Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Selamlar. Geçen hafta arkadaş ile denedik ama pek beceremedik biz. Koyun ciğerini alıp una buladık ve zeytinyağında kızarttık pek olmadı gibi. Varsa 10 numara ciğer tava yaparım diyen buyursun paylaşsın da yapalım yarın meze olarak. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Lokanta mı lan burası, sipariş verir gibi konu açıyosun! Gece gece açılır mı böyle konu ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bu isteği destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 zeytinyagiyla yaparsaniz olmaz tabi. ay cicek yagiyla yapceniz. unlama-kizartma islemi dogru. tuz ekmeyin kizartirken. sogan, tuz, maydonozu harmanlayin, yanina yemek icin. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Kekik koymadan olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ciğere un atılırmı ya. Naptınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 una bulamadan çok rezil bişi oluyo,zeytinyağındada harbi berbat olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Yok abi, yapamsını bildinmi rezil mezil olmuyor. Gayet enfes oluyor. Zeytinyağına zaten bişi diyemedim. Kitlendim burda okurken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ciğer dediğin kanola yağında yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bide abi koyun ciğerinden ciğer tava olurmu yaw? :s benim bildiğim dana ciğeri olur. oncelikle ciğerin ustunde zarımsı bi tabaka olur onu mutlaka almak lazım. sonra kuşbaşı kesip un-mısır unu karışımı yada sadece unla bulayıp kızgın yağda(ayçiçek olması lazım zeytinyağıyla çok ağır olur ve koku olur) kızartılıp yanında pilavla servis edilmesi lazım. pilav olmazsa olmazdır. hatta aşçı bi abimizin tavsiyesi uzerine süt ve az biraz sirkeli sosla kısa bi sure terbiye edip öle unlayıp kızartmıştım daha bi lezzetli olmustu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 dananın arnavut bir vatandaş olması lezzeti kat kat arttırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 KİMYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Abi ciğer candır ya biz 4 arkadaş kafamız attı edirneye gittik cğer yiyelim diye 3 gün kalıp hergün ciğer yedik sonra 1 yıl ciğer yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://recipes.wikia.com/wiki/Arnavut_cigeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 cigere un konur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 eight said: KİMYON kimyonda genelkde bütün et yemeklerine çok kral gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 yanindaki salata ivir zivira koyucan kimyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://2.bp.blogspot.com/_7xuSSZXCBWU/SQrww7yG4bI/AAAAAAAACSQ/gW-LVnxx_XU/s400/arnavut+ci%C4%9Feri+(2).JPG bunun yaninda coban salata, tursu yada salgam suyu ve raki. bence dunyaya gelme sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kermit said: eight said: KİMYON kimyonda genelkde bütün et yemeklerine çok kral gider Evet de ciğerle bi başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Isin sirri cigeri dondurmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayý Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Tava ciğer budur.Ciğer sevmeyen adamı bile kendine hasta ettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 oha zeytinyağı ne alaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar