napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bi arkadaşım almayı düşünüyo da, neyle beslemek gerek bu köpekleri? güçlü kuvvetli olsun istiyolar tabi köpek için. her gün her gün makarna yiyebilir mi? kuru mama vermek istediklerini pek sanmıyorum. ev yemeği vermeyi planlıyolar. ben köpeğimi hep kuru mamayla beslediğim için pek bilmiyorum bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 salyalarına hakim olamıyorlar başka sorunlarıda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ciğer FTW. benim kedim 12 senedir ciğer yiyor, tek patisi ile doberman dövmüşlüğü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ev yemeği ile köpek beslenmez. beslenir de doğru dürüst gelişmez köpek yani. o mamanın içersinde bi ton protein falan var. köpeğin sindirimini düzenleyen, tüylerinin daha güzel ve parlak çıkmasını sağlayan vs. ha yer mi? yer ama yazık olur hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bnmde boxerım var. 3 yaşına geldi. doğumundan beri benle. daha once hayvan beslemişliğim olmadığı için cok araştırmıstım zamanında nası yemek vermek gerekir falan diye. her zaman için kuru mamanın ev yemeğinden yararlı olduğunu anladım. ben haftada 2 kere falan ev yemeği veriorm. ama 2yi geçmez. bi ara para sıkıntımız vardı kuru mama alamamıştık 2 hafta falan surekli ev yemeği vermek zorunda kalmıstım. o sırada cok kilo aldı. yani cok yararlı bişi değil ev yemeği vermek. kuru mama illaki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 devamlı köpek maması alıcak kadar durumları yok ne yazık ki. teşekkür ederim ama hepinize yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 durumu olmayan adamın köpekle ne işi var gitsin balık falan beslesin akvaryum fanus manus alsın köpek beslemek maliyetli bir iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bilmiyorum, istiyolar işte. ev yemeğiyle beslerler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 şekerli besinler vermesinler yalnız dikkat et. köpeklerin gözüne zarar veriyor fazla şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ev yemegi ile pek guclu kuveetli olmazlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sokak köpeği beslesin ev yemekleriyle.hem sevaba girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ağğbii bayılırım şu boxerlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 fistan +1. sokak kopegine baksinlar madem hem bi iyilik yapmis olurlar. barinaklarda yuzlerce yavru hayvan var. durumu yoksa almasin kopek falan, bakamazsa gidip barinaga birakicak hayvanada yazik arkadasinada yazik. bi anlik hevesle olucak isler degil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben de dedim yeni bi köpek eve 4. insan demek dedim. iyice düşün taşın dedim. dinlemetedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Makarna eger mama veya bir tür etle karıştırısanız olur. öte yandan 2-3 günde bir muhakkak kocaman dana kemiği falan vermek gerekiyor hem katır kutur yiyorlar hemde o hayvanlar için çok sağlıklı bir şey. Birde o boxerlerın ehr gün muhakkak uzun uzun yürümeleri lazım. Uzun uzun yürüme artı yemek artı 2-3 gnde bir kemik verirsen cok yapılı hayvanlar oluyorlar. yanlız 2-3 dezavantajı var. küçükken kuyruğunu kestirtmek lazım. yaşlanınca epilepsi ve benzeri nörolojik hastalıklara çok yatkınlar. gençken eğitimleri niispeten zor. fena salya akıtıyorlar. daha sorun olursa öm atabilirsin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar