sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ya zaten char alt full epic druidde var dün sabah 80 oldum yavaşdan yavaşdan düzeliom gerçi biraz hızlı gittim heralde nax25e girerek ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bende yeni 80 oldum ama ayın 28 inden sonra birdaha oynamayı planlamıyorum :) dunemaul serverındayım wg ye giriyorum lag dan adım atamıyorum yaklaşık 1 saat once ve catapult lar kapıyı delmişti ancal lag dan doalyı bir şeymi oldu ne alliance kazandı sonra millet blizz e saymaya başladı tabi herkes swtor,aion ,aoc falan diye bagırıyordu oderece :) guild e girdim herkes ulduarda cok nadir naxx yapıyorlar e dedim yatar bu iş bunlarımı beklicem pug gireyim dedim tutturmuşlar bi link achievement die sanki herkes full duzmuş ustunu basını butun raidleri tamamlamış sanki hiç yeni 80 lemiş adam yokmuş gibi link achi die bagırıp duruyorlar :) raidi kuran adama soyluyorum kardeşim bilioyurm taktikleri diye adam olmaz kural bu link achi diyor şaka gibi ya kendimi hiç wow oynuyormuş gibi degilde sanki f2p bir oyun oynuyormuş gibi hissettim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ally karakterim var 2 adet level ile urascam 70-80 arası zorlıcak bunları guzel bir yere migrate etmeyi dusunuyorum realm olarak nereyi onerirsin raider guildlerin bol oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sleepingdeath sen o %4 hit chance le hangi bossa vurdun da 2.5k dps yaptın allahaşkına? full yeşil gear,hit caple alakan yok 1k spell power ın var adamlar boostlamıs iste daha neyin pesindesin üste cıkmak icin sacmalıyosun. nyse dedigin gibi adamın topici dagılmasın sacma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 laf köstürmek için kasmışında tanımam etmem seni niye yalan söyleyeyim? cevap vermemem gerek sen şu yazdıklarımı oku cevabını alırsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 okudum yazdıklarını merak etme. örnek olarak sleepingdeath said: yaw zaten alsın kendi iteminden iyiyse almasın diyen yok mesela dün bi paladin vardı adamda 213 lvl neck var crit spell power falan adam gitti 213 lvl haste spli necki rolledi kazandı şimdi mantığımızı sorgulayalım yani diyosun ki adam haste gear yapmasın main charına onun yerine senin yesil gearlı alt charını boostlasın.. ayrıca yalan söylüyosun demedim.belki biraz abartmışsındır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 balonun yeni patlamış dikkat lolunda patlamasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 balonum yeni patlamadı mesaj sayım az. sadece çok saçma birşey görünce dayanamayıp yazıyorum.genelde okuyup geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 seninle burada tartışmayacağım senin oyun anlayışın ortada benimki ortada sana saçma gelen bana mantıklı gelebilir bana saçma gelen sana mantıklı gelir bulandırma daha fazla ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Dk 80'ledim ben de. Gear leş tabi ki, DK overpop bir sınıf. Ne yapacağım, halp! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 napıp edip pug naxx bulacaksın adamları katakulliye getireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bir de DK lar şu anki en makbul pve dps spec ve rotasyonlardan bahsedebilirse çok makbule geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Ben de yeni 80'ledim kendimle gurur duyuyorum. 5 gün 2 saat played gg. Ne yapacağımı biliyorum gerçi paylaşayım dedim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 deadwoll said: Ben de yeni 80'ledim kendimle gurur duyuyorum. 5 gün 2 saat played gg. Ne yapacağımı biliyorum gerçi paylaşayım dedim xD bence biraz açık hava ve güneş yapacakların listesinde üst sıralarda olmalı :) 5 gün 2 saat iyiymiş ama cidden. helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Olmadı 25-40 level arasında SM boostlayanımız bizim. :p /masq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Dynun said: Nightmare'da başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 craftable epiclerini yaptiracak para kas, 'healer lf any hrc' yaz lfgye, heryere git, her wipeta tanka bok at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 her packten sonra omg mana sponge yaz bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 at koştur :) birsi arkadaş daha demiş. tek birşeyden başla ve yarım bırakıp başkasına geçme ... b.. oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar