senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 arkadaşlar ben ordaydım ve evet SEX vardı! you had to be there yanii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ulan hep hayalimdi.hangi tarikata üye oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 senko said: arkadaşlar ben ordaydım ve evet SEX vardı! you had to be there yanii... olum okulumuzu iyi temsil ettin dimi orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Böyle fıkra vardı. Temel grup seks partisine gitmiş, bi süre sora ortam tamam, ışıklar kapanmış arkada müzik falan, yarım saat sonra temel açmış ışıkları telaşla "Pi dakka uşaklar pi takka! Şu işi bi sıraya koyalum, bi kere ettum dört kere edildum daa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 napae said: Ünlü Amerikalı yönetmen Stanley Kubrick'in "Gözleri Tamamen Kapalı" (Eyes Wide Shut) isimli filmi İngiltere'de gerçek oldu. İngiltere'nin Somerset bölgesindeki bir şatoda 350 kişi maskeli grup sekse katıldı. Düğün davetlerinin düzenlendiği şatonun sahibi, karşısında birden soyunan ve grup seks yapan insanları görünce şoke oldu. Polis, "Özeabi cok guldum cay diye kesilmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 said: çarşı gruba karşı..birey olmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Penthesilea said: napae said: Ünlü Amerikalı yönetmen Stanley Kubrick'in "Gözleri Tamamen Kapalı" (Eyes Wide Shut) isimli filmi İngiltere'de gerçek oldu. İngiltere'nin Somerset bölgesindeki bir şatoda 350 kişi maskeli grup sekse katıldı. Düğün davetlerinin düzenlendiği şatonun sahibi, karşısında birden soyunan ve grup seks yapan insanları görünce şoke oldu. Polis, "Özeabi cok guldum cay diye kesilmesine nasıl olmuş anlamadım zaten, bizim şirketin netinde bi bozukluk oldu bi ara. açılmadı sandım topik ahjsk yemin billah :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Candle Jack gibi olm- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 yine mi candle jack muhabb- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ilk postun eksik kaldigini görünce aklima haydar dümene yollanan bi mektup vardi, o geldi. tam hatirlamiyorum da ''kocam seks manyagi durmadan seks istiyyyyyyyyyyooooaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yne'' gibin böyle yazisi yarim kaliyordu kadinin. bulamadim ama onu ararken bunu buldum ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH süper Sıkışınca "Dızzıt Erenköy" diye bağırıp evini terk ettiği iddia edilen koca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH O nası bi ev terk yöntemidir lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 AJAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 vaniLLe said: ilk postun eksik kaldigini görünce aklima haydar dümene yollanan bi mektup vardi, o geldi. tam hatirlamiyorum da ''kocam seks manyagi durmadan seks istiyyyyyyyyyyooooaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yne'' gibin böyle yazisi yarim kaliyordu kadinin. ... Buyrunuz efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 HAHAHAH O MEKTUP NE YA HAHAH yazı orda gidiyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 konu super, resimler muhtesem, tek kelimeyle efsane =) dizzit erenkoy cok iyi, mektup da cuk oturmus. ayrica bu grup seks partileri artik cok siradan olmaya basladi yurtdisinda, bizim ulkede pek olmaz da, avrupada flm millet kim kime dum duma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Masticore said: mum söndü var bizde de dingilsinmi? dayı direk abanıvermiş. http://img189.imageshack.us/img189/5971/dumen1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar