Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 abi sonunda UK Trade and Investment dio tahminen, türkiyeye avrupadan gelecek yatırımı gçülendirmek için dire avrupa ülkelerine yapılan bi tanıtım bu. güçlü ekonomi yok genç nüfus şu kadar üretim şu kadar telefon alınıo ıvır zıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 abı ıngılız bır fırmanın uysaptırdığı bı vıdeo zaten, sanırım adamlar yurtdısına yapılan yatırımları organıze falan edıyo, bu sekıldede turkıyeye yatırım yapılsından komısyon alalım derdındeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Dregoth said: toggie said: kesfedilmemis nefis koylarımız, tertemiz denizimiz vs var. Bu direk böyle ilkokul hayat dersinde söylenen. Türkiye nin çok potansiyeli var tarzı cümlelerden biri olmuş. turkiye'nin potansiye var zaten, aksini mi dusunuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Yok artık oradan oraya çekilmiş. Söylemeye çalıştığım şey klasik klişe laflar vardır ya onlardan demek istemiştim. Türkiyenin potansiyeli yok demedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 anladım sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ne guzel lan ulkemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Turkiye'de sadece potansiyel var zaten, o potansiyeli birseylere donusturecek mantalite yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ÇOK BİLİYOSANIZ SİZ BAŞBAKAN OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 I'm convinced. Comin' with 15 Billion U.S. Dollars for FDI from Milwaukee, Wisconsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 I'm not from UK. Sorry, failed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 wiscounsin milwauke de mi is viskonsin in milvaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bırak keşfedilmesin oralar bilenlere kalsın zılkı çıkıyor ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 konuyla ilgili olarak bişey demek istiyorum. çünkü demedim daha diyorum şu çekilen tanıtım filmlerinin alayı israf. gidip bi fuara katılma, bizden kat kat ilerde olan ülkelerin sanayi kuruluşları, örgütleri bile fuar çekmek için kıçını yırtsın, sen kılını kıpırdatma, adamların basınında söz sahibi olacak adamın olmasın, film çek çek yolla. neye yarıcak bu şimdi. bu film nerde oynatılacak da biri izleyip steve gibi ikna olup gelecek. saçmalık ya. orta açmadan kafayla gol atmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 tabi bu film için konuşmuyorum ben, hadi bunu ingilizler çekmiş. kendi çektiklerimizden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 biz çok çektik, biraz da onlar çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 video guzel. bos bos tartismayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 vidoo ne güzel bir alet değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 tartisma dedim sana keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 tartisma dedim sana keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Azmodai said: video guzel. bos bos tartismayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Azmodai said: video guzel. bos bos tartismayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bi ara RAM uretecekti birileri, bursada sanirim o i$ noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 RAM i Ankara'da bir firma uretiyor zaten. Netekim PCB ler disardan geliyor. PCB si zarti zurtu dahil full herseyi Turk bir RAM ureten bir firma yok galiba etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Çok güzel bir tanıtım vidoysu olmuş.Ülkenin en büyük üreticilerini ve tüketimin döndüğü yerleri gösterilmiş. Yalnız bir nokta varki ekonomik birşey değil ama dikkatimi çekmedi değil,türbanlı bir tek tip yok :)Birde şu dikkatimi çekti madem ekonomi için böyle bir vidyo çekiliyor,bir sürü istastik geçiyor yok şu kadar mezunu var şu kadar genç nüfus şu kadar telefon alınıyor, bir yabancı yatırımcı için özellikle avrupalı için en önemli nokta olan gümrük birliği anlaşması sayesinde üretilen mallarının AB giderken gümrükten(sanayi mallarının) muaf olduğunu belirtmemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 İhracat yapacak olan firma zaten hangi ülkenin gümrük anlaşması kapsamında olduğunu biliyordur zaten diye düşünmüşler bence. Hani o gümrük birliğinin içinden birinde üretim yapacaksanız gelin Türkiye'de yapın gibi bir video daha çok. Başarılı da olmuş verdiği mesaj açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar