THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 cevap yazmama gerek yokta gene bir iki komik yer var deginmeden gecemeyecegim. aradan 3 sene secip su kadar puan farki var demekle olmaz o is son 10 seneyi al ortalamasini cikar elinde adam gibi veri olsun sonra konus...ki zaten ben bundanda bahsetmedim onceki mesajlarimla cunku aradaki puan farki beni ilglendirmiyor onemli olan derecedir sonucta liderlik yarisindan koptuktan sonra hedef kuculur ona gore oynarsin...o 6. oldugumuz senede 2 ay maclara genclerle ciktik... zaten diger buyuklerin son 20-30 senesine baktigin zaman benzer hatta daha buyuk farklar oldugunu gorursun fenerin bjk nin 11 12. siralarda bitirdigi 90 lı yıllarda var bunlar onemsiz ayrintilar onemli olan bu 4 takimdan birinin her sene sampiyon olma ihtimali olmasidir ha oranlar farklidir trabzonspor yuzde 10 ihtimalle sampiyon olur fener 30 ama 10 da bizim butcemizde bir takim icin yeterli bir ihtimaldir ve bize gore bizim olasi sampiyonlugumuzu daha kiymetli yapar. Bunun haricinde sivassporun son 2 senede istikrarli bir sekilde yaptiklari demissin oda ayrica komik 2 sene istikrar nasil oluyor merak ettim 32 senelik takim 2 sene kafaya oynayinca istikrarlimi oluyor kaldiki bu sene trabzon son macta feneri yense 2. olacakti bu senin kafanda sivassporu istikrarsiz ve basarisiz trabzonsporu ise istikrarlimi kilicakti? istikrar diyorsan zaten en basarili takim ts kurulus tarihinden itibaren sampiyonluk ve kupalari oranlayinca ortaya bu sonuc cikar ha bunun bir onemi yok benim icin futbolda onemli olan bugun ve yarindir sen sivassporu trabzonspordan istikrarli kilinca soylemek geregi duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Red said: yahu trabzon camiası futboldan anlamıyor ki başarı gelsin saçma bir taraftar ve yönetim şekli var.karadenizlilere yakışır derecede :) trabzon 2. olsa nolur 3. olsa nolur.her zaman fasulyeden rakip olarak kalıcaktır bu gidişle bilmem kaç senesinde efsane kadro ile şampiyonluk tatmin edici değil.tesadüfmüş.her sene o efsane kadronun başarısı yakalicaz diye cıkıyor her trabzonlu ortaya 2. olursa sampiyonlar ligine kalir ki bu onemlidir. 3. olsa istanbul takimlarindan birini gecmis demektir ki buda onemlidir trabzonspor icin. sampiyonluklara tesaduf dersen komik olur yani ard arda sampiyon oluncan 3 sezon ustune bi sene ara 2 sampiyonlu kdaha bu yillarda trabzonsporun defansi elleri belinde bekler az bize top atin isinalim derlerdi..senol gunes yili 8 gol yiyerek bitirdi boyle tesadufmu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 devamlılığı gelmediyse , evet tesadüf olur. orada bir kuşak ve kendi çapında bir ekol yakalanmıştır ve türk futbol tarihine geçen bir dönem yaşamıştır trabzonspor. sonrasında ise her sene şampiyonluğun en büyük adayı olarak başlayıp en fazla 15. haftada teknik direktör değiştirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ne alaka devamlılıkla tesadüf? gs'nin uefa kupası da mı tesadüftü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 AHAHAHAHAHAHA değil miydi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bakınca tesadüf denilebilir aslında çünkü tek bir jenerasyonla yakalanmış bir başarılar serisi Galatasaray'ınki de. Ama buna tesadüf deyip geçmek tabiki o jenerasyonu toplayan ve oluşturan bütün insanlara haksızlık yapmak olur. Galatasaray'ın bu tarz jenerasyonları birden fazla kez yakalamış olması da bu durumu tesadüf olmaktan çıkarır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bu kadar başarılısı ilk defa geldi işte. yani diğerlerini bunlardan ayrı tutman lazım. fenerbahçenin ve beşiktaşın da çok iyi jenerasyonları geldi geçti ama bi UEFA kupası göremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 şampiyon klüpler kupasındaki başarı bence uefa'dakinden daha büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aziz ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 eğer galatasaray takımının, ligde 19 yada 18 di aklıma gelmedi şimdi şampiyonlugu olmamış olsa.türkiye kupasını falan saymıyorum.avrupadada 80 küsür galibiyeti olmamıs olsa hani tek başarısı 4 sene ust uste şampiyonluk ve uefa olsa belki trabzonla kıyaslayabilir,tesaduf diyebilirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ya da ayrı yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 dogru diyosun.benim eşekliğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Red said: ligde 19 yada 18 di aklıma gelmedi şimdi şampiyonlugu yardım ediym ben sana. 17. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar