adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 peki suratında bi tebessüm oluştu mu? çok hafif böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 CusTodeM said: Ne bilgisayarı be :P İşletmedeyim ilk senemdi, sırf kolay diye girdim bu kadar olacağını düşünmedim. Zaten amacım ailemin yolundan gitmek restoran otel işletmeciliği istiyorum onların çok yardımı dokunur bende şuan işletmecilik yapıyorum :D aslında yarı işletmecilik ama öğreniyorum işte alaylıyız ama mektepli değil!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Sen gece gece çok uçmuşun be git yat:P diğer topictede kargaşa falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 içim sıkılıyo içiiim dont kill the bar dude vardı ya HIMYM'da işte onun değişik bi versiyonunu yaşıyorum çok kötü durumlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri said: peki suratında bi tebessüm oluştu mu? çok hafif böyle hayır.üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Evet barneye söylüyorlardı garsonla çıkıyo diye löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 işte bende en sevdiğim bar'da çalışıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bella said: adamınbiri said: peki suratında bi tebessüm oluştu mu? çok hafif böyle hayır.üzgünüm. HAYAT BENİ NEDEN YORUYOSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 SERDAR PEKER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Ben yatsam mı acep!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dur ben bi kola dolduriyim onu içiyim bekleyin bak gelicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok ya acıktım ve saat 3 buçuk birşey yok oynıycakta sf4 baydı prototype tekrara bağladı gereksiz bir oyun mgs4 içinde gerekli focusum yok en iyisi yatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 olm sizde vardır çikolatalı kruvasan yesene canım çekti bide söyle annene bana doğum günümde yaptığı pastadan yapsın sana ben hayatımda öyle pasta yememiştim mükemmeldi harikaydı bak söyle yapsın yarın pişman olmıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Hacı bugün neler yapıldı evde de hepsi müşteriyeymiş Genesis falan yapmıştı david OFF!!! AMA HEPSI GITTI !!! EV BOMBOŞ!! turşu yyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahahahahhaha turşu ne ya ahahahahahah olm heryerde söyleme bunu vallahi dalga geçerler :D göz hakkıdır diye alsaydın ya 1-2 parça bişi anlamazdı kimse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Çaktırma aşağa inmeye üşeniyorum şu an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Hade sen sızdın herhalde bende gidiyorum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben iyi geceler diliyorum sizlere umarım esen kalırsınız bi gün dükkan'a beklerim bi yemek ısmarliyim ama dükkan'ın neresi olduğunu söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 söylede geliyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tamamdır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 said: uzun zaman oldu paticik'e yazmıyorum geyik yapmıyorum Yeterince uzun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar