Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ilkokulda Sevdiğim kızı patenden düşürmüştüm. Annesi kızmıştı :) ne yaramazmışım[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ufakken 7-8 yaşında filanım. dedemler ve babamın tarafı cok uzak bi şehirde oturuyolar bize göre bizde hep gideriz tatilde oraya. bigün kuzenimle balkondayız. o da benden 1 yaş büyük. sıkıldık. evin önündeki direklerde taksi çağırma hedesi vardı. çağırırdık kaçardık izlerdik balkondan. o da kesmedi bizi. daha güzel bişiler bulalım dedik. ben süper bi fikir sundum, yoldan geçen dolmuslar vardı. ben de dedim ben bunlara açar çükümü gösterrim diye, kuzenimde yapamassın dedi, ben nasıl olsa burda yasamıyorum kimse beni tanımaz filan dedim .. aynen dediğimi yapmıstım. dolmuş şöförü bana sinir sinir bakıyodu. herkes bi tuhaf olmustu. ehue. cok güzeldi ya şimdi aklıma geldi yazayım dedim[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bi arkadaş sınfta derste benı çaldırıyodu sürekli telefon titiriyodu cebimde 1-2 yapma dedım sora salak unuttu açtım bekledım 25dakka fln girdi dötüne[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Yine ilkokulda 5ci sınıftayız. Sevdigim bir kız var fakat onun benim hakkımda ne düşündüğnü kesin olarak bilmiyorum ama bişiler seziyorum iyi bişiler. neyse bizim balo vardı. Erkekler kızları dansa felan kaldırdı baloda. Bende asıl sevdiğim kızı değilde bir diğer hoşlandığım kızı dansa kaldırmıştım. Dans sırasında kızla göz göze gelmiştik. Çok fena hissetmiştim kendimi acayip pişmanlık duyuyorum :,([signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: coaxem, 29 Mayıs 2003 14:17 tarihinde demiş ki: En baba pisliktir bu Bir pastane aranır 5kg (karısık tavsiye edilir) dondurma ısmarlanır.Ve bilindik bir sokakta farklı bir ev numarası verilir (camdan izlemek muhtesem oluyo).Soora adam elde kutu kapı kapı gezer yaklasık 15 dk soora adresi bulamayınca elindeki kutudan erimis dondurmalar aka aka dukkana doner :)[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( herkes böyle pislik yapsa herkes iflas eder.. :) daha güzel bir pislik bu olayı yapanı tespit edip ispiyonlamak.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 - 4-5 sene evvel yazın sıcaktan sıkıntıdan patlıyordum $u hackercilik olaylarına merak salmıştım heves işte kücüktüm bide neyse trojan tool fln indirdim sub seven fln ıcq da deli olduğum bi tip vardı yeni bi ıcq numarası aldım kız taklidi yaparak adamla muhabbete başladım ilerledi ilerledi resmimi istedi cuup yolladım server'i daldım makinasına ohhaa falan oldum yani ilk heves işte sonra autoexec.bat a format c:/q yazdım 2 gün sonra adamın ıcq daki nicki Listemgittimsjatın.. - Bundan 6-7 sene önce arkadaslarla yazın toplandık napalım napalım hadi bakkaldan yumurta alalım arabalara evlere atalım gittik herkez 10 yumurta aldı fırlatmaya basladık saha sola evin tekinin camına bi attım caaat patladı haliyle yumurta adam actı camı ulan sızın ana.. sonra dolasıyoruz sokak sokak karsıdan bı araba gelıo yavaş yavaş önümüzde durdu birden bi baktım adam indi pijamasıyla biraz önceki adam ben kactım arkadasın tekı görmediği için adamı elinde yumurta poşetiyle yakalandı ve bi güzel tokatlandı aklıma gelenler bunlar daha neler yaptık neler.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 6 sene önce mahallede yolu kapatmaya karar verdik,çalı çırpı ne varsa yolun ortasına doldurduk.Sarmaşık çoğunluktaydı bende sarmaşıkların arasına 2 tane Kaldırım Taşı Koymuşdum :D Hiç unutmuyorum,Gittik saklandık,Karşıdan bitane Ford Taunus Göründü.Arabada 60/70 civarı bi hızla geliyodu.Kaldırım Taşlarına o hızla bir gömdü,Arabanın 4 tekeride kırılmıştı :D Tabi ben yusuf eve kaçtım hemen.Odama girdim ve alakasız odayı silmeye temizlemeye başladım :D Hani suç işledim bizimkilere çakılmasın diye :) Çocukluk işte neyse,Sonra akşam Batıkent Karakolundan Telefon etmişlerdi ve Beni çağırmışlardı :) Babamla gittik,Allahtan Komiser Bişey dememe müsaade etmeden "bu yapmamıştır" diye beni bırakmıştı :) zaten diğer çocuklar tinerci gibi falandı :) bende aralarında masum çocuk kalmıştım :D Tabi sonra babam azıma s.ctı o ayrı :) Yolda giderken "lan şerefsiz bu işi sen yaptın biliyorum,bir daha yap kapının önüne koyarım seni" demişti :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [Bu mesaj Korax tarafından 05 Haziran 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Birkerede yumurta kesekağıtları vardır ya eski bakkallarda :) Onun içine s.çıp,üstünede PTT Gönderen,Kime,yazıyoduk.Yada Üstüne APS Yapıştırmasından yapıştırıyoduk sonra uzakta,başka bi mahallede alakasız bi apartmana girip,"Bupaket sizin posta kutunuza konmuş" deyip tüyüyoduk :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sınıftaki coğrafyacıya sinirdim çok gıcık ediyordu bizi bunun bi tepegözü var sürekli sınıfa getiriyor öyle ders yaptırıyor elinde laser falan işte bigün getirdi gene sınıfa benide kıl etti aynı saate tenefüs oldu götürmedi öğretmenler odasına geri makinayı bende gittim açtım içini lamba bölmesine silgi koydum:D Ders başladı açtılar alla alaaaa bi karartı var sınıfda herkez bana bakıyor sırıtıyor 1 2 kişi azına edecem falan artisleniyor(ulan sanki silgiyi sana soktum lafmı?) ama muhbirlemeye yemez çünkü sınıfda muhbircilere pek iyi bakılmıyor:) Hoca kim bozdu bunueeeeeeeeeeee diyee bağırırken karartı aniden genişledi ve bi duman:) silgi erimişti euheue sonra bizim bi arkadaş biliyordu benim olayı uzamasın diye araştırır gibi yapıp silgiyi bulmuştu (ulan ben bile bilmiyomu bu lan oldum:) ) sonra silgiyi çektiler böyle ipcik ipcik geliyor lambadan euheuhe bütün ders kaynamıştı bütün herkeze ifade almışlardı kaatlarlan kimse yazmadı sanırım hala duruyorum:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: BOccOB, 05 Haziran 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Ya bebeykende çok azmışlığım vardır, gerçi hala var ama :D En son vukaatim karşı binadaki adamın camını havalı tüfekle indirmem oldu... bir süre önce babacumlarrın camını indirmiş birisi havalı tüfekle acaba?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 1. sınıftayım. bendekarla sinir olduğumuz bi çocuk var çocuğu döverdik hep:) bi gün bendekar çocuğun suratına geçirmişti çocuğun dudağı patlamıştı. Bide bunun annesi doktor nerden öğrendiyse ölecem kan kaybından (!) diye bi saat zırlamıştı. biz yusuf tabi (7 yaşındaydık:P) orta sonda lgsye hazırlanıyoz ya dersane yolunda topluca giderken her gün geçtiğimiz bi sokak vardı. O sokak boyunca bir taraftaki tüm apartmanların tüm zillerine basardık yürürken deli gibi. Evet çok salakça ve sinir edici bişeydi ama komikti de. Hatta bi ark gaza gelip zillerden birini parçalamıştı:) bide bana yapılan bi pis(ç)lik vardı. dersanede yanımda oturan çocuk "seni seviyorum. Benle çıkarmısın..." gibi saçma sapan bi ton şeyi bi kağıda yazıp önümde oturan kıza yollamıştı. işim pis yanı altta benim adım yazıyodu:D[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 8.sınıftayım her zamanki gibi din dersine girmeyip basket oynucaktık bizim tayfayla... ulan 5 dakka oldu 10 dakka oldu bunlar yok.Bi şekilde çağırmam gerekti bunları.Aklıma bi plan geldi.. Cebimden 250.000 çıkardım sınıfa çıktım.Kapıyı çalmadan girdim ''Ben nöbetçiyim aşşağıda 250.000 buldum kaybeden varmı?Bu arada beyler gelmiyonuz mu topa?'' Hoca dumur oldu ben çıktım.Kadirrr diye bağardı.Girdim efendim hocam dedim..''Ne len böyle destursuz giriyon dedi''..bende döndüm ''destuurrr'' diye bağardım çıktım hoca dumur oldu bi daha da görmedim zaten hocayı okulun son günleriydi...:)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ya bu arada sız dıyonuz 5-5 sene once orta okulda fln 10'luk sıstemler fln sızın yas kac ya? aklıma takıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 1) turkiye'de eskiden oturdugumuz apartman 48 daireliydi, bir gece elektrik kesildiginde asagiya