Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft Heritage League

huun

Öne çıkan mesajlar

pronoit said:

BulletRide said:

pronoit said:

huun said:

wraith iyidir carrier'a, battlecruiser'a karşı. rakip drop peşinde koşan bir sinsiyse gene basılır. yer birimlerine counter olarak basılmaz ama. sonuçta 8 vuran ve narin bi zamazingo. goon 20 vuruyor, menzili uzun ucuz vs.

bug ne uyduruyon. wraith ölü ünittir. hele bu kadar üst düzey maçlarda daha bir ölü ünittir. protossun terrana karşı ana ünitesi goon. wraithler çok aşiri zayiif kaliyor. base'e foton atmaya bile gerek yok (vultureler kaçmasın diye araya atilir o ayrı da ). wraith zerg'e de basilmaz adam fiks muta veya hydra döncegi için her türlü elinde patlar. starcraft gerçekten güzel oyun da ( daha sabah 9 oyun attim 1 ini kaybettim pff nese) bazı ünitleri çok yaratıcı bir şekilde kullanmicaksanız ( ki zor 10. yaşındaki oyundan bahsediyoruz) gereksiz.

bu ara mayın olayı da cidden evrenin en iğrenç olayı. sürekli olarak ünitlerin başinda olman gerekyor.

boxer vs nada görmek isteriz. kazanan da intotherain ile oynasın

Bulabilirsem birkaç ZvT replay upload edeyim buraya,Terran Wraith ile ne overlord ne muta bırakıyor.Cloak'u mükemmel kullanıyor ve harika micro yapıyor.Özellikle neo-requiem tarzı maplerde ZvT'de çok yapılıyor bu yani,Terran oynuyorum Wraith hayatımda basmadım ama becerebilsem ZvT'de mutlaka kullanırım.

olay terranın başarısından çok zerg'ün başarısızlıgı öyle durumlar da. dediğim gibi wraith ölü ünit. basarsın basılmaz değil. ama hani marine medic firebat varken ? neden wraith basasın ki? science vesselle daha çok kill yaparsın marinelerin de ölmez. boşver bazı şeylerin oturmuş olmasının bir sebebi var. yoksa ben sana bir kaç replay göstereyim eski versiyonlardan terran protossa wraith rush yapiyor cloak'lı ve protoss öyle mal gibi kaliyor çünkü WTF?!?! ama dedigim gibi bir olayı yok gözümde o ünitin.

Benim dediğim de bu zaten,1w1 oynuyorsun ve çoğu kişi ezberden giriyor.Bu durumda recon'un ne kadar kuvvetliyse o kadar varsın.Her oyunda değil ama atıyorum bo5 maçların birinde TvZ'de iyi bir recon ile wraith basıp mutaları avlarsan.Adamın mid-game üstünlüğünü zaten bitiriyorsun çünkü mid-game'de iyi bir muta harras yapamadıkça Terran'ı lingle lurkle tutmanın imkanı yok zaten kaç tane exp-base ile oynuyor oluyorsun o dakikalarda?
Sosyal ağlarda paylaş

wraith ve mutalisk iyi birim aslında ama genelde eğri büğrü terrainlerde işe yarıyor. goliath'ın, goon'un felan 1-2 dakikada gideceği yere wraithi 1-2 saniyede gönderiyorsun, çabucak bir saldırı sağlamış oluyorsun. ancak ana saldırı kuvveti için biraz güçsüz olabilir evet ondan dolayı maçlarda fazla kullanılmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

bu arada yellow ve reachin oynu cok guzel ya
tam klasik zerg toss oynu olmus
reaverlar hydralar droplar felan
bikmisim vulture tank gormekten

+1

reach haketti kesinlikle, süperdi droplar. yellowun da önden girmeye kasmak yerine erkenden drop kasması gerekirdi çok inat etti.

Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Heritage ise Garimto olmalıydı, adam zamanının Protoss sözlük karşılığı.Gerçi Reach de fena değildir ama bu kadar canavar Terran'a karşı oldschool Tosslar fazla iş yapamıyor.

Tahminim bu kadar dinazor arasında Savior bir gömlek üstün kalıyor bu günün şartlarında, oyunları ve eşlelmeleri bilmiyorum ama Savior götürür.

aynen abi garimto efsanedir.yanliz turnuvadakiler az cok oynamaya devam eden isimler.garimto cok uzun zaman once birakip spikerlik yapmaya baslamisti galiba maclarda.
Sosyal ağlarda paylaş

MadOrca said:

oha hepiniz noobsunuz :O

o değil de adamlar bayaa oynamıyor artık sc galiba
eski oyun tecrübeleriyle takılmışlar turnuvada, reach fln nedir abi öyle? 20 küsürüncü dkda mı yapılır citadel of adun :O
yellow tam sıçışlarda ztn ona ben çok üzüldüm
tossgirl :DDD

gel 10 oyun?
Sosyal ağlarda paylaş

e yılların mutastackide aynı şey, wraithle yapıcnamı iğrenc oluyo.

ama evet goon la durduamıyosunda, cunku menzilli hem iyi wraithin, hemde goon ilk atışını atmak icin beklediği sürede kacıyo.

ama işte cok, kaunak ve emek istiyo, gercekten arkadan 6 starport BC basmıyosa bence cok alemi yok
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

aynı mutastack gibi ama mutaliskler o kadar hızlı mı ondan emin değilim? göz aldanmacası da olabilir ama sanki mutalar atış icin daha cok beklio sonucta splash dmg veriolar wraithler tek hedef vuruo

mutaların glaiveleri sekiyo evet, biraz daha yavaşlar ama sanırım sdaha hızlı hızlanıyolar. asıl fark menzilleri sıka o yüzden tek hedefe girişemiyolar, eğer range upg yapılmışsa bi 1 marine patlatmak için 1 grup marine'in ateşini almak zorunda kalıyolar. ha sayıları yeterliyse sektirdikleri icin temizliyolar geneldede
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

yannız , wraith i kullanlar var us serverlarında , wraith stacking ile vurkaç yapıolar one shot cekiolar hydralara , dronelere , goonlara hızlı hareket ettikleri icin de vurulmadan kaçıolar coğu zaman. iğrenc bi taktik ama işe yarıo baya

abi 8 vuruyor wraith. hydra dediğin şeyi adam en az 6 şar 6 şar basıyor. onun yerin koy 10 tane marine medic araya da iki firebat alayına gir. lurker gelirse de bi tank bas tamam rahatına bak ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...