Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Akşamı Parti

Prawler

Öne çıkan mesajlar

ben nie böle bişii yazdım :=) testtendir diip geçiyorum...
iyi eğlenceler bende akıcam ortama gelebilirsem taksime uğrarım size
[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?

[Bu mesaj blackchaos tarafından 28 Mayıs 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler koydu çocuğu tabi.
adam 280 yapıyodur...

biz sürünüyoruz tırıs tırıs oluyoruz.
gidersin içmeye git tabi helal olsun ... :([signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

La öss akşamı içilirmi delirdinizmi... namaz kılın, meditasyon yapın, konsantre olun hatta sakin sakin yürüyün sokakta biraz... hatta öss akşamı satranç falan oynayın öss günü öncesi çok erken kalkın sabaha daha dinç kalkarsınız... ne bilim akşam akşam moral için bar disco dolaşılmaz bea..
bi olay çıksa bir ikeleşle tarasa bittiniz walla bırak keleşi çakıyla kalem tutacağınız parmağı kesseler o bile berbat eder...
euehuheueuhuheuh[signature][hline]yaşasın bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

bende ilk önce böyle düşündüm

Ama değilmiş sınav akşamıymış...
sonra dedim prawlerın anlatım bozukluğundan kaynaklanıyor.A

bu adam türkçeden yatar size söliim....yada ben yatıcam paragraf ve cümlede anlamdan[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

öss'den sonra bi anda çalışmayı kesmeyin
ilk önce günde 100 soruya, sora 50 soruya fln düşürün
yawaş yawaş

bi günde keserseniz bünye kaldırmaz, hele paso evde oturuyosunuz bi aydır, gece dışarı çıkarsınız 10 dakkaya yığılırsınız mazallah

bu arada bende after exam partye akmayı düşünüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben gece çalışıcam bide sabah

daha bekliom var daha strese gerek yok[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...