Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 21-22 ağustos 2009 tarihlerinde yapılacak olan blizzconu heycanla bekliyoruz. diablo 3, starcraft ve wow hakkında birsürü yeniliği duyuracakları gibi bir de yeni bir mmo nun adının duyurulup duyurulmayacağı soru işareti. (level dergisi köşe yazısı gibi yazdım lan noluyo). neyse.. fakat dikkatimi çeken bişi var. bilgisi olan lütfen paylaşsın: resimdeki silahlı adam bir ghost sanırım. acaba o elemanla sc2 yi mi simgelemişler yoksa world of starcraft için ufak bi şey olabilirmi ? ayrıca diğer blizzcon2009 muhabbetlerini burdan götürebiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 diablo3 sc2 wow işte sc mmorpgsi falan simgeemezler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 niye kendi conlarını yapiki bunlar e3te fln tanıtsalardı? ea yapmio la böyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 blizz gibi 11m x 13€ kazanmıyolar kafadan aylık o yüzdendir belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 e3 endustri icin, blizzcon fanler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 mulgear6 said: blizz gibi 11m x 13€ kazanmıyolar kafadan aylık o yüzdendir belki :D 11m x 13euro kazanıyorlar net olarak ,gider yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kazanıyolar mı kazanmıyolar mı? net gelirleri o demedim ki ben her ay kasalarına o kadar garanti para giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 mulgear6 said: blizz gibi 11m x 13€ kazanmıyolar kafadan aylık o yüzdendir belki :D alan memnun stan memnun, ne güzel iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 wow ve diablo 3 hakkındaki gelişmeleri merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 resmin sagındaki sc2, soldaki barbarian d3 tamam. peki arkadaki wow ile ilgili demek ama ne var orda anlamadım. biseye benzetemedigimden de male troll diyorum ben. bildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Dragon değil mi login ekranındaki? Onun kafası işte sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 wotlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bliz'in son satımından sonra gizli ve en büyük ortaklarından biri zaten EA? Gayet söz sahibi yani Blizzard'da, ben öyle biliyorum yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yok bilemedin Frost wyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 spawn77 said: Yok bilemedin Frost wyrm Login ekranındaki ejderha işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Evet. Aynı anda atmışız msgı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Rewendor said: Bliz'in son satımından sonra gizli ve en büyük ortaklarından biri zaten EA? Gayet söz sahibi yani Blizzard'da, ben öyle biliyorum yani? asdfds yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Valla benim bildiğim öyle. %54'ü Vivendi'de hisselerin tabii de kalanının da bi kısmı EA'de diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 alakası yok blizzard ilk vivendi ile anlaştı hisse senetleri karşılığında blizzardın reklam ve dağıtım işlerini üstlendi vivendi sonrasında vivendi activision ile birleşti ayrı olarak e bu birleşme sonunda Vivendi 54% hisse sahibi oldu Activision da kalan hisseleri ama aynı zamanda CEO luğu aldı. activision un EA ile tek bağlantısı ikisininde amerikan menşei li olması ve rekabet halinde olmaları. Activision Blizzard ın şuan sahip olduğu oyun firmaları arasında en ünlüleri şüphesiz Blizzard Entertainment ve Sierra ama blizzard halen kendi iç işlerinde bağımsız iken , sierra nın sözleşme şartlarında "eğerki activision oyunu yetersiz görürse , yeniden ürettirme hakkına sahip veya proje iptaline." özetle Activision un EA ile hic bir bağlantısı yok , blizzard entertainment üzerinde oyun üretiminde de hic bir söz hakkı yok , ancak dağıtım reklam ve ticari anlaşmalarda müdehale hakkı var aynı şekilde fransız medya devi vivendi de öyle blizzardın başkanı Mike Morhaime yıllar evvel vivendi ile anlaştıklarında da belirtmişti bunu , biz halen kendi işimizi yapmaya devam edicez, bu güne kadar böyle başarılı olduk , vivendi bizim şartlarımızı kabul ettiği için böyle bir birleşmeyi uygun gördük diye belirtmiştir, sebebi de açık , ticari olarak o dönem güclü olan bir firmanın altına girip , reklam dağıtım maliyetlerinin altından kalkabilmek. hatta hic inanmadın diyelim git bak NASDAQ endeksine :P EA (ERTS) nın hisseler nerde , blizzardınkiler (ATVI) nerede ehehe EA 2 yıllık istatistiği : 61.40$ dan 21.17$ a gerilemiş vaziyette ciddi bir gerileme mevcut ea gibi büyük bi firmanın istikrarlı olarak değer kaybetmesi bence oturup düsünmeleri gereken bişi Market Value $ 6,836,957,350 ATVI ise 7.13$ dan 18.80$ cıkmış ama son 6 aylık kriz sebebi ile 14.x$ seviyesine gerilemiş vaziyette(en düsük 8.18$) Market Value $ 14,604,760,050 Edit : o frost wrym : Sindragosa , Malygos un yakın ekibinden eşlerinden biri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sindragosa'yı biliyorum da hic benzetemedim ben hala. kafası mı var ekranda, kanadı mı nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Sol üst köşeden aşağı doğru böğürüyo abi işte, boyun ve kafa var resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hmm o kafa mıymıs ya. ne biliyim hic belli olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Yapma toggie, ne olabilir başka :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ya mavi ışıltılardan syndragosa oldugu belli oluyo zaten de neresi oldugu belli olmuyo. kafa, kuyruk, kanat. hepsini dusundum kafasıymıs meger. baya bi baktım anlamadım. kotu yapmıslar onların sucu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 blizz wowdan rekor paralar goturse de, EA dediginiz firma da Sims serisi, CAll of duty falanla filanla balya para goturmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar