SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Olm bugün gaza geldim, 2 mm galvaniz sacdan 16-15-14 ölçülerinde kumbara yaptım. Kumbaranın sadece para atma deliği var. Hesaplamalarıma göre sadece 1 lira ve 50 Kr atarak bir yılda çok para yapıcam. Günde 3 lira atsam 1000 liraya yakın para, ki o kadar bozuk geçiyor elime, oraya buraya koyuyorum boşa harcanıyor falan sonra. Atılıp ezilip darbelerle falan açılması mümkün değil, gazaltı kaynağı ile kaynattım. Gerçi puntaladım daha ama yarın komple kaynatıcam. Çelik kasa gibi olacak yani. 1 yıl sonra taş motoru ile kesicem, parayı da çatır çatır yivem. Tabi yatabilir bu plan da, bilmiyorum denemek gerek. Ha birde normal sac varken gidip galvanizden yapmışım babam farkederse yiyecek beni. İlk biriken para ile bi tabaka galvaniz almak zorunda kalabilirim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 parayı nerden bütünleticen şimdiden ayarla. benm birikimlerim bizimkilerin ekmek sigara dolmuş ihtiyacını gidermişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 tamirci çırağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bankalar alır olm, ziraat bankası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bi de ytl atma sakın. açtığında ytl geçmiyo olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Tripling said: tamirci çırağı pek öyle denemez, baba amelesi diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Tripling said: tamirci çırağı ahahaha of çok iyi daha 10 dakika önce dinledim şarkıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Yatır matır deyince başka hayallerim vardı. http://www.kenthaber.com/Resimler/2007/01/01/00142279.jpg soğandede bööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 asinanyavuz said: bi de ytl atma sakın. açtığında ytl geçmiyo olabilir :) çok mantıklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bakalım bu topikten sonra başına ne gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bella ne şom ağızlısın yaa gelmez bişey inşallah nan, ama bence babam bigün elbet o hurdaların oraya bakıcak küçük bi parça için, darmaduman ettiğimi anlayacak ve basıcak küfürü hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 isin ne be gazalti kayn agi galvaniz sac felan cok tanidik kavramlar cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 şom ağızlı değilim boyun devrilmesin. ne şom ağızlılığımı gördün. ama o kumbarayı falan kaybedersen ya da 8.kattan düşürüp etrafa saçarsan şaşırmam ben bi cenabetlik var sende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 BonePART said: isin ne be gazalti kayn agi galvaniz sac felan cok tanidik kavramlar cunku dayı, asıl iş tentecilik bizim. http://www.hakantente.com/koruklu/1.jpg şunlardan birde balıkçı teknelerine kazan yapıyoruz, galvaniz sac orada kullanılıyor. Kazan muhabbeti şey, hani görmüşsünüzdür balıkçılarla ilgili haberlerde, bi borudan ya da metal bi oluktan balık akıyo böyle, işte o balık ağ ile denizde sıkıştırılıyo, ortasına bi pompa salınıyo ağın, balık+su+deniz anası+yosun+pislik vs şeyler pompadan o kazana geliyor, kazanın içindeki elekler falan balığı bi tarafa diğer şeyleri bi tarafa ayırıyo, balık teknenin güvertesine geliyo pislik denize geri. O kazandan yapıyoruz işte galvaniz orada. Kaynak ikisinde de kulanılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 baban onu galvanizden yaptığını öğrendiğinde sana çok müteşekkir olacak cengiz. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 galvaniz cırt lan. biz st-37 çelik,krom nikel(cr-ni) falan kullanıyoruz.daha şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ben bir senede 2bin lira biriktirdiydim öyle. Bankalar falan bütünlüyor. Tabii daha insani bir yöntemle plastik kaba para atarak biriktirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 siigıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 siigit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Abi attigin paranin hesabini tutma. O zaman durmadan aklin parada oluyor. Habire hesap yapip aliyorsun yine o paralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben de tahtadan yapıcaktım aynısını bugün bu topiği gördüm artık tahta beni tatmin etmeyecek DEMİR lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar