DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bugun baska sitelerde gezerken bir rehbere denk geldim Noyan arkadasimiz yapmis kendimi yapmis cevirimi yapmis bilmiyorum ama her ikisi icinde tesekkurler ellerine saglik ilk kez baslayanlarin kesinlikle okumasini tavsiye ederim. Guncel Link (16.12.2010) Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ben Noyan. Evet tüm yazılar el emeğimdir. Sadece oyunun konusunu oyunun sitesinden çeviri yaptım geri kalan bilgiler bana aittir. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 orjinal link Bregan Dearthe'nin sayfasındadır. http://www.bregan-dearthe.com/share/EVE-Klavuzu.rar http://www.bregan-dearthe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Selamlar. Ben Eveonline'dan Jarlexly Daha önceden yazmış olduğum Kılavuz'u takip edenler bilir o biraz eski bilgiler içeriyordu. Son 1 senedir ağır da olsa zaman buldukça Kılavuzu tekrardan yazıp güncellemeye çalıştım. Bu Kılavuz oyunun temel anlatımından başlayıp PVE ve PVP konularını kapsamaktadır. Gezegen Üretimi konusunda Kılavuz çalışmalarına yarından itibaren başlıyacağım ama ne zaman sonuçlanır tam olarak bilmiyorum. Bregan Dearthe şirketi olarak umarım oyuna yeni başlayan ve hali hazırda başlamış ve yıllardır oynayan arkadaşlara bu kılavuz ile katkıda bulunabiliriz. Hepinize iyi avlar dilerim. Yorumlarınız için oyun içi Jarlexly karakterime mail atabilirsiniz. Kılavuz'u aşağıdaki web sayfamızdan çekebilirsiniz. http://www.bregandearthe.com/kilavuz.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tebrikler, eline emeğine sağlık. Gerçekten yeni başlayan adama ciddi yardım sağlar bu rehber. Bir yerde Rupture yerine repture yazmışsın o çarptı gözüme :p Onun dışında fitleri incelemedim. Ama rehber süper, baya vaktini almış olmalı =) bol bol + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Teşekkür ederim, şu an imla hatalarını check ediyorum, düzeltmeleri yapıp, siteye overwrite edicem, link aynı kalacak. Fittingler konusunda rehberde de dediğim gibi, onlar genelde benim kullanıp test ettiğim gemiler, ama daha iyisi yokmudur vardır, benimki sadece yol gösterici gene o gemileri kullanacak arkadaşlar kendi grubunun veya kendi oyun stilinin gerektiği gibi zaten değiştirmelidir. Böyle olumlu dönüşler yapılması beni mutlu ediyor teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Noyan ellerine saglik bende tam buraya koymak icin acmistimki sen zaten link vermissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Darejedie senin de eklemek istediğin birşey olursa söyle daha PDF tazeyken, mürekkebi kurumadan ekleyim websitesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Jarlexly hocam senin yüzünden fırça yedim bizimkilerden. 10 da bir başladım ucundan okumaya 00:20 olmuş bizimkiler fırçayı fena kaydı. Neyse ellerine sağlık çok güzel olmuş bu emeklerin karşılıksız kalmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Rehber güncellenmiştir, imla ve bazı gemi bilgileri eksikti onları tekrar yazdım (Dominix PVP örnek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Serverla alakalı ufak bir sorun var hala güncelleme aktarılamamış, aktarıldığında burdan tekrar yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wampelt Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Ellerine saglık abi çok işimize yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atikkenan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Çok emek harcanmış.Gerçekten çok iyi.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 404 veriyor yalnız link. yenilenmiş rehbere nerden ulaşabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 En bastaki link guncellendi. Tekrar deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hiç beklemiyordum daha 1 gün geçmeden güncellenmesini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Bizde hizmet boyle bosuna alan yetkilisi yazmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 valla saol hocam güncellediğin için bende uzun zamandır başlamayı düşünüyodum oyuna ama cesaret edemiyodum kısmet bu güneymiş 2 saattir okuyorum rehberi çok güzel hazırlamış arkadaş teşekkür etmek istedim kendisine ciddi ciddi oturmuş hazırlamış özenerek saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ingilizce si olan arkadaşlar için aşşağıdaki linkten güzel bir guide indirilebilir : ISK_3.0_Lite_Incursion.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar