sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Selamlar wotlke yeni rerolledim güncel sistemi biliyorum ancak ilk kez mage oynadığım için raidlerd nasıl bir build ile oynamam gerektiğini tam bilemiyorum yeni 80 olmak üzereyim bana fire/arcame, deep arcane buildleri hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Dusuk seviye gearla deep arcane veya frostfire spec gitmek en dogrusu. Hiti 368 e rahat bir sekilde cektigin zaman ise arcane/fire oneririm; ama deep arcane de her zaman is yapar. onun hit gereksinimi cok daha dusuktur ve gearinda rahatca ayarlama yapmani saglar fakat uzun combatlarda bunyeyi biraz zorlayabilir :D Deep Arcane Frostfire Torment Fireball: Burada range ile ilgili bir ek yapmak istiyorum ben burada burning soul dan kistim ancak kapasiteye gore flame throwing e vermek icin student of the minddan da kisabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ensidia mageleri neden ffb oynuyor anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mesela aryu olumune crit kasmis ondan ffb oynuyor olabilir. Belki hiti problem etmek istemiyorlardir. Ya da vezax combat icin ffb tutuyor olabilirler; ama en makulu torment fireball bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 peki ek bi şey daha sorayım ben lvllarken element spec fireladım söylenenlerin aksine çokda rahat lvlladım mob yanıma gelmeden ölüyordu ancak arcane için pekde fazla bir bilgim yok hangi kombinasyonu yapmalıyım yani hangi spelleri hangi sırayla kullanmalıyım bu arada tskler yardımınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 En iyisi Ensida'daki Magelerin armory'den talentlarına bakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Aket-Atum said: ensidia mageleri neden ffb oynuyor anlayamıyorum wws'de gördüğünüz crit değeri %70'i geçmeye başladıysa en iyi dps buildi ffb oluyor. O sebeple haste-hit kısıp, full crit kasan üstüne sürekli hardmode kesen mage'lerin diğer speclerle oynaması gereksiz sorunlar yaratıyor. Hele T9 dönemi gelipte sırf set bonuslardan %9-10 crit alan, 255 level gearlarla wws'de tahminen %90 civarı crit görmeye başlayacak mage'ler için ffb açık ara en iyisi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 pihuvv %90 ne demek yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Şu an bizim mage'ler, full caster bufflı raid setup varken %71-74 arasında geziniyor gördüğüm kadarı ile. T9'a birşeyleri nerflemezler ise %90'na yok yaklaşır bu değer, hatta geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 wws ne demek :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://www.wowwebstats.com/ Combat logların upload edilip incelenmesine olanak sağlıyan bir site. tamamen raslantısal olarak aldığım örnek bir rapor http://wowwebstats.com/3gnsjb5eodrdc?s=273183-296333 ve rapordaki mage arkadaşın detayları, %73 critle oynamış gibi gibi http://wowwebstats.com/3gnsjb5eodrdc?s=273183-296333&a=x200000000d0888a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 biri şu arcane rotasyonunu yazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 T8 set varsa rotasyon diye birşey yok aslında. 3xABlast üstüne AM, proc gelsede gelmesede gene ayı döngü devam. Yok setim kötü diyorsan 2xABlast proc gelirse AM gelmesse ABr. tekrar baştan. Ama combata full trinket+AP falan ne varsa açıp sadece spam Ablast ile mana bitene kadar yüklenip. Sonra invis+evo+managem yapıp tekrar rotasyona dönerekte dps arttırılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hoca yeni 80 oldum zaten t8 setim olsa sormak noobluk olur heralde :)) ilk kez mage oynuom o yüzden sordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 şu talentte şu glyph lerle arcane blast arcane missiles Molten Armor rotasyonuda 3x Arcane Blast la debuff u max layıp ardında 1x Arcane Barrage kullanmalısın.Arada adını hatırlamadığım bi spellin prog larsa Arcane Missiles i yapıştırıyosun.Arcane mage in olayı bu ama charının hiçbir evresinde önermiyorum çünkü mana yı dengelemek gerçekten çok zor.Fakat kısa combatlarda dpsmeter da kafada olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 frost git dibine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bu Hot Streak için addon önerebilecek varmı combat sırasında tam zamanında atamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Clearcast ve Burnout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Forte xcorsist veya fliger derim ben; ama fliger icin az lua bilmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 mik's scrolling battle text de işini görebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar