Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Prawler said: Fail olmuslar cunku hem Kurt hem Alevi bir suru insan var. Yani etkin kokenle izledigin dini mezhep farkli seyler. Bir cay koysunlar, ogrenip de gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Kürtlerin bazen kendilerini zorla nefret edilir hale getirme çabası olduğunu düşünüyorum. Çok komplike bir taktik olduğunu mu sandılar nedir anlamadım. Gülüp geçsek gülen biriyle tartışamayacakları için susacaklar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Genç sivillerin anaları=mazlumder=kürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 cengizhan66 allah için beyenmek değil beğenmek abicim, diyer değil diğer, nolur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 noktalamayı da unutmasın tabi sonra bağlaç de ayrı yazılır ..vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 zekiyce de değil zekice ayrıca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 zekice oradaki ice buz gibin düşünün bence, de yine yanlış di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 cengizhan66 said: onlarmmi yazmis hadi canim bi kere bu yazi kendilerinide kapsiyo bi nevi kendilerine hakaret ediyolar? benim bildigim kurt orgut yanlilari zeki seyler yazar. mesela dtp baya zekiyceydi ve bugunku konusmalarida zekiyce. imlaya hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 iyilem luzumsuz bulunmus. birbirlerimizi elestirmekte yasak demek. yoklem tepkiler bana deyilmis olsun giti iste yazilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 cengizhan66 said: madolyon fuck yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 lol forum gazman dolmuş bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Saçmasapan bir dernekten saçmasapan bir metin.İslamcılarda demokrat taklidi yapmak bu aralar moda oldu.Mizah yapmaya kalkışmasalar bir derece tahammül edilebilir;fakat hiç beceremiyorlar mizah işini.Andımızın kaldırılmasını ben de savunuyorum,fakat bu adamlar da ciddiye alınacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Abi kasmayin su adama Turkce ogretmeye. Ogrenmeyecek cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yahu fikir mikir geçtim de bari komik bişeyler yapsalarmış be. "andın üstünden mizah yapıcaz" heyecanıyla yazık etmiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Prawler said: Fail olmuslar cunku hem Kurt hem Alevi bir suru insan var. Yani etkin kokenle izledigin dini mezhep farkli seyler. Bir cay koysunlar, ogrenip de gelsinler. Aslında farklı alevilik. Nasıl anlatayım yani bir insan ben alevi olacağım demesi ile alevi olmuyor. Alevi olmak için alevi bir soydan gelmek gerek. Alevi olan kürtler olabilir veya kürtçe konuşan ve kendilerini kürt sanan aleviler olabilir. Ama bunun sebebi yavuz sultan selim zamanında soykırıma uğrayan alevilerin yurdun dört bir yanına kaçıp saklanmalarıdır. Gittikleri bölgedede zamanla kürtçe öğrenip konuşmaya başlamışlar, yani o bölgeye kaçan aleviler. Yani samsunda tokatda, maraşda, izmirde ve bunun gibi bir çok yerde alevi köyleri vardır. Alevilerim cem ayinlerine bakdığımızda eski Türklerin şaman gelenekleride vardır. Kadın ve erkek beraber ibadet eder, cem'i dede yönetir, şaman ayinlerindede bunu şaman yapar ve şimdi aklıma gelmeyen birçok benzerlik yine Ali Tayyar Önder'in, "Türkiye'nin Etnik Yapısı-Halkımızın Kökenleri ve Gerçekler" adlı kitapda var. Kendisi Prof. ünvanlı bir akademisyendir. Kendisi yine Alevilerin aslında Türk olduğunu kitabında ayrıntılı bir şekilde anlatmaktadır. Ülkemizdeki kürtler çoğunlukla şafi mezhebine bağlıdır, ve yavuz sultam selim zamanında kürt beylerine para karşılığı alevileri öldürtmüşdür şeyhülislamlarıda arkasına alıp çıkardığı fetvalarla. Bundan dolayı bu eski husumetten aleviler kürtleri ve kürtler alevileri sevmez. Kısaca alevilik Türklerin islamı kendi yorumlarıdır ve anadoluda doğmuşdur. Sunni islam daha çok arap gelenekçiliğini ve islam yorumunu kabul etmiştir. Arap yaşayışını gelenek ve göreneklerini hayatımıza katmışdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bu başlık altında elit türkçecilik oynamakta ayrı komedi olmuş, çok komik bu konu içeriği ve konusu dahil. mazlum-der komple komplekslilerden oluşuyor herhalde aralarına girip sohbet etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 "raw power" said: Mizah yapmaya kalkışmasalar bir derece tahammül edilebilir;fakat hiç beceremiyorlar mizah işini. Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Prawler said: Abi kasmayin su adama Turkce ogretmeye. Ogrenmeyecek cunku. +1 hem turkce değil turkçe8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: imlaya hayran kaldım Kahtalı Mıçe'ye laf yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cengizhan66 said: Prawler said: Abi kasmayin su adama Turkce ogretmeye. Ogrenmeyecek cunku. +1 hem turkce değil turkçe8-) Adam İngilice klavye kullanıyor, Türkçe harf kullanmamış. İlla düzeltmeye kasıyorsan, Turkçe diye birşey yok, Türkçe'dir onun doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sir said: eyvah! insanlar kimliklerinin, kökenlerinin farkına varırsa, hele bir de bunu kamusal alana taşırsa kessin bölünürüz! bittik yahu bittik.. Çok boş adamsın vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yıllarca beyni yıkanıp, baskı altında kalmış olmak başka, bunu fark bile edemeyip düzeltmeye çalışana boş adamsın demek bambaşka bir yetersizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Türkiye Cumhuriyeti üniter bir devlettir. Bu ülkenin kuruluş felsefesinde bile "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı herkes Türk'tür" vardır. Bunu bilmeyen insanlar ortaya böyle çıkıyor işte, "hayır Türk değiliz, sizi kandırıyorlar, uyanın arkadaşlar" diye saçma sapan ilanlar yayınlıyorlar. İşin komiği bu insanlar "oo çok aydınız, süper demokratız, en iyi çağdaşız" felan diye takılıyor etrafta, ona acıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 andımız çok tehlikeli, acayip beyin yıkıyor, çok kötü şeyler söylettiriyor. Hem kim yükselmek, ileri gitmek ister ki? said: Türküm, doğruyum, çalışkanım, İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir. Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım, Türk varlığına armağan olsun. "Ne mutlu Türküm diyene!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 çerkezim ve devleti yıkmaya çalışmıyorum demek ki benim beynim yıkanmış şimdi farkettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar