necmi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hani bazen dış görünüşe aldanıpta içini bilmediğimiz bişey hakkında yanlış düşünürüz ya buda onun gibi bişey ama insanlar hata yaparak doğruyu bulur derler gerçekten çok doğru bi söylem geçenlerde arkadaşlarla hadi biraz takılalım dedik gittik önce parkta biraz alkol aldık kafamız güzel olunca hadi dedik birertanede barda içeriz 3 arkadaş gittik bara bira söyledik tesadüf o aksam canlı müzik varmış güzel güzel neşeli şarkılar söylüyodu bayada eğleniyorduk fakat sahnedeki kızın tarzı tuhaftı yani eski güzel şarkıları hafif rock hafif pop hafif türkü karıştırıp söylüyodu insanlar sanki kızı dinlemeye değilde kızı seğretmeye gelmiş gibiydi kız efsane güzel mukemmel bi kızdı ara sıra kızla bakışıyoduk hatta bizimkiler benle dalga geçiyodu kız sana iş oluyo falen diyodular ama ben onları ciddiye almamıştım sonra türk flimlerindeki gibi bi olay yaşandı masamıza şampanya geldi biz ilk baştan bize hesabı ittirmeye çalışıyolar gibi algıladık ve garsona biz spariş vermedik dedik garsonda sarkı söyleyen kızı eliyle gösterip esra hanımın ikramı dedi neyse teşekkür edip garsonu yolladık şampanyayı bi güzel içtikten sonra iyice pilot olduk arkadaşlar hadi kalkalım dedi birazdaha bekliyelim dedim libidom zirve yapmıştı niyetim esrayı dağa kaldırmak biyandan içiyom biyandan esrayı bekliyodumki tam o sırada bi sinek elimin üstünde geziniyodu sineği obama tarzı öldürmeye çalıştım ama başaramadım abartısız 10 dakika sinekle cebelleştim ne yaptıysam sineği kovamadım ben sineği kovmaya çalıştıkça o daha çok konmaya çalışıyodu herneyse bu arada esranın işi bitti hemen sahne kıyafetini cıkarmaya gitti döndüğünde bar sahibinin koluna girip gittiler bizde sap gibi kaldık sonra arkadaşlarla bardan çıkıp yolda muhabbet ederek ilerliyodukki bişey farkettim o gece almam gereken bi ders vardı o gece yaşananlar çok tuhaftı sinek surekli elime konmaya çalıştıkça ben onu yoketmeye çalıştım meğersem bildiğimiz gibi değilmiş sinek beni ısırmaya değil yanıma dertleşmeye gelmiş bu yüzden dış görünüşe aldanmamak lazımmmış yok arkadaş insanın en iyi arkadaşı köpek falen değil yalan o insanın en iyi arkadaşı sinek ben bu hikayeden bunu anlıyorum elimin tersiyle ittim bi sineği incittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dişi sinek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 necmi arkadaş sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 necmi doğrusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 31 çektin yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 elizabeth desek daha kibar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 senin kaderin bu necmi sineğe bile yetemiyeceksin belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bazı şeyler şans necmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dostum, mosquitoyu elinin tersiyle itmissin ama libidoya da aynisini yapabilcek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bence; Kız orta bir batağın içindeydi. Ve senden çok hoşlandı. Bu yüzden sana mesaj yollamak istedi. Sende odun gibi sinekle savaştığın için kız bunu farkedip "lanet olsun şuna bak" diyerekten kaderiyle yüzleşti. Bar'ın sahibine olan 20.Bin lira olan borcunu ödemek için yine evine gittiler. Ve sana son defa hüzünlü bir bakış atarak kalbine gömdü sevgisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 keske blinklenip heal atabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 necmi said: o gece almam gereken bi ders vardı o gece yaşananlar çok tuhaftı sinek surekli elime konmaya çalıştıkça ben onu yoketmeye çalıştım meğersem bildiğimiz gibi değilmiş sinek beni ısırmaya değil yanıma dertleşmeye gelmiş kafa hala iyi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sipeyskeyk said: dişi sinek ? ahuahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sinegin adi sevgi miydi ehüjüjü :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abi çok üzüldüm de peauhaefjsdkfösdşfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ya ben da trollemek istiyorum da daha yeni uyandim kafam basmiyo sdhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 necmi said: keske blinklenip heal atabilsek Kaç kere kurdum bu cümleyi kendi kendime bilemezsin necmi. Gönül adamıymışsın necmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 necmi said: o gece yaşananlar çok tuhaftı sinek surekli elime konmaya çalıştıkça ben onu yoketmeye çalıştım meğersem bildiğimiz gibi değilmiş sinek beni ısırmaya değil yanıma dertleşmeye gelmiş bu yüzden dış görünüşe aldanmamak lazımmmış yok arkadaş insanın en iyi arkadaşı köpek falen değil yalan o insanın en iyi arkadaşı sinek ben bu hikayeden bunu anlıyorum elimin tersiyle ittim bi sineği incittim alkol etkileri hala devam ediyor sanıyorum yazar burda ne gibi bi alaka kurmaya çalışmış açıklık getirsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 merhaba, necmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sinkov yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Asteroth said: necmi said: keske blinklenip heal atabilsek Kaç kere kurdum bu cümleyi kendi kendime bilemezsin necmi. Gönül adamıymışsın necmi. abi görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 abi ne kadar içtin sen etkisi devam etmiş hala oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sipeyskeyk said: dişi sinek ? demek ki seni dişi sinek'ten kıskanmış gitmiş necmi. Necmi bi aksam daha git oraya necmi ama bu sefer yalnız git necmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 necmi necmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 necmi said: o gece yaşananlar çok tuhaftı sinek surekli elime konmaya çalıştıkça ben onu yoketmeye çalıştım meğersem bildiğimiz gibi değilmiş sinek beni ısırmaya değil yanıma dertleşmeye gelmiş bu yüzden dış görünüşe aldanmamak lazımmmış yok arkadaş insanın en iyi arkadaşı köpek falen değil yalan o insanın en iyi arkadaşı sinek ben bu hikayeden bunu anlıyorum elimin tersiyle ittim bi sineği incittim Bu olaydan sonra duygusal olarak yaralanan Necmi pılını pırtısını toplayıp bir mağraya yerleşti o günden beri kendisinden haber alınamamakta... Necmi? şşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar