xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 fede said: ben neler attım anaokulunda ohooo Malis? PEHEHEHEHE. No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Saeros said: bölümden arkadaşlarınla bi yerde otururken kesin yaş muhabbeti açılır, sıra sana gelince konuyu değiştirirsin "aa duydunuz mu murat'la miray gudigudi yapıyomuş" filan diye, bitti gitti işte dert etme çok neyney? ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 meric! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 imam sakalı bırakırsan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 eysofspeyds said: evet üniversiteye başladığım ilk yıl reşit olamıcam ben :( ilk yılın sonunda haziranda olabilicem anca ahahaha bana da öyle oldu. 3 sene önce tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bi arkadas var 20 yasında ama 13 gösteriyo heryerde kimlik rulz :P görüntüde sorun yoksa haline şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 o bir arkadaşın adı berk mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Saeros said: bölümden arkadaşlarınla bi yerde otururken kesin yaş muhabbeti açılır, sıra sana gelince konuyu değiştirirsin "aa duydunuz mu murat'la miray gudigudi yapıyomuş" filan diye, bitti gitti işte dert etme çok msn iletisi yapım azıcık buu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben de uniye girdikten 1.5 sene sonra resit olmustum. dert degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben hiç reşit olamayacağım üniversitede. belki yüksek lisansta olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Azmodai said: ben de uniye girdikten 1.5 sene sonra resit olmustum. dert degil bu. Ne bebeydin sen ya :P not : lanc etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bebeydim evet. ama severdiniz beni sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Lancelion said: ben hiç reşit olamayacağım üniversitede. belki yüksek lisansta olurum. uniye 14 yasinda girmis olman buyuk basari. resit olmasan da sorun degil. ama pipin unideki guzel kizlara kalkmayabilir, problem olabilir senin acindan sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Hala severiz arada ararsan. Bak geldin ist e yine ses seda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 dreagloth said: Hala severiz arada ararsan. Bak geldin ist e yine ses seda yok... abicim haklisin da su anda dersteyim, cikista da ders calismam lazim, cuma sinav var sertifikasyon almam lazim :( zaten halisahaya da gidemicem galiba, c.tesi is var ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben ikinci sinifta 18 e basmistim olmaz birsey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Eralp said: Üniversitede milli olamamak diye okudum noluyo dedim :D . aynen bende öyle okudum bi an xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben de 17 yaşında üniversitedeydim. korkmana gerek yok. daha iyi oluyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Madem herkez ilk senesinde 16 17 yaşındaydı peki kim bu ünide sakallı bıyıklı bekleyen adamlar birinci sınıfta anlatsın biri bana (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bizleriz işte onlar. yav said: ben 19 oldum ve össye tekrar girmeyi düşünüyorum. çok daha fazla yıpratıcı :( bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 He Tamam ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yarim donem zorunlu hazirlik patlamasaydi ben 20 yasinda bitirmistim uniyi :) son anda patladi 21 e kaldik bir donemden sana soyle diyim ben okulu bitirirken benden once girip hala 1-2.ci sinifta takilanlar vardi :) PATA said: Madem herkez ilk senesinde 16 17 yaşındaydı peki kim bu ünide sakallı bıyıklı bekleyen adamlar birinci sınıfta anlatsın biri bana (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bi laf edicem ama herkes için geçerli midir bilmiyorum ben üniye 19yaşımda başladım ama çok vardı 17 yaşında arkım. üniye başlayınca gördüm ki üni manyak bi ortam.. yaş muhabbeti fln hiç böle şeyler olmuodu valla. direk milletle kaynaşmıştık çılgınlar gibi eğleniyorduk. ikinci haftada okuldan kaçıp içmeye falan başlamıştık. en epic olanı da hazırlıktır. varsa imkanın kesinlikle hazırlık okumalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Black-ice said: bi laf edicem ama herkes için geçerli midir bilmiyorum abi küfür edicen sandım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar