trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Madem ki nerelerden uzak durulur bölümü de var yazayım. Magic Cafe denilen mekana giriyorsunuz iyi hoş ortam bazen güzel bazen herkes yiyisiyor falan derken siparis veriyorsunuz yiyip içiyorsunuz, 1 saat sonra masadaki herkes tekrar sipariş vermek zorundayMIŞ ( su sayılmıyor), hadi +1 içecek daha çektiniz kişi başı diyelim, bir sonraki saat yine kişi başı minimum 1 içecek(3.5tl) sipariş vermek zorundasınız, he midede yer yok sipariş veremiyosanız loca parası istiyorlar (6 tl) ne locasıysa bu döt kadar 2 pencereli bir cafe alt tarafı. Kısacası donunuza göz dikmiş bir işletme. Uzak durun yani ben öyle yapmak istiyorum öğrenciyiz kısıtlıyız sonucta çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bakırköy dediğinde bitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 böyle yerlerden nefret ediyorum. bir de habire bi isteğiniz var mı diye gelip sorarlar falan.yok işte yok,olsa çağırırız di mi? bakırköyde napcan zaten kadıköy-taksim iyi oralara git (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 DoGMeaT said: bakırköy dediğinde bitti zaten. Bakırköy İstanbulun ennnnnnnnn kurukalabalığının oldugu mekan. Ben daha seven görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok zaten ps oynama dısında gitmiyoruz da işte bigün monopoly sevdasına gitmiştik fasdfa kadıköy rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kesinlikle ya. ben şu ömrü hayatımda bikaç kere gittim de bu kadar kalabalık ve sıkıcı biyer yok.gerçi yeni kafeler açılmış falan diyorlar böğürtlenli nargile için yakında keyif mi ne öyle biyer varmış oraya gidicem sdf ama ama ama .. kesinlikle kadıköy rulez (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 keyf bakırköyde sayılmaz o baya geride kalıyo meydandan yani pislikten uzak asfdasd keyf dahil yanyana 3-4 cafe var onlar farklı dünyadalar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 böyle mekanlar çok can sıkıyor gerçekten. ama bir de 10 kişi gelip 3 çay içip 3 saat duranlar oluyor onlar da ayrı mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 onlar oyle de işte diyorum ya gitsek böyle adam bası 8 hamburger 18 kola falan takılsak ilk saatte, 1 saat sonra yine dikiliyo kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bakırköye laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gecen hafta yakın bir arkadası ziyaret icin gittim bakırkoye.ne kadar nefret ettigim oksijen dusmanı canlı varsa hepisi toplanmıs oraya.ozellikle sahilden meydana cıkan yol cok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ordaki mekanlar yarıltıyo beni direk girişte böyle dıptıs mekanlar kapıda 300 kilo badana boyalı kadınlar falan dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Sixoms said: bakırköye laf yok. üzgünüm leyla,bakırköy (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bakırkoy lısesınde okumustum ben cidden bakırkoy o zamanlar güzeldi... (97-00 arası) sonra iğrenç bi yer halıne geldı. kaç yıl oldu gitmiyorum gitmemde ubu saatten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 oha ne hale getirdiniz, abartmayın. meydan tarafları biraz apaçi doldu, çevre semtler sağolsun. ama bakırköy sadece oradan ibaret değil, gidilecek yerleri bilince gayet güzel semt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bakırköy = Dershane,Kurslar + bu potensiyel sayesinde gecinen yiyecek mekanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yerlesim bölgeleri mükemmel bak ona bişe demem, zuhuratbaba falan caddeden uzak bölgeler mükemmel yani ama gezilecek yer diyince meydan geldigi için sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Masticore said: bakırköy = Dershane,Kurslar + bu potensiyel sayesinde gecinen yiyecek mekanları. +2^53 Bakırköy meydanı + İstanbul caddesi liseli aşık kafelerinden oluşuyor adeta. Eskiden BASAD'ın bahçesi güzeldi ama orası da üyelik sistemiyle çalışıyor ders almayı bıraktıktan sonra gitmedim bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 trainspotting23 said: keyf bakırköyde sayılmaz o baya geride kalıyo meydandan yani pislikten uzak asfdasd keyf dahil yanyana 3-4 cafe var onlar farklı dünyadalar (tu) nerde sayılır sorması ayıp bu arada keyif görmedik denyolarla dolu çok tırt ve gereksiz bir mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bakırköyde sayılmaz derken o pis meydanda sayılmaz demek istedim yani yabancısı için bakırköy meydandan ibarettir ya =) keyf öyle ya cok sap vardır ama en azından ben gittigimde herkes kendi halinde takılıyodu rahatsız eden falan yoktu ama tercih ettigim biyer değil, yine de meydandan sonraki cafelerden iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 k.çekmeceye kadar bakırköy. 100 metreye sığdırdınız koskoca semti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 oha hadi ya cidden o kadar kötü mü? böğürtlenli nargile varmış gitcektm ben oraya yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 istanbul ölmüş azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bir arkadasım yanlıslıkla çirkin bir kıza bakmıstı kız numarasını verdi bidahada gitmedik ben ondan önce gitmistim bikere sandövüç yemistim çok pahalıydı/oaısd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Bostancı'daki Kahve Dünyası'nda da kız arkadaşımla aynı olayı yaşadık. Eleman gelip başka bişey ister misiniz falan diye sordu imalı imalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar