Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage için yardım


sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Dusuk seviye gearla deep arcane veya frostfire spec gitmek en dogrusu. Hiti 368 e rahat bir sekilde cektigin zaman ise arcane/fire oneririm; ama deep arcane de her zaman is yapar. onun hit gereksinimi cok daha dusuktur ve gearinda rahatca ayarlama yapmani saglar fakat uzun combatlarda bunyeyi biraz zorlayabilir :D

Deep Arcane
Frostfire
Torment Fireball: Burada range ile ilgili bir ek yapmak istiyorum ben burada burning soul dan kistim ancak kapasiteye gore flame throwing e vermek icin student of the minddan da kisabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki ek bi şey daha sorayım ben lvllarken element spec fireladım söylenenlerin aksine çokda rahat lvlladım mob yanıma gelmeden ölüyordu ancak arcane için pekde fazla bir bilgim yok hangi kombinasyonu yapmalıyım yani hangi spelleri hangi sırayla kullanmalıyım bu arada tskler yardımınız için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

ensidia mageleri neden ffb oynuyor anlayamıyorum


wws'de gördüğünüz crit değeri %70'i geçmeye başladıysa en iyi dps buildi ffb oluyor. O sebeple haste-hit kısıp, full crit kasan üstüne sürekli hardmode kesen mage'lerin diğer speclerle oynaması gereksiz sorunlar yaratıyor.

Hele T9 dönemi gelipte sırf set bonuslardan %9-10 crit alan, 255 level gearlarla wws'de tahminen %90 civarı crit görmeye başlayacak mage'ler için ffb açık ara en iyisi olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowwebstats.com/

Combat logların upload edilip incelenmesine olanak sağlıyan bir site.

tamamen raslantısal olarak aldığım örnek bir rapor http://wowwebstats.com/3gnsjb5eodrdc?s=273183-296333

ve rapordaki mage arkadaşın detayları, %73 critle oynamış gibi gibi http://wowwebstats.com/3gnsjb5eodrdc?s=273183-296333&a=x200000000d0888a
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

T8 set varsa rotasyon diye birşey yok aslında. 3xABlast üstüne AM, proc gelsede gelmesede gene ayı döngü devam.

Yok setim kötü diyorsan 2xABlast proc gelirse AM gelmesse ABr. tekrar baştan.

Ama combata full trinket+AP falan ne varsa açıp sadece spam Ablast ile mana bitene kadar yüklenip. Sonra invis+evo+managem yapıp tekrar rotasyona dönerekte dps arttırılabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu talentte şu glyph lerle arcane blast arcane missiles Molten Armor rotasyonuda 3x Arcane Blast la debuff u max layıp ardında 1x Arcane Barrage kullanmalısın.Arada adını hatırlamadığım bi spellin prog larsa Arcane Missiles i yapıştırıyosun.Arcane mage in olayı bu ama charının hiçbir evresinde önermiyorum çünkü mana yı dengelemek gerçekten çok zor.Fakat kısa combatlarda dpsmeter da kafada olursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...