Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 IncGamers.com'un Age of Conan'ın yapımcısı Funcom'dan Erling Ellingson ile yaptığı röportajda, Ellingson, Age of Conan'ı ileride Free-to-play modeline çevirebileceklerini belirtti. Blizzard'ın World of Warcraft konusunda en son yaptığı benzer açıklama sonrasında, FreeRealms'la gündeme gelen Free-to-Play modeli oldukça popüler bir hale geldi. Not: Free-to-Play modeli,oyuncuların DVO'lar için aylık ücret ödemediği fakat oyun içi item ve bonusları satın aldığı bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. http://www.incgamers.com/Interviews/197/Interview-Turning-AoC-Around DVOTurk.Com
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 o zaman oynanır ki... en iyi yöntem guild warsın yaptıı yöntemdir.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 abi sonunda aco paadi yane tam olarak
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 oynanmaz. Sen ne oynuyosun şuanda f2p oyun ? metin2 mi kınayt mı
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 AoC için çok yanlış bir hamle olur gibi geliyor bana. Grafikleri sayesinde zor eskiyecek bir oyun. Son zamanlarda toparladı da. Tabii bu satırları subs miktarını bilmeden yazıyorum.
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Kınaytçı agaların PCsi kaldırmaz bu oyunu. :P
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 güzel olur benim goldlar değerlenir
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yahu f2p nedir ya akıllı davransınlar aion çin serveri gibi girdiğimiz süreye para verelim en kötü mesela 360 saatlik paket alalım durduğumuz saat düşşün veya en iyisi gw gibi(tu)
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 şu an warhammer oynuorum. aoc a başlamayı düşünüordum ama söylenen şeyler iyi deildi. o yüzden çekiniodum. bide yeni ekran kartı alcaktım. şimdi fazla para harcamamış olcam işte
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Box + micro ödemeler ile şukela olur. Zaten free account dağıtacağını sanmıyorum ben de.
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 şaka gibi valla:) aoc f2p :) yakında swtor uda f2p beklersiniz
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bütün oyunlar o modeli benimserse şaşırmayın derim, wow'a bile f2play olabilir diyorlar. Bunun sebebi adamların oyun içi yaptığı satışlarla aylık alacakları ücretlerin kat kat üstünde para kazanabilmesi. Tek yapmaları gereken şey durmadan yeni eşyalar eklemeleri, raid'ede eşantiyon tarzında birşeyler koyarlar bitti gitti. Dengeyi kurmakda önemli tabi yoksa millet niye oynasın.
Öne çıkan mesajlar