indim, butun zillere tek tek basip uzerlerine bant yapistirdim, elektrik geldiginde butun apartmandaki ziller deli gibi calmisti :) 2) yazlik sitede bir gece bekcinin klubesine gizlice girdik (ayni klubenin icinde anons cihazi var bilmemkim bilmemkim lutfen danismaya falan seklinde anons yapiliyo) anons cihazina benim coook eski bi walkmenim vardi onu bagladik, walkmanin icinde de slayer - angel of death cekilmis bir kaset vardi, play'e bastigimizda utun sitede angel of death caliyodu, ertesi gun sabaha kadar tarlalarda falan saklanmak zorunda kalmistik 3) diger yazlik sitede bir suru sus havuzu var, bir sene onlarin herbirinin icinde 2-3 kurbaga atmistim, ertesi sene butun siteyi kurbagalar basmis, ortalik vraak'tan gecilmiyodu. 4) annemin bir arkadasi inanilmaz derecede kedilerden korkar, ne zaman acikta bir yere yemege falan gitsek beraber, babamla donusumlu olarak masanin altina egilip kadincagizin sandalyesinin cevresine minik parcalar halinde kofte/balik ne varsa atariz, butun kediler onun sandalyesinin cevresinde toplanir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 herkse merhba uzun bir aradan sonra teknik nedenlerden dolayı uzun süredir giremiyordum. neyse hemen pis(ç)liğime geçiyorum. Hani böyle eski tip fişlervardır. çana benzeyen. işte onların için kondansator yerleştirip kondansatotü elektrikle yükleyip "Al bak dikkat elektrik var" deyip,[adam inanmıyor tabi ne kablo var ne bişey] birilerine veriyordum. ZUhaha yüz ifadesi çok komik oluyor!![signature][hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bu yakın zamanda oldu yurtta kalıyoruz 16 kişi 8-8 2 yatakhanede yatakların hepsi ranza kalıyoduk tam fırlama adamlar bizim taraftaydı gece 12 en geç yatıştı biz saat 3:30 kadar uyumadık arklardan birinde traş köpüğü vardı bir fikirt çıktı adamların eline yüzüne falan köpük sıkacaktık sonra biraz daha geliştirdik 4 kişi her biri bir ranzanın altına girmek koşuluyla odaya daldık adamlar geçti ranzaların altına sonra biz adamlara köpükleri sıktık bir işaretle hepsi yatakları sallamaya başladı adamların hepsi deprem oluyo diye yataklardan atlamaya başladı o heyecenla ellerini falan yüzlerine götürdüler her yer köpük oldu çok eğlenceliydi tavsiye ederim herkese bu olaydan birde adam lardan b,irkaçı evlerini aramaya başladı nasılsınız diye kimisi insanlar niye dışarı çıkmıyor diyo pencereden aşa bakarak. bu arada bizimkiler yatakların altından çıkıyor deprem anının yaşayanlar da depremden kaçıp bizim yatakların altına mı saklandınız diyolar koptuk orada adamlar baya bi anlayamadı bizim salladığımızı[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ben Taa ilkokuldaykene mahallede Gıcık oldugum bıtane Albay vardı. Acaip sinir oluyoduk ama bızım parkta falan oyanamamıza ızın vermıyodu gurultu yapıyoz dıye. En sonunda ben ve bı arkadasımı alıp bunun dairesinin kapısına bır guzel işedik. Tam Fermuarları kapıyıp kaçıcaktıkki arkadan bizi bir yakaladı Bana bir tokat çaktı valla hiç unutmuyorum. Ondan sonra olumune sebeb verıyodum adamında neyse :) Bu arada herkesın bır yumurta pi(ç)sligi var sanırım benıde var ehe he hee :) Ortaokul zamanlarım, arklarlarnız yazlıkta canımız sıkıldı ne yapsak ne yapsak, gıttık marketten bı suru yumurta aldık geldık sahılde kafe vardı bıtane herkesın gozunun onunde bi Çember yaptık ve tek bir yumurtayı bırbırımıze atmaya basladık sırayla bakalım kımde patlıyacak hesabı, sora benım aklıma yumurtayı tutttuktan sora yerde hafıf tasa vurup akıtmak hafıf catlatmak geldı. Bıraz catlattıkran sora bıraz da hızını arttırıp arkadasa attım ve sonuc, arkadasın t-shirtu pantolonu gorulmeye degerdı :)))) O gece arkadas benı bıraz kovaladıktan sora sakınlesmıstı daha sonra ne yapalım yıne dusunduk ve yıne evlere arabalara falan atalım dedık. O gece Sitede patlatmadıgımız Cam, Kırletmedıgımız araba kalmamıstı. Sonra Jandarmayı falan aramıslar. Biz tırs olmustuk tabı tam kacarken Ev sakinlerinden bi elemean kovalamaya basladı bızı, Herkes kacıyo bende dahıl ama onumdekı bı cukura tkaılıp dustum ve adam benı bı guzel yakaladı ve patakladı :)))) En son yaptıgım pıslıklerden bırıde Lise 3'uz son gunnerı malum okula gıtmıcez artık rapor allmadan tam bır gun once, Ogle tenefusunde Arkın cep tel.'iyle Dısardan bi suru Soganlı Adana dürüm falan soyledık. Ogle tenefusunde yedıkten sonra Sınıf ınaılmaz derecede sogan kokuyordu. Sırf Pi(ç)slik olsun diye hocanın dibine girip Not sormaya çalışıyoduk. Düşünsenize -"Hoohhh Hocam Beğn Kaç aldım En soğn yaağ?" Ehe hee hee :))))) Yine bundan 3-4 sene once yaptıgımız bır pıslık ıse parktayken cep tel. ile Pizzacıyı arıyoduk ve tam buludngumuz parkın karsında bı apartmana pizza istiyoduk en az 15-20mılyonluk. Pizzacı gelince tabi hepsini bi anda yukarı cıkaramıyodu tam ilk postayı bırakmaya gıttıgınde bız kosup pızzaları alıyoduk. O inene kadar da tüyüyoduk Ehe he he :)))) Bizden sonra zaten Motosıkletın o sıparıslerı tasıdıkları yerı kılıtledıler :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Karşı komsumuz vardı eskiden sinir kıl bişey top oynatmazdı falan bahcede o derece kıl.. Bende her ay gelen elektrı su faturalarını yırtıp atardım adamda her ay ugrasırdı fatura derdiyle pişmanmıyım ? HAYIR[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 05 Haziran 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 arkadaşla şakalaşırken yumruğu fazla hızlı atmamdan dolayı dişinin kırılması oldu :p[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Alanyada anneannemlerin oraya tatile gittiğimde enbüyük zevklerimden birisi apartmanın önündeki merdivenlerin dibinde top oynamaktı.2. katta şerefsiz bi komşumuz vardı aynı oda bize top oynatmazdı.Bigün terliğinin birini su saatlerinin olduğu boşluğa saklamıştık.Günlerce terlik aramıştı kazma. Pişman değilim.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bigün arkadaşla şakalaşıyoduk.Omuzlarımıza yumruk atıyoduk falan.Busalak bana hızlı attı.benimde canım çok yanınca kovalamaya başladım.Çalışma odalarımız vardı okulda,birine girdi,bende hızla koşuyodum,kafayı çıkarıp sokuyodu bende vuracak gibi yapayım derken tam burnunun üstüne patlatmıştım.Salağın burnu kırılmıştı :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bi arkadaşla mirc ortamında akıyoduk, işte adamlar para karşılığı mircdeoda acıyodu. Ben de serverlara reklam programlarını salıp bizim mekanın reklamını yapıyodum. Bi gün nerden estiyse artık gittim bizim servera saldım bi tane ama ayarlı değil bu ben kontrol ediyorum. O sırada aynı zamanda mircde de olduğum için benden kıllanmadı adam. Almak istiyorum zart zurt iye ne biçim yemiştim he bunu. Bi de yine MirC de sanal sex yapmak isteyen biri çıktı (ben de hayır demedim tabii :). Bi süre sohbet ettik ama ben kadın organlarından bahsedince olay şu: Arkadaş ben seni avrat sandım sen beni avrat sandın olmadı bu :)))))))))) Bi kere de böyle birini azdırıp sonra cilveyle vazgeçtim, çok zevkliydi :))))[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Birkeresindede,cebi delik bir pantolonumun sol cebini iyice genişletmiştim,Oynamaktan.Benim ufaklığı oraya sokup,elimede kitap,çanta vs doldurup arkadaştan cebimdeki anahtarı çıkarmasını istemiştim.Elini atınca şoke olmuştu :) "NAPIYOSUN LAN" diye bi nara patlattı zaten.Bende deli taklidi yaparaktan "KARIŞMA ABİ BENİM CİNSEL HAYATIMA" demiştim :D sonra tokat atmıştı,birbirimizi yemiştik.Aynı taktiği kızlarada yapmayı düşünüyodumda,abartmadım okadar :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 korax yas kacti su ustekini yaparken lol[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Benim pek yokta küçük kuzenimin çok kötü bir pis(ç)liği war. Büyük kuzen hastanede yatıyordu.Odasında da iğne bırakmışlar sanırım.Küçük kuzende bilmeyerek abisinin gözüne iğneyi soktu. Şimdi gözü %50 görüyor ve hafif şaşı. Yazık yav.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar