Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Sevgili Nina, eğer Paticik üyesiysen bil ki sana talibim. Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. http://www.cardifans.com/blog/wp-content/uploads/2008/09/nina_persson.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hayirlisi neyse o olsun de evladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mukadderat herşey. şuraya ne yazıldıysa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ninacığım konuya yazıp kendini teşhir etme, ÖM atıver. Malum site çoluk çocuk kaynıyor, tatsızlık çıkmasını istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ninacigim, Bu emre cok iyi cocuktur. Huyu suyu temiz, tam evlenilcek adam. Efendime soyliyim, boylu poslu endami yerinde Cok da efendi, hic oyle terbiyesizliklere seviyesizliklere tahammulu yoktur. Evinin erkegi, cocuklarinin babasi olur. Once bana om at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nina, emre seni sadece tatil beldelerinin vazgeçilmezi hasır şapkan için seviyor. bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 içkisi kumarı yok gül gibi çocuktur emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nina, myers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://www.cardifans.com/testtube.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Nina. Tercihini yap artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 erik gibiymiş kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Sevgili nina, Emreyi tanımam etmem ama bilki çok hoşsun. Msn yollarsan sevinirim. Sevgili Emre, Özür diliyorum fekat yenge bildiğin kütür. Mutlulukları şimdiden diliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 acaip avrillere benziyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 buda iiymişte, avril gibisi yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Asteroth said: Eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiysen mutluluklar. Eğer benden hoşlanmayıp görüşmek istemiyosan da mutluluklar dilerim. neredeyse unutmuştum zuahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hayırlısı olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 geçen hafta yol verdiğim eski sevgilim bu benim. kız zannettim akşam yatakta klinefelter çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nina Persson Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 GAAP NE DİYOSUN SEN TERBİYESİZ! Emreciğim özel mesajdan bilgilerimi yolluyorum sana. Bilsem daha önce gelirdim :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bu ne ya Melek Yargıcının 2. alt falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hazır topic varken ben de seni istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?12,1064344,1064346#msg-1064346 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mulgear6 said: hazır topic varken ben de seni istiyorum =( benim buna benzeyen arkadsim var okulda hastasiyim hatunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 "Nina Persson" said: Emreciğim özel mesajdan bilgilerimi yolluyorum sana. Bilsem daha önce gelirdim :))) Ninacığım beni çok mesut ettin. Bilgileri aldım, yalnız İsveç-Maraş arası direkt uçuş yokmuş, İstanbul aktarmalı geleceksin. Aşkın gözü kördür, gelirsin yavaş yavaş. Neyse tel. no.'mu attım ÖM'den, özelden görüşelim bitanem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 o en son konulan fotoğrafdakine benzeyen benim de arkım var laz kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 dory said: mulgear6 said: hazır topic varken ben de seni istiyorum =( benim buna benzeyen arkadsim var okulda hastasiyim hatunun evet. ninadan bin kat daha güzel bu kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar