Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şatoda 350 kişilik maskeli grup seks partisi

napae

Öne çıkan mesajlar

napae said:

Ünlü Amerikalı yönetmen Stanley Kubrick'in "Gözleri Tamamen Kapalı" (Eyes Wide Shut) isimli filmi İngiltere'de gerçek oldu. İngiltere'nin Somerset bölgesindeki bir şatoda 350 kişi maskeli grup sekse katıldı. Düğün davetlerinin düzenlendiği şatonun sahibi, karşısında birden soyunan ve grup seks yapan insanları görünce şoke oldu. Polis, "Öze
abi cok guldum cay diye kesilmesine
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

napae said:

Ünlü Amerikalı yönetmen Stanley Kubrick'in "Gözleri Tamamen Kapalı" (Eyes Wide Shut) isimli filmi İngiltere'de gerçek oldu. İngiltere'nin Somerset bölgesindeki bir şatoda 350 kişi maskeli grup sekse katıldı. Düğün davetlerinin düzenlendiği şatonun sahibi, karşısında birden soyunan ve grup seks yapan insanları görünce şoke oldu. Polis, "Öze
abi cok guldum cay diye kesilmesine

nasıl olmuş anlamadım zaten, bizim şirketin netinde bi bozukluk oldu bi ara. açılmadı sandım topik ahjsk yemin billah :/
Sosyal ağlarda paylaş

ilk postun eksik kaldigini görünce aklima haydar dümene yollanan bi mektup vardi, o geldi.

tam hatirlamiyorum da ''kocam seks manyagi durmadan seks istiyyyyyyyyyyooooaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yne'' gibin böyle yazisi yarim kaliyordu kadinin.

bulamadim ama onu ararken bunu buldum ahahaha.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...