Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boxer cinsi köpek

napae

Öne çıkan mesajlar

Bi arkadaşım almayı düşünüyo da, neyle beslemek gerek bu köpekleri? güçlü kuvvetli olsun istiyolar tabi köpek için. her gün her gün makarna yiyebilir mi? kuru mama vermek istediklerini pek sanmıyorum. ev yemeği vermeyi planlıyolar.
ben köpeğimi hep kuru mamayla beslediğim için pek bilmiyorum bu işleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bnmde boxerım var. 3 yaşına geldi. doğumundan beri benle. daha once hayvan beslemişliğim olmadığı için cok araştırmıstım zamanında nası yemek vermek gerekir falan diye. her zaman için kuru mamanın ev yemeğinden yararlı olduğunu anladım. ben haftada 2 kere falan ev yemeği veriorm. ama 2yi geçmez. bi ara para sıkıntımız vardı kuru mama alamamıştık 2 hafta falan surekli ev yemeği vermek zorunda kalmıstım. o sırada cok kilo aldı. yani cok yararlı bişi değil ev yemeği vermek. kuru mama illaki lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Makarna eger mama veya bir tür etle karıştırısanız olur. öte yandan 2-3 günde bir muhakkak kocaman dana kemiği falan vermek gerekiyor hem katır kutur yiyorlar hemde o hayvanlar için çok sağlıklı bir şey. Birde o boxerlerın ehr gün muhakkak uzun uzun yürümeleri lazım. Uzun uzun yürüme artı yemek artı 2-3 gnde bir kemik verirsen cok yapılı hayvanlar oluyorlar.

yanlız 2-3 dezavantajı var.

küçükken kuyruğunu kestirtmek lazım.

yaşlanınca epilepsi ve benzeri nörolojik hastalıklara çok yatkınlar.

gençken eğitimleri niispeten zor.

fena salya akıtıyorlar.

daha sorun olursa öm atabilirsin bana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...