Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakırköy Magic

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Madem ki nerelerden uzak durulur bölümü de var yazayım.

Magic Cafe denilen mekana giriyorsunuz iyi hoş ortam bazen güzel bazen herkes yiyisiyor falan derken siparis veriyorsunuz yiyip içiyorsunuz, 1 saat sonra masadaki herkes tekrar sipariş vermek zorundayMIŞ ( su sayılmıyor), hadi +1 içecek daha çektiniz kişi başı diyelim, bir sonraki saat yine kişi başı minimum 1 içecek(3.5tl) sipariş vermek zorundasınız, he midede yer yok sipariş veremiyosanız loca parası istiyorlar (6 tl) ne locasıysa bu döt kadar 2 pencereli bir cafe alt tarafı. Kısacası donunuza göz dikmiş bir işletme. Uzak durun yani ben öyle yapmak istiyorum öğrenciyiz kısıtlıyız sonucta çoğu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle ya.

ben şu ömrü hayatımda bikaç kere gittim de bu kadar kalabalık ve sıkıcı biyer yok.gerçi yeni kafeler açılmış falan diyorlar
böğürtlenli nargile için yakında keyif mi ne öyle biyer varmış oraya gidicem sdf

ama ama ama ..

kesinlikle kadıköy rulez (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

bakırköy = Dershane,Kurslar + bu potensiyel sayesinde gecinen yiyecek mekanları.

+2^53

Bakırköy meydanı + İstanbul caddesi liseli aşık kafelerinden oluşuyor adeta. Eskiden BASAD'ın bahçesi güzeldi ama orası da üyelik sistemiyle çalışıyor ders almayı bıraktıktan sonra gitmedim bir daha.
Sosyal ağlarda paylaş

bakırköyde sayılmaz derken o pis meydanda sayılmaz demek istedim yani yabancısı için bakırköy meydandan ibarettir ya =) keyf öyle ya cok sap vardır ama en azından ben gittigimde herkes kendi halinde takılıyodu rahatsız eden falan yoktu ama tercih ettigim biyer değil, yine de meydandan sonraki cafelerden iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...