Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aslı güngörün sesi kadar itici bir ses yok. hele o kalp kalbe karşı derdin hep adlı iğrenç ötesi parça.. düşman başına. ıyy ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 BulletRide said: İyi sen ayar yemişsin veletlerden,ben direk küfür yedim. Topları kaçmış caddeye atar mısın dediler, vurdum top alakasız bi yere gitti "Abi ayağının ayarını s...." dediler =[ ahah benim yegen de bana köpek cekiyor hep, akrani saniyo napsin. defol dicek ama, defol ile rahat birak beniyi karistirmis. ''defo beneeee'' diyo asdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 şey aklıma geldi... arkadaşla kozyatağında dolanıyoruz, birinin koltuğunda plastik top olan max. 6-7 yaşlarında iki veled. üst başlarından hallerinden belli, pek öyle iyi durumda değil aileleri, bunun verdiği bi bitirimlik var tiplerde... bunlardan topu tutan diğerine şöle diyerek bi diyalog başlattı : -olm bayram topunu kesiim mi lan? -sittir len. -bak patlatıyom haaa!!1 -o topu patlat, ben de senin ..ını patlatiim!!1 ben direkt mavi ekran verdim orda zaten koptum sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 lan bi de marifetceymiscesine cocuklarina küfür ögreten ebeveynler var. iste o ebeveynlerin EBESINI yargilamak lazim kanimca. bacak kadar veledden ''ANANINNN DAMI'' gibi seyler duyunca, insanin ici ürperiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 çocuklara küfür öğretiyolar. aferin diyolar sonra ilkokula başlıyo, çocuğun birine küfür ediyo sonra velisi çağırılıyo sonra küfür eden o çocuk önce pohpohlanırken sonra dayak yiyor. işte o çocukta piskoloji filan kalmadı artık devlet buna bi çözüm bulması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Benimde 4-5 yaşında ufak kuzenim var, bir gün halam portakal soyarken elini kestiydi işte peçete tuttu filan. Bu geldi yanımıza 'annem ölücek biliyorum benden saklamayın' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yakin bir arkadasimin kucuk erkek kardesi var, 6 yasinda, cocukcagiz yaz sicaginda gelen sineklere ''sie'' cekiyor, ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Jahrein said: BI DAKKA BI DAKKA NIL ALMANYADA MI?!?!?!?!?! LALELÖLÖLÖ HAYIR CUMAYA KADAR GITTI GELCEK ALELALALAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 cola carpti sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Jahrein said: BI DAKKA BI DAKKA NIL ALMANYADA MI?!?!?!?!?! LALELÖLÖLÖ artık yeni repliklerle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 vaniLLe said: Jahrein said: BI DAKKA BI DAKKA NIL ALMANYADA MI?!?!?!?!?! LALELÖLÖLÖ HAYIR CUMAYA KADAR GITTI GELCEK ALELALALAAAA AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 vaniLLe said: ''defo beneeee'' diyo asdfh ti voglio beneeğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 vaniLLe said: Jahrein said: BI DAKKA BI DAKKA NIL ALMANYADA MI?!?!?!?!?! LALELÖLÖLÖ HAYIR CUMAYA KADAR GITTI GELCEK ALELALALAAAA ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 imamla kilarsin anca romantik cuma namazini sevgili din kardesim. ayrica bana ibadedimsin diyecek adam daha dogmadi lan! liebe grüße zurück madem -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Sarikart supermis o degilde vanille sana ne oldu canim son zamanlarda alamancilar gibi konusmaya basladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Masticore said: Sarikart supermis o degilde vanille sana ne oldu canim son zamanlarda alamancilar gibi konusmaya basladin özüm bu, kacamiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Jahrein said: vaniLLe said: Jahrein said: BI DAKKA BI DAKKA NIL ALMANYADA MI?!?!?!?!?! LALELÖLÖLÖ HAYIR CUMAYA KADAR GITTI GELCEK ALELALALAAAA hayatımda hiç cumaya gitmedim ama senle gideriz romantik bi cuma namazı kılarız? cuma saat kaçta? nerde? cevabını bekliyorum. bir de şiir yazdım sen cevap vermesen ben cevap vermesem nasıl çıkar bu karanlıklar aydınlığa? ha nil nası çıkar? gruß ya sen hic temiz bi sopa yemedin galiba? boyle capsiz capsiz konustuguna gore. haddinizi bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yürü be dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 helal tuba o değilde çocuk dediniz kırıkkaleye yeğenleri göreyim dedim işler vardı hemde gideyim dedim lan küçük yeğen benim geldiğim gün yürümeye başladı süper bişi hehe çocuklar çok tatlı yaratıklar ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 benle ilk okulda piç nedir bilmiyorum diye alay edip eziyolardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar