ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hahahahahhaah mükemmel "dede dps yap" ve "tauren tauren" kısımları süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 fake lan bu , gulumsemedik bile. fail -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 zuhauha of cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ZUAHAHAHAHAHAH DEDE DIPIES YAP!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Dede kasmasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Darqainu said: fake lan bu , gulumsemedik bile. fail -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahahaha boynuzlu inek kılıklı bi şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahhahaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 fake gibi geldi banada ses genç 67 vermedi diycem. diyceksiniz ki sesden yaşmı anlıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi ben zaten 20,25 yaşında bi grup insanın yaptıgını düsünerek izledim ve o sekilde yarıldım fakese (td) ne demek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hakketen ha. sanki biz anlamadık AA DEDEYE BAK dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 merich le dalga geçmeyin arena yapmayı kabul ederse etmezse agzına sçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bence cidden 62 lik dede sanıp izleyenler fail. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Darqainu said: fake lan bu , gulumsemedik bile. fail -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yaw 62'lik dede tabiki değil birileri işletmiş işte sunucuyu komik olan yanı o, fake tabikide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Oha diyorum. Komik komik ayar verme çabaları. Ben farklıyım ikonları. Enteresan, enteresan kalıplar. Ayıp size. Gayet'de kadın ile dalga geçilmiş ve epic komik. Kendini akıllı zanneden boynuzlu yaratıklar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yalnız harbi komik dgl :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 komik değil bu demek icin mesaj atılmasının anlam ve önemini öğrenmek istiyorum 3.gözüm açılacak yemin ederim. lan bi benmiyim beenmedim konuyu yorum yapmadan geçen? bas git beenmediysen illa fikrini belirtmen mi gerekio DOSTUM OLMAMIŞ -REP wtf? :D şakayla karışık iyice forumtr ye döndürdünüz buraları da o kadar beenmediysen git modlara şikayet et bişi yap nedir yani böyle her başlığın minimum 1 ibişi oluyor aykırı fikir belirtme gayesinde. gidin çay koyun bi temiz hava fln oooh geniş geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ya ben videoyu tamamen izledim de bi yandan da ustaya yardım ediyordum. DPS yap'i duyamadım kaçıncı dakikada o. ezberlemiş biri söyleyebilirmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 hahahahah DİPİES YAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 olayın anlam ve önemi fake olması zaten. birisi işletiyo kadını, hatta yalnız da değil yanında kopan bi ekip var paso gülüyolar. ki kamerayla çekiyolar o sırada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 karı çok uyuz ama yaw... tokat manyağı yapmalık tam.. mimikler falan..:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 off inanılmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Face de yorum yapanlar patiden mi mu mü ?>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar