sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu adam büyük balon ya. zaten büyük ihtimalle sene sonunda görülecek balonluğu.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Sabo sana TD beğendiremiyoruz. Var mı istediğni bir teknik direktör söyleyelim Demirören e hemen anlşasın :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 canaydına bi gsli yönetici skoda araba hediye ediyor canaydın açıklama yapıyor -Eee tabi yöneticimizi (ismini söylüyor unuttum ben) bu hediyeyle bırakmıyacağız... soyucak adamı =) Güzel olcak bu sene güzel bu t.d biraz burjuvadır gider markaları alır bize =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 -DEL BOSQUE KİMDİR?- Vicente Del Bosque, 23 Aralık 1950'de İspanya'nın Salamanca kentinde dünyaya geldi. Real Madrid'de 8 yaşında futbola başlayan İspanyol çalıştırıcı, 1970-71 yıllarında CD Castellon takımında forma giydi. 1971-73 yılları arasında CD Cordoba'da oynayan Del Bosque, 1973-84 yıllarında da ilk takımı Real Madrid'de ter döktü. İspanyol çalıştırıcı futbolculuğunda 441 maçta forma giyip, 38 gol attı. Real Madrid ile oyunculuğu sırasında 5 lig, 4 kez de İspanya Kupası şampiyonluğu yaşayan Del Bosque, 18 kez de milli formayı giydi. 1984-87 yılları arasında Real Madrid'in (B) takımı Castilla'da antrenörlük yapan İspanyol teknik adam, 1994 yılında ve 1999-2003 yılları arasında Real Madrid'de teknik direktörlük yaptı. Del Bosque, teknik direktörlük kariyerinde 2000 ve 2002 yıllarında Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2002'de UEFA Süper kupa şampiyonluğu, 2001 ve 2003'te lig şampiyonluğu, 2001'de İspanya Kupası şampiyonluğu ve 2002'de İntercontinental Kupası şampiyonluğu yaşadı. Del Bosque beşiktaşsın 41. Teknik Direktörü ve ilk kez bir ispanyolla çalışıyor Beşiktaş. İmza atıldı.Yarın tören yapılıcak 2 yıllık imzalandı 1.5 milyon euro alıcak Yıllık [signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? [Bu mesaj blackchaos tarafından 07 Haziran 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 gallardo gs ye gelmior. Uçankuşdan aliyorum haberleri :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 2.5 milyon yazıodu yaw bi yerde eminmisin 1.5 olduuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ilk sezon 1.750 ikinci sezon 2.250 alıcak[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 del bosque formasi yapsinlar ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ekşi sözlükte manav başlığının sonuna bakarmısınız yaw.çok güldüm.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Oh be,sağ gösterip sol vurdu yönetim iyide oldu.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 artık kıskançlıktan iyice şaşırdı bu adamlar.. del bosque iyi değil dimi? MAEOAEHOAHEH.. bi tarafımla gülüyorum.. galatasaray takımı 100.yılında ikinci sınıf yıldızlarla doldurup asıl balonu hepimize göstericek.. balonmuş.. hah..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 haşmet ırkçı dediyse ırkçıdır, hıyar adam zenci istemem filan deseydi yakardı zaten takimi zencisiz olurmu hiç.. Bu arada elber yolda hadi bakalım.. Yalnız elberi alan takım gol atsin istiorsa kanatlardan muz orta yapabilen adamlarda alıcak..[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ibrahim'den kral muz orta yapan mi var be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 o yerden yuvarliyor :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 demeyin ole sonra uzuluyor... :D[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Del Bosque gerçekten süfer olmuş. iyi bir hoca, oyuncular seviyor, bu çok önemli. sonuç olarak futbolcu oynamazsa del Bosque'yü de getirsen, Ferguson'u da getirsen bişey değişmez. ama diğer taraftan İspanya'dan ağır transferler patlatabiliriz del Bosque sayesinde esas o çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bence de mattheus 'dan çok daha iyi oldu Del Bosque... mattheus geliyor diye üzülüyordum artık üzülmüyorum... şimdi bir iki tane de yıldız alırlarsa o zaman Beşiktaşımız önümüzdeki sezon ligde esecektir...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: _Tora_, 08 Haziran 2004 11:58 tarihinde demiş ki: demeyin ole sonra uzuluyor... :D ibrahim üzülmez.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gerçektende beşiktaş çok iyi iki yabanci özellikle adı geçenleri alabilirse bunlara zafer biryoluda eklerse zaten kadrosunun müthiş olduğuna inandiğim ki kimse kadroya kötü diyemez 1,5 yıl önüne geleni hallaç pamuğu gibi kenara fırlatıp ezdi geçti o kadro .. uefa yı alırsa şaşırmam.. ama 3 iyi transferde gerekior gerekmiyor değil.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ne 3 tane mi?En az 5 TRANSFER LAZIM! Defansa 1 adam daha,kanatlara 1 er adam(sağ ve sol),orta sahanın ortasına(böyle defansif özellikleri daha iyi olan) ve iyi 2 tane forvet.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 aksam spor haberlerinde bakın tercuman cok kotu ezilmiş buzulmus yazık adama...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Del bosque realden concecao,portillo ve ivan compoyla gorusuyormus... Bunlarla ilgili bilgisi olan warmı? [signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. [Bu mesaj _Tora_ tarafından 08 Haziran 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Cambiasso yu getirmeyi planlıyormuş,müthiş olur orta saha toparlanır valla...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bence gerek yok guinti gayet ii yanınada umit aydın cok ii olur cambiassonun yıllık alıcagı para bjknin basını cok agrıtır... Ayrıca cok ii bir td oldugunun sinyallerini werdi ve kendi kasetleri izlemeden baska transfer yapılmacagını soyledi...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. [Bu mesaj _Tora_ tarafından 08 Haziran 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 guinti gitti bre..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar