Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En çok kullandığınız kısayol tuşları...

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Beyler en çok hangi kısayol tuşlarını ya da tuş kombinasyonlarını kullanıyorsunuz windowsun başındayken...
Ben en Shift+sol mouse tuşunu kullanıyorum galiba bi linki yeni pencerede açarken Windows Xp ye geçeli Ctrl+Alt+Del den de büyük ölçüde kurtuldum neyseki...Sizin en çok kullandıklarınız hangileri?
NOT:Bunu garbage e açmayı düşündüm ama sank burası daha uygunmuş gibi geldi...Röhm![signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe acılmı$tı ama yine de bi tekrar edelim ben alt + F4 ve ctrl + W tu$larını kullanırım genelde ... Bi de backspace[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

alt + ctrl + del = ctrl + alt + del diil miydi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ctrl + esc de fena tu$ diil hani ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

kısayol kullanmam kafa atarım:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ctrl + c copy dimi ? O zmn benim klavyede sorun var kopyalamıyo ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

la b$i yazalım dedik aynı anda 21312321 ki$i msj atm$ . [signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /

puahau lameriz zaten!!!

[Bu mesaj ZeuZ tarafından 08 Haziran 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

no problem

qui'nin yazdığı windows tuşu + L şahaneymiş ya ara sıra yapıp
sonra derin nefes alıp
tekrar devam etmek için iyi bir yöntem..
bir nevi windows'a teneffüs gibin..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

3dk ehe.)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

aa en çok shift+del[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...