Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Online Rehberi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun baska sitelerde gezerken bir rehbere denk geldim Noyan arkadasimiz yapmis kendimi yapmis cevirimi yapmis bilmiyorum ama her ikisi icinde tesekkurler ellerine saglik ilk kez baslayanlarin kesinlikle okumasini tavsiye ederim.

Guncel Link (16.12.2010)
Link
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar. Ben Eveonline'dan Jarlexly

Daha önceden yazmış olduğum Kılavuz'u takip edenler bilir o biraz eski bilgiler içeriyordu. Son 1 senedir ağır da olsa zaman buldukça Kılavuzu tekrardan yazıp güncellemeye çalıştım. Bu Kılavuz oyunun temel anlatımından başlayıp PVE ve PVP konularını kapsamaktadır. Gezegen Üretimi konusunda Kılavuz çalışmalarına yarından itibaren başlıyacağım ama ne zaman sonuçlanır tam olarak bilmiyorum. Bregan Dearthe şirketi olarak umarım oyuna yeni başlayan ve hali hazırda başlamış ve yıllardır oynayan arkadaşlara bu kılavuz ile katkıda bulunabiliriz.

Hepinize iyi avlar dilerim.

Yorumlarınız için oyun içi Jarlexly karakterime mail atabilirsiniz.

Kılavuz'u aşağıdaki web sayfamızdan çekebilirsiniz.

http://www.bregandearthe.com/kilavuz.pdf
Mesaj tarihi:
Tebrikler, eline emeğine sağlık. Gerçekten yeni başlayan adama ciddi yardım sağlar bu rehber.
Bir yerde Rupture yerine repture yazmışsın o çarptı gözüme :p
Onun dışında fitleri incelemedim.

Ama rehber süper, baya vaktini almış olmalı =)
bol bol + rep
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim, şu an imla hatalarını check ediyorum, düzeltmeleri yapıp, siteye overwrite edicem, link aynı kalacak.

Fittingler konusunda rehberde de dediğim gibi, onlar genelde benim kullanıp test ettiğim gemiler, ama daha iyisi yokmudur vardır, benimki sadece yol gösterici gene o gemileri kullanacak arkadaşlar kendi grubunun veya kendi oyun stilinin gerektiği gibi zaten değiştirmelidir.

Böyle olumlu dönüşler yapılması beni mutlu ediyor teşekkür ederim.
Mesaj tarihi:
Jarlexly hocam senin yüzünden fırça yedim bizimkilerden. 10 da bir başladım ucundan okumaya 00:20 olmuş bizimkiler fırçayı fena kaydı.

Neyse ellerine sağlık çok güzel olmuş bu emeklerin karşılıksız kalmayacaktır.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
valla saol hocam güncellediğin için bende uzun zamandır başlamayı düşünüyodum oyuna ama cesaret edemiyodum kısmet bu güneymiş

2 saattir okuyorum rehberi çok güzel hazırlamış arkadaş teşekkür etmek istedim kendisine ciddi ciddi oturmuş hazırlamış özenerek saolsun
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...