dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 arcane said: Nautilus'da kapıya adam koymuyorlar bu aralar galiba... Geçen hafta mı ne Transformers'a gittik. Öncesinde Babacum arayıp yetişemeyeceğini söylemişti, bunun üzerine kendisine bilet almadık. İlk yarı bitti, telefona baktım mesaj atmış. Salon numarasını söyledik. Geldi oturdu. İkinci yarıyı izlerken geçen diyalog: - İkinci kez izliyorum - O zaman niye bilete para verdin? - Siz bana bilet almadınız mı? - Yoo AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Asteroth said: Ben yanlış filme girip utancımdan sonuna kadar izlemiştim. Siz yine doğru filme girmişsiniz. sdhfksdf bana da olmuştu öyle, ama yarısına kadar dayanabildik. çok kötüydü film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bi kere kimliğimi yanıma almadığım için sinemeya giremedim ben. adam 18yaşında küçüksün sen dedi almadı. Arkadaşlar geldi abi çocuk üniv 3te bizle aynı sınıfta fln dese de, inat etti adam almadı beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bende yanlış anfiye girince çıkamıyorum o kadar yol yürü merdivenleri çık felan arkaya geç sonra bakıyorum bizden kimse yok cıkamıyorumda dersin ortasında paldır küldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vaniLLe said: OF OKUMA UYARISINA RAGMEN SONUNU OKUDUGUM ICIN SPOILERI YEDIM GALIBA BEN DE APAYRI BI FAILIM. adamın gerçek hayat hikayesi olduğu için sonunubilotdum fail olmadım.. hayır oldum hem de kötü oldum böhüeehühhüeee allah bela and hay lanet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 arcane said: Nautilus'da kapıya adam koymuyorlar bu aralar galiba... Geçen hafta mı ne Transformers'a gittik. Öncesinde Babacum arayıp yetişemeyeceğini söylemişti, bunun üzerine kendisine bilet almadık. İlk yarı bitti, telefona baktım mesaj atmış. Salon numarasını söyledik. Geldi oturdu. İkinci yarıyı izlerken geçen diyalog: - İkinci kez izliyorum - O zaman niye bilete para verdin? - Siz bana bilet almadınız mı? - Yoo ehaha oh iyi yapmışım zaten ikinci kere izleyeceğim filme para vrmemek lazım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 başında uyarı geçtiğin için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Asgard said: bende yanlış anfiye girince çıkamıyorum o kadar yol yürü merdivenleri çık felan arkaya geç sonra bakıyorum bizden kimse yok cıkamıyorumda dersin ortasında paldır küldür yanlis anfiye girip ders dinledim nabiim cok korktum ve freshtim okulda isin kotusu ben hoca ve butun kalabalik farkindaydi bu durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ya ben de böyle bi animi anlatiyim istedim de, kitlendim. o kadar cok fail oluyorum ki hatirlamiyorum bile.//-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 faillerini yidigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aklima ilk sey geliyo. 3 sene önce mi ne, 300 küsür kisinin önünde dönem ödevi sunuyordum. teori kismi bitti, pratige gectim. konu gecmisten bugüne rock müzigi, anasi bacisi falan. neyse, gectim sahneye led zeppelin- stairway to heaven calcaktim. basladim calmaya, 2 dakka sonra kitlendim. sahnede mal mal duruyom. kendi kendime monologlar falan kuruyorum '' ko götüne ya bisi olmaz'' seklinde. sonra kendime geldim, devam ettim dfsj. sonuna yetisebildim galiba zuzuzu ama isin kötü tarafi, bu gecenin stari nil diyen herkes, o failzordan sonra gelip kücük besleme muamelesi cekti bana. ''aaaawww üzülme'' seklinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 üzülme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 En kötü fail'ın böyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Penthesilea said: Biz Dela'yla Saw'a giricez diye Harry Potter'a girmistik bak yine dertlendim sdfahfsafhsfhsa ahahahahaha dertlendimi görünce sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Penthesilea said: Biz Dela'yla Saw'a giricez diye Harry Potter'a girmistik bak yine dertlendim sdfahfsafhsfhsa ben de truva ya giricem die hayri pıtıra girmstm,film bittgnde cocuklar bana bakıp gülüyolardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 BEN DAHA BÜYÜK FAİLİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mis gibi film hayri pıtır, laf etmeyin şimdi. dragon desen var, fireball desen var, binbir çeşit magic var. spor desen var, hatun desen var. gandalf bi fireballdan yoksunken hayrinin yapmadığı şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vaniLLe said: OF OKUMA UYARISINA RAGMEN SONUNU OKUDUGUM ICIN SPOILERI YEDIM GALIBA BEN DE APAYRI BI FAILIM. okuma uyarısını görmedim bende :( unutmaya çalışıcam. unutmalıyım. unutmalıyıııım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 off allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 senko said: mis gibi film hayri pıtır, laf etmeyin şimdi. dragon desen var, fireball desen var, binbir çeşit magic var. spor desen var, hatun desen var. gandalf bi fireballdan yoksunken hayrinin yapmadığı şey kalmadı. iyide hayri hikaye, gandalf gercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 off off bu yanlış salona girme olayını bırak yanlış sinemaya gitme olayında öyle bi fail yapmıştıkki lise zamanında, cocuklar arkadan -aaa nereye peçete verseydik diye bağırmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Cuce said: senko said: mis gibi film hayri pıtır, laf etmeyin şimdi. dragon desen var, fireball desen var, binbir çeşit magic var. spor desen var, hatun desen var. gandalf bi fireballdan yoksunken hayrinin yapmadığı şey kalmadı. iyide hayri hikaye, gandalf gercek pardon abi bilemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Böjeek said: off off bu yanlış salona girme olayını bırak yanlış sinemaya gitme olayında öyle bi fail yapmıştıkki lise zamanında, cocuklar arkadan -aaa nereye peçete verseydik diye bağırmışlardı. PAUHAUHAUHUAAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Böjeek said: off off bu yanlış salona girme olayını bırak yanlış sinemaya gitme olayında öyle bi fail yapmıştıkki lise zamanında, cocuklar arkadan -aaa nereye peçete verseydik diye bağırmışlardı. İMDAAAAAAAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok imdat diye bağırmadık sessizce uzaklaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar