Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AoC, f2p modeline geçebilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
IncGamers.com'un Age of Conan'ın yapımcısı Funcom'dan Erling Ellingson ile yaptığı röportajda, Ellingson, Age of Conan'ı ileride Free-to-play modeline çevirebileceklerini belirtti. Blizzard'ın World of Warcraft konusunda en son yaptığı benzer açıklama sonrasında, FreeRealms'la gündeme gelen Free-to-Play modeli oldukça popüler bir hale geldi.

Not: Free-to-Play modeli,oyuncuların DVO'lar için aylık ücret ödemediği fakat oyun içi item ve bonusları satın aldığı bir sistem olarak karşımıza çıkıyor.

http://www.incgamers.com/Interviews/197/Interview-Turning-AoC-Around

DVOTurk.Com
Mesaj tarihi:
AoC için çok yanlış bir hamle olur gibi geliyor bana. Grafikleri sayesinde zor eskiyecek bir oyun. Son zamanlarda toparladı da. Tabii bu satırları subs miktarını bilmeden yazıyorum.
Mesaj tarihi:
yahu f2p nedir ya akıllı davransınlar

aion çin serveri gibi girdiğimiz süreye para verelim en kötü
mesela
360 saatlik paket alalım durduğumuz saat düşşün

veya en iyisi gw gibi(tu)
Mesaj tarihi:
şu an warhammer oynuorum. aoc a başlamayı düşünüordum ama söylenen şeyler iyi deildi. o yüzden çekiniodum. bide yeni ekran kartı alcaktım. şimdi fazla para harcamamış olcam işte
Mesaj tarihi:
Bütün oyunlar o modeli benimserse şaşırmayın derim, wow'a bile f2play olabilir diyorlar. Bunun sebebi adamların oyun içi yaptığı satışlarla aylık alacakları ücretlerin kat kat üstünde para kazanabilmesi. Tek yapmaları gereken şey durmadan yeni eşyalar eklemeleri, raid'ede eşantiyon tarzında birşeyler koyarlar bitti gitti. Dengeyi kurmakda önemli tabi yoksa millet niye oynasın.
  • Yeni Oluştur...