekili olacak genel başkanlarını yağmaktan başka iş yapamayan el kaldırıp indirme sorumlularının, çöpçülükten vs.den kayırmayla orkestra şefliğine gelen aciz ve vasıfsız insanların doldurduğu bir memleketin teröriste, bölücüye gerçekten ihtiyacı var mı acaba? Bu durumla ilgili değil ama genel birşey bu dediğim. Memlekette işsizlik almış başını gitmiş. Esnaf sürünüyor. Fakat gündem fotokopi kağıt yüzünden bir ay kitli kalıyor. Ülke meselesi çözüleceğine aydın geçinenlerin "Atatürk şunu yanlış yaptı"larını dinliyoruz. Vasıfsız insanlar sağa sola atanırken boş boş bakmak zorunda kalıyoruz. Şu ülkenin kara talihi yanında beni ancak böyle birşey gülümsetebiliyor valla.

Esh said:

çıkarın at gözlüklerinizi artık.

gayet medeni bir adam, akp nin her atadığına laf edecekseniz demokrasiyi sindirip öyle gelmenizi tavsiye ederim. ayrıca akp eski akp değil, çok değişti. hala atıp tutuyosunuz insanlar hakkında.

ayıptır şu yaptığınız.

Değişmişler beyler, dağılalım. Demokrasi kelimeside kullanılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

RTÜK'ün son dönemlerdeki denyolukları bu adamın altından çıktı yani? Yok oruçlu çizgi filmler, yok önüne gelen şeyi yasaklamalar, yok binbir sansür içki sigaraya falan kasıt vs.

Belli ne mal olduğu adamın. Bir de hala savunup da "at gözlüklerinizi çıkarın" diyenler var hala adamı. Zaten ilahiyatçı adamın televizyon idaresinde ne işi var, o da apayrı bir komedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock zaten amerika istediği için değil de kendi çıkarlarımız için darbe yapılıyor olsaydı akp ye 10 kere darbe yapılması gerekiyordu.Bir cemaat sırtlan sürüsü gibi ülkenin üstünden geçerken herşey normal ise halkı kimsenin taktığı yoktur.Birşeylerin düzelmesini istiyorsak öncelikle askeriyenin içindeki bir oluşumun askeriyenin içindeki amerikancıları temizlemesi gerekiyor.Otoriteyi elinde bulunduran ve zevkine düşkün adamlardan kimse üstün hareketler beklemesin zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...