Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkey: More Than You Know

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

konuyla ilgili olarak bişey demek istiyorum.
çünkü demedim daha
diyorum

şu çekilen tanıtım filmlerinin alayı israf. gidip bi fuara katılma, bizden kat kat ilerde olan ülkelerin sanayi kuruluşları, örgütleri bile fuar çekmek için kıçını yırtsın, sen kılını kıpırdatma, adamların basınında söz sahibi olacak adamın olmasın, film çek çek yolla. neye yarıcak bu şimdi. bu film nerde oynatılacak da biri izleyip steve gibi ikna olup gelecek. saçmalık ya. orta açmadan kafayla gol atmaya çalışıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bir tanıtım vidoysu olmuş.Ülkenin en büyük üreticilerini ve tüketimin döndüğü yerleri gösterilmiş. Yalnız bir nokta varki ekonomik birşey değil ama dikkatimi çekmedi değil,türbanlı bir tek tip yok :)Birde şu dikkatimi çekti madem ekonomi için böyle bir vidyo çekiliyor,bir sürü istastik geçiyor yok şu kadar mezunu var şu kadar genç nüfus şu kadar telefon alınıyor, bir yabancı yatırımcı için özellikle avrupalı için en önemli nokta olan gümrük birliği anlaşması sayesinde üretilen mallarının AB giderken gümrükten(sanayi mallarının) muaf olduğunu belirtmemişler
Sosyal ağlarda paylaş

İhracat yapacak olan firma zaten hangi ülkenin gümrük anlaşması kapsamında olduğunu biliyordur zaten diye düşünmüşler bence. Hani o gümrük birliğinin içinden birinde üretim yapacaksanız gelin Türkiye'de yapın gibi bir video daha çok. Başarılı da olmuş verdiği mesaj açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